-
Oná je best
Oná je best na světe aji s Demi! Můžete si říkat co chcete stejně bude ješte hodne lidí co ji budou zbožnovat a na takovy trapky ako ste vy se brzo zapomene! -
mas pravdu nereknu
uplne s tebou spuhlasim uz jak sem rekla chtela ji vysoupnot z hanny montany jo mas uplne pravdu chtela ji slohnou karieru miley je aji hezci a tam kde hraje selena v tom carodejnici z wawerly nebo co tam se vubec neproslavila blbka *3* -
-
Re: mas pravdu nereknu
ty si blbka! Choď si radši na diskuzi o Miley a piš jak je světová ale tady prostě tohle nepiš ani ji neznáš jak je dobrá. Jak pomáhá vozíčkářům a pejskům v Puerto Ricu! *13*
-
-
WOW!!!PÍČA VELIKÁÁÁ
selena je pííííča selena je píííča selena je píííča selena je pííííča selena je píííča!!!!!!!!nesnáším ji fůj chce se mi z ní blít jak vidím ten její KSICHT!!!! *16* *8* *16* *8* *8* *16* *8* *8* -
MTE PRAVDU SELENA JE PI..
Selena Gomez je pi...!!!Ale to už jsem napsala,a ještě dlouho!!!TA KURWA SI MYSLÍ ŽE JE SUPER HVĚZDIČKA PŘITOM NENÍ NIC!!!A ANONYM MÁ PRAVDU ŽE UBLIŽUJE MILEY!!!ONA JI FURT NEDÁ POKOJ ZASE JI CHTĚLA PŘEBRAT PŘÍTELE!!!CHTĚLA JI ČORKNOUT KARIÉRU A FURT NĚCO!!!ONA SE PROSTĚ NEMŮŽE SMÍŘIT S TÍM ŽE MILEY JE LEPŠÍ A SLAVNĚJŠÍ!!!TAK PROTO JI FURT UBLIŽUJE JAK MALÉ DĚCKO MNO!!!ŘÍKEJTE SI CO CHCETE ALE JÁ MÁM TAKOVÝ NÁZOR!!!A VY STÍM NIC NEUDĚLÁTE!!! -
-
Re: MTE PRAVDU SELENA JE PI..
di si radši na profil Miley. Ona si nemyslí žhe je velká hvězička a proč ji vlastně urážíš??? co ti udělala??? Sel mám radši a Miley taky ale to žhe vy nemáte rádi Sel je váš problém! Závidíte jí její kariéru??? Tak děte do háje! *16*
-
-
mam radsi miley njn
hele jako ja s nekym souhlasim a s nekym ne jako je pravda ze selena je zmije blba jo jako co kdyby miley ji chtela prebrat toho nicka zase hm jak by se asi citila ale selena ji chtela aji vysoupnout z hanny montany ale to uz asi vite jo tak zatim lidicky
*15* *15* -
-
Re: mam radsi miley njn
mužu se te jen zeptat ty tomu opravdu věříš? Kdyby si se o Selenu zajimala vedela by si zhe s Nickem nechodila a ta fama se rozšiřila až po pul roce od rozchodu Miley a Nicka za ktery si Miley nejspíž muže sama! Vyšoupnout z HM? Na co tyd ma svuj serila:-) a v HM taky hrala tak nwm kde si na to byla a v neposlední řade zhe je zmije? A odkdy zmije pomáhají postiženym detem,hladovym psum a kamarádí s Miley? Myslíš zhe se pretvaruje? Tak to ji zase neznáš !!!! Pokud má neco na srdci bud špatnyho nebo dobryho vždy to řekne na rovinu !!!! Mysli si dál ty tvoje fámy ale možná někdy přijdeš na to zhe to byl omyl:-) -
-
Re: Re: mam radsi miley njn
jako ty kr**o postižená nick se s miley rozešel a pak si našel selenu ty pííííčooo zmrdannnááá a selena je hezčí než miley to sem ani nechoďte vy buzeranti co jí nadáváte tvl každý přece ví že když nekdo někoho pomlouvá tak patřej do ústavu...........!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: mam radsi miley njn
se selenou nikdy nechodil!!!!!
-
-
-
-
obě jsou dobré
jako vy buzeranti nechte si ty komentáře a strčte si je někam.... obě dvě jsou dobrý herečky a zpěvačky a hezký ale jako takovýhle komentáře si řikejte nekde v parku a ne tady na profilu Seleny tak sem radši nechoďte když ji nemáte rádi *16* *8* *16* *8* *16* *8* *16* *8* *10* *10* -
FUJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
FUJJJJJ SELENA GOMEZ JE TA NEJĚTŠÍ PÍÍÍÍČA POD SLUNCEM!!!ONA FURT JENOM UBLIŽUJE MILEY CYRUS!!MILEY JE LEPŠÍ A SLAVNĚJŠÍ!!!A NĚŘÍKEJ TE ŽE JSOU NEJ KÁMOŠKY A NEBO ŽE TO NENÍ PRAVDA!!!PROTOŽE SE MÍLÍTÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!! *16* -
-
Re: FUJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak jí ubližuje? *7*
-
-
miley je 100000000 lepsi
no jako ja nevim ale nepises se ze bychom nemohli psat na selenu spatny komentare jo proste miley je lepsi ja nevim proc ji mas tak rada vzdyt miley ukradla kluka a ted se pokousi taky myslim selenu *16* -
-
Re: miley je 100000000 lepsi
selena miley nepřebrala nicka ty p**o on se s ni rozesel a asi tak za půl roku si našel selenu ty kr**o to tu nepis -
Re: miley je 100000000 lepsi
Mužu se zeptat jenom kde ste to četli? Já ted práve četla v In Touch naprostou hovadinu zhe Selena Miley zradila a zhe ji prebírá Justina a Nicka! Ae jako ja ji nechci nak obhajovat ale vím určo zhe s Nickem i Justinem nic nemela takže ji neodsuzuj jen kvuli časopisovym drbu vždyt i o Miley se tam nekdy pišou nesmysli jako treba zhe nafotila ty nevhodny fotky a taky to nebyla až tak pravda nemyslíš? Jo a Selena nemá potrebu nikomu krast kluky pač podle nakych zdroju chodí s Taylorem Lautnerem! A jestli je Miley pro tebe lepší to už je tvoje vec *4*
-
-
jj
nejak tak *10* -
Sel a Miley
Každej tu píše žhe Mil je lepší než Sel. Obě sou dobrý, ale radši mám Selenu! né žhe by byla Miley špatná ale podle mě je Selena obetavější! rozhodně není kopírka! Když se vám Miley tak líbí tak sem nepište urážlivý komentáře na Selenin účet! Nechte toho! Od toho abyste psali žhe Miley je skvělá máte diskuzi u Miley Cyrus! *10* -
-
Re: Sel a Miley
Máš úplnou pravdu, já selenu ráda nemám ale někdo zas jo, ale tohle sou stránky pro fandy sleneny a ne pro "uražte selenu jak nejvíc můžete"... takže já a zbytek populace co maj radši Miley by se mohli přesunout na její stránky a nebo se vyjadřovat přiměřeným způsobem...
-