-
Nemáte to jedno
Nemáte to jedno? Každá je nějakým způsobem dokonalá. *3* -
Pěkný
Selena je moc krásná a někdy mi připadá jako Vaneessa Hudhens -
Můj názorek:-)
Můj názor zní:Obě je mám ráda, jsou skvělí herečky, zpěvačky apod....přeci jen mi ale vtipnější a lepší připadá seriál Hannah Montana -
.
:-( Nechcete si rovnou udělat forum Selena vs. Miley? -
-
Re: .
jo taky si říkám proč se tu řeší Miley když je to diskuze o Selene *1* Jinak kdyby vás to zajimalo Sel právě ted dotočila její první kinofilm:-) Wizards of Waverly Place :the movie *4* -
-
Re: Re: .
jo presně je to diskuse o seleně tak neříkejte "kdo je lepší " *5* sem se mají davat hezký věci tak to pls dodržujte *9* *9* *9* Dík *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* -
Re: Re: .
počkej chceš rict že ona ma taky movie?no taka yb ne že dkyž am miley hannah montana the movie tak najednou musí mít i Sel...no nic radši to nebudu rešit -
-
Re: Re: Re: .
no asi tak ona to nevymyslela *1* Ten seriál je v Americe asi tak uspěšny jak HM a lidi chteli movie a Miley si to taky nevymyslela vymysleli to tvurci HM:TH A WOWP:TM tyhle dva seriály mají stejny tvurce tak asi proto víš!!! Jinak Miley začala se svou hereckou karierou daleko pozdeji než Sel takže se asi težko Sel opičí *4*
-
-
-
-
nnej
selena nej*14* ale miley je taky dobrá *4* -
SELENA JE DOBRÁ, ALE MILEY LEPŠÍ
Selenu mám moc ráda, hrozně se mi líbí její vlasy, jsou takový hustý *1* Ale občas mi přijde že zkouší napodobovat Miley a tak...Miley prostě mám raději, ale Selena je taky dost dobrá. *4* -
jhgbvfcdxs
Ahoj uz sem to psala i na MILEY mám ráda obě ale v tomto případě asi spíš Miley.TY??? *4* -
Ahojky,
Ahojky,
Chtěla jsem se zeptat koho máte nejrači buď miley cyrus nebo selenu gomez a neříkejte oboji musí te se rozhodnout!! *13* -
-
Re: Ahojky,
100% miley *14* *14* *14* cOOl girl -
cau ja mam najradšej Selenu Gomez. -
Selena! -
Spíš Selenu,Miley mi příde taková rozmazlená ale líp spíva než hraje a Selena naopak. *15* -
-
Re: Re: Ahojky,
Ja mam u Sel radší herectví než zpěv....ale v obojim je fakt skvela *4* -
v tom ze je Miley rozmazlena mas pravdu ale v tom ze Selena vie lepsie hrat nej spievat nemas pravdu lebo jej ide aj spievanie aj hranie. *4* -
-
Re: Re: Re: Ahojky,
podle mě hrajou i zpívaj obě stejně jen hold HM dávali dřív a ted si hodně lidí myslí žhe Sel chce Miley "vytlačit" z HM když tam měla roli Mykaily!
-
-
jen se to píše zpívá *4*
-
-
to jr fakt blbá otázka Jako promin ale vážně je blbá *13* -
-
A TO SE NEMŮŽU ZEPTAT NEBO CO *10* -
-
jasne že mužeš ale myslím že ti je jasny že vetšina lidí řekne Miley protože u nás Sel moc lidí nezná ani neznají filmy sní a žerou jen HM což i já *1* A taky se nemusíš tak blbe ptat dyt vidíš zhe Miley ma o víc než 2 tisíce víc fanoušku to snad svetší o všem ne? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky,
promin ale já mam ráda obě *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky,
dianna114 maš pravdu musíme ju zviditelnit. *15* -
musime nieco urobit aby bola Selena viac popularna. -
cau . *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky,
To,že má v tomto fanklubu víc lidí Miley,nemusí nutně znamenat,že v ČR fandí víc lidí Miley! To se nedá posuzovat podle toho fanklubu,protože víte kolik lidí třeba vůbec nechodí na osobnosti.cz???? Se zkuste zamyslet! -
-
dianna114 a nevadi ze ja som zo SR? -
Taky myslím,že u nás Sel není moc známá. *5* -
jo ale tak stačilo jak tuhle otazku napsala na Miley diskuzi a všichni pro Miley a ani se jim nevidim pač Sel u nás není až tak známá ale pro me best forever *14*
-
-
-
-
-
božeee....ceho tim chceš docílit??? *7* *10* -
-
Asi tak nejak k čemu ti to bude? *13* Obě jsou užasny tak co *1* -
-
třeb kdybi dávali Wizards of waverly place dřív místo HM byla by slavnějš oto tu jde *14* -
-
Ahojky,
cau aj ti mas rada Wizards of waverly place ja ten serial milujem.
-
-
-
-
Miley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! -
Selena *14*
-
-
KCA
Wow tak Selena vyhrala KCA no a pak že není vubec populárni *1* Mám za ní ohromnou radost *14* -
-
Re: KCA
Cože to vyhrála? *7* Sorry,nepoznám zkratky *1* -
-
Re: Re: KCA
Kids Choice awards jendu z nejprestižnějších USA cen pro mladé hvězdy.Vyhrála v kategorii nejlepší mladá televizní herečka. *4* -
-
Re: Re: Re: KCA
Aha děkuju Pak kam se hrabe Miley? xD -
-
Re: Re: Re: Re: KCA
však co si budem povídat sel jako zpěvacka taky nic moc *3* bez urážky..jen sem chtěla říct že miley umí líp zpívat nez sel která umí líp hrát:D *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: KCA
pro dajacandy: hle neni ti trochu blbě?! co je ti do toho?? -
Toto ne,to je pravda. -
To je snad moje věc ne? *1* A tohle rozhodne hovadina nebyla *1* *1* -
Ta i kdyby napsala úplnou hovadinu,tak s ní budeš vždycky souhlasit. *15* -
Ako vždy naprosto souhlasim *4* *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: KCA
jj predbehla i Miley ale ta zas vyhrala kategorii nej zpevačka -
-
Však jako herečka je ehm nic moc xD
-
-
-
-
-
-
selena vs. miley 2
myslím si že je zbytečný hádat se kdo je lepší Miley nebo Selena??? Obe sou skvělý ae u nás je známější Miley ale Selena si taky našla cestičku *1*