-
gfgf
jako druhej den???? je promin ze ti to pisu ale ja se z nej zblaznim.... ze mi veris... -
-
Re: gfgf
jj druhej den *4*
-
-
gfgf
hele tady mas muj mejl.... chupetka.d@seznam.cz dystak mi tam napis.... a bys me si treba nepsali tady...ju....ale jo nick je roztomilej...
doma jsem si ho kreslila...apod... nu ja mu ted napisala.... hele za jak dlouho ti tg odepsal??? -
-
odepsal mi dost rychle asi za den
-
-
gfgf
a prelozi ti to vse co chces rict???a muzu se jen zeptat??? co ti tg odepsal???? promin ze jsem zvedava.... -
-
tak nejdrív jsem se ho zeptala jestli je opravdu Nick Jonas a on zhe jj:D A pak jsem si sním psala teda kdy prijedou a on zhe ješte neví ae zase na jeho blog napsal tohle: Pro všechny fanoušky z Česka. Píšete mi jestli se chystame i kvam na turné ! Pokusím se poradit s bratry a možná prijdeme ale nic neslibuji... Já když to četla tak jsem malem slitla ze židle:D ae jinak jsme si nic moc nepsali jen jsem se ješte ptala jak dopadly nejake jejich koncerty v USA a tak -
-
Re: Re: gfgf
Kde jsivzala E-MAIL??? *7*
-
-
-
gfgf
jeeee dekuji za tu adresu na nicka na myspace.-... a co pak jsi nmu tg napisala...ja umim anglicky jen malinko tg nevim co napisat.... pls napi
s... -
-
ja už ani nwm treba kdy prijedou k nam a taky ale pokud chceš dobrej internetovej prekladač tak na google http://www.google.cz/language_tools?hl=cs
-
-
gfgf
mno, ale dyt chodi s justinem.... jak s nim zase musi chodit??? ja zase cetla ze chodi s nickem a ze je s nim zasnoubena.... nevim mnu...jo ja se priznam mno...libi se mi...ale nevim co mam delat, kdys on je tak daleko... poradte co delat??? pls... jo dystag jestli jste fandove miley cyruis tg se podivejte na www. s-miley-hope-cyrus-16.blog.cz
ach jo ja chci nicka.... -
-
myslim ze nejsi sama.....kdo chce NICKA....ale uveedom si ze je to popova hvězna a na nas normalni lidi z vysoka kašle.....teda pokud nejsi naka extra modelka bo herečka apd.....zkus si vyhlidnout jinyho kterej neni tak daleko *1* *3* -
Selena s nikym nechodí ani Nick ani Justin!!!!!!!!!!!!!! A k tomu Nickovi hej on je tak sladkej taky ho cu *14* *14* *14* Jsem mu psala na myspace a odepsal proste nejlepšííí *14* a ten myspace je
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=443252603
-
-
,kmjnhbgvfcd
No to bych neřekla že s ním chodí.On totiž chodí zase s Miley Cyrus (bylo to v časákách).A on se ti líbí nebo co? *14* Jako mě celkem jo nemusíš se za to stydet -
ahoooj
hele lidi je pravda že selena jchodí s Nickem jonasem??? a že je sním zasnoubená???? jestli ano... tg se asi zblázním
*10* -
-
Re: ahoooj
Ty voe to není pravda ani s ním NIKDY nechodila já se o Selenu dost zajimám a vím že pro nekolik serioznich časopisu uvedla že s nim nic nema a ani nemela !!!!
-
-
nss
To si myslela na koho ty vzkaze?nebo si kluk to je jedno. *7* -
-
Re: nss
..........Vždyt' jsem to tam napsala!!! destiny-hope.cyrus!!!!!
-
-
vzkaz
destiny-hope.cyrus:ty mi napiš vzkaz! -
Kontakt na Selenu
Ahojte kdo se chcete na něco ohledně Seleny Gomez zeptat tak mi napište na e-mail:Viki.Krej@seznam.cz. odpovím na vše jen pište klidně i každý muzete 50e-mailů.Já na všechny odpovím.Pište prosííííííííííím.Budu ráda. *1* *1* *3* *9* *9* -
-
Re: Kontakt na Selenu
AHUUJ JJ URCOO NAPISUU *14*
-