-
selena vs. miley
Já myslím,že každej má jinej názor. Někomu se líbí Selena,někomu zase Miley,ale je nesmysl se pořád hádat,kdo je lepší,vy si myslíte,že to někam vede?! *8* -
Selena & Miley
Newím oč em se tady dohadujete...jak Selena tag Miley patří k Disney stejně tak i třeba Jonas Brothers...oni se dobře znají a baví se spolem uplně normálně...newím co tady rozebíráte...ale rozhodě žádná zášt mezi nima..;) spíše naopak *3* -
super
Moderní popelka 2 se fakt povedla.... ato sem ji videla zatim jen v AJ....nemuzu se dockat az si tam nak stahnu titulky...... *14* -
-
Re: super
ja jsem ju videla je super *4* *4*
-
-
haha
ja si mmyslim že nikdo z nás neví jestli se nesnáší nebo ne ja mam teda radsi miley ale selena mi nevadí taky pěkně zpívá atd. *13* -
Puerto Rico
hej lidi ona dela neco pro psy v puerto ricu??videla sem jeji video na jejim myspacu..nevite o tom neco více?? *1* *15* -
-
Re: Puerto Rico
ano je patronkou organizace Do something která pomáhá všem psum v ohrožení života at je to hlady nebo tyranim -
-
Re: Re: Puerto Rico
ou tak to je zajimavy..to je od ni pekny tedka me prekvapila....protože ja mma taky strasne rada psy a do nečeho takovydleho ybch určite taky sla... *3*
-
-
-
nej
selena je super! *14* a jestli máte něco proti tak jsem nechodte..nikdo vás tu nevítá... *13* *9* -
Sell
Sell je od mala bombová herečka......a k tomu teď to zpívání...mno prostě ůžo -
Sellena
Selenka je Náhodou Kočka a nádherně zpívá!!! *1* *1* *1* . -
Ahojky napiš na Viki.Krej@seznam.cz a já ti dam e-mail Na Selenu a Miley.pa *3* -
-
Re: e-mail
HEJII ME TEN MAIL NA SELENU NEJDE PREJ JE NEPRAVEJ BO COOO *9* *9* *1* -
nemohla bys mi ho dát jinak *14* -
ty máš e-mail na selenu a na miley dáš mi ho
-
-
email
prosím má někdo email na selenu nebo někoho z kouzelníku a nebo na někoho z hannah montana ?? třeba na miley kdo ví prosím řeknite plsssssssss