-
Mno...
takze mam pravdu v tom scanu byl a i Miley ale v zebricku o cem maj lidi nejvic blogy:D:D:Dnjn Miley je nej !jedno bude selena lepsi nez Miley??Jenou to nemusi bejt i vůbecxD! -
-
Re: Mno...
hele tobe jde oto 1 me oto 2 a tohle je moje zaverecne slovo:
I Say Miley & Mandy
You Say DemiLovato.Com
I Say MileyCyrus.Com
You Say Get Back
I Say Fly On the Wall
You Say Sonny With A Chance
I Say Hannah Montana
You Say Wizards Of Waverly Place
I Say The Secret Life Of The American Teenager <33
You Ask For Unreleased Song,Pics,&More
I Say Go Siqn Up On
You Say Nelena
I Say Niley!<33
pp nebudu se tu svama hadat pp a MILEY A NILEy 4E *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Mno...
To už si tu jednou psala.. :D A nikdo se tu nehádá je to jenom wýměna názorů To je něco jiného kdyby si to náhodou newěděla.. :D A niley je pěkně staréé.. :D :D :D Ale tak newa.. :P -
-
Re: Re: Re: Mno...
no jako ze by bylo niley staré o tom nevim zas tak starý to neni a tohle a vymena nazoru?! ou ou holcicko to si nejak prestrelila porad mas jeden a ten samej nazor ne?? jakapak vymena?!:D:D
-
-
-
A co ti příjde wííc O kom mají wíce lidí blogů a nebo o nejžhawější díwku? :D No mě spíš to druhé a toe Sel. Takže se ještě trošku kochej že Miley je ještě widět příde Another cinderella story a je konec.. :D -
-
To lenusicka23 : Došly ti slowa? :D Ani se ti nediwíím. :D myslíím že už ses smířila stím že je Sel lepší a to o hodně než Miley.. :D A neboj Sel fanoušci přibydou.. jen co wyrazí na turné s DEmi.. Takže si to potom ještě někdy powíme jestli je furt nej Miley ju? :D -
-
chapes ja se tu swama neci hadat jukni an osobnosti ze miley je lepsi kdyby byla lapsi selena tak je 1 NE? -
-
Re: Re: Re: Re: Mno...
Ale taky jak dlouho je Miley známa? A kolik wydala cedel? No srownej si to.. A možná ti to dojde.. :D Ale i když tobě w žiwotě.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mno...
miley ma miliony prodanejch desek a slavnej seriál....ma skvelej hlas nadherne zpíva a skvele se oblíká je nejuspesnejsi a nejbohatsi teeneger na svete ma krasnyho pritele a skvelou rodinu....nestaci tak dál natočila svuj vlastni film ke kteremu nazpívala pisne mimochodem moc krasny pisne a scenar byl taky podel ni....vydelava kazdou hodinu velky penize a je hezka...je dobra ve zpivani tancovani a hrani vyšívá plete a ma super kamose a tatu o kterym si muzes nechat snit...porad nestaci?! mela toho nejuzasnejsiho pritele Nicka Jonase a zna se s tolika hvezdama...na youtube ma se svoji nejlepsi kamoskou svoji show..porad nestaci?!tak dál prispiva na charitu a to ze nafotila ty fotky je pouze a jedine jeji vec a nam do toho nic neni ty fotky nemeli bejt urceny pro verejnost!! ona nemohla za to ze nejakej hekr se ji naboural do pocitace..hle jeste ti to nestaci?!!rekni ja pridam!! -
pak komu došli slova hele ty mas rada selenu ja miley prom me je miley lepsi pro tebe selena!Mno miley tu je dlouho ale vysekasata jak je selena lepsi mno zatim(kdo vis jestly vubec bude)horší -
Jdu nemá to stebou cenu.. Ty už stejně chápeš že je Selena Nej.. :D Takže newíím o čem je řeč.. :D A nezapomen mi tu zase něco nechat rááda se zasměju.. Selena je pstě nej.. :D
-
-
-
-
-
-
NAPOSLED
NWM proč mi to nende ale pokud chceš tak koukni na www.selena-online.blog.cz do galerie a na scany a tam to nandeš me to proste nende soráč a jestli se opakuju tj možny jenže možny taky je zhe ty to porad nechápeš *1* -
Mno...
jak wim ze pride k nam??PANEBO6E jednoduše OMG už je stanooveny datum!!xDxDOMG!!!a ja nejsem urco jedina fanynka Miley jukni na osobnostech a kdo je prvni ?MIL!sse uklidni a selena proste opirka ejvetsi a nebudu se svama hadat pp MILEY AND NILEY 4E *14* *14* -
JEŠTE JEDNOU
tak tady to máš ješte jednou http://selena-online.blog.cz/0902/j -14-why-is-selena-so-popular#koment are
jj a jdu spát pač mam chripku a necu se tady stebou hadat si fakt nejaka divna takze pp -
Pá Miley :D
Takze asi tak já už jdu spát brou ae pokud by te zajimalo zhe je Sel populrnejsí v americe tak jukni sem http://selena-online.blog.cz/0902/j -14-why-is-selena-so-popular pp *14* -
Mno...
toe pro vseci v esu mohla bejt ale nema na to bylo tam i hs a jeto film!!a za to psani se omlouvam ale sem na noťasu a přeskakujou mi pismenka a za to ja nemuzu!!! -
Mno...
že nema songy?to nejsi fanoušek vždyt ma???a nemam divnej nazor na herečky mam rada HSm Cast to sou borci ale ploste neni mi selena sympaticka ploste MILEY 4E!!!!!!!!!!!!I miley tu ma vice fanousku a jak sem psala HM:TM je 2 nejocekavanejsim filmem roku ale selena ma ale ne tak aby se dostal do nejaky ho zebricku ta MILEY 4E a tohle jsou přesne moje slova:You Say Demi & Selena
I Say Miley & Mandy
You Say DemiLovato.Com
I Say MileyCyrus.Com
You Say Get Back
I Say Fly On the Wall
You Say Sonny With A Chance
I Say Hannah Montana
You Say Wizards Of Waverly Place
I Say The Secret Life Of The American Teenager <33
You Ask For Unreleased Song,Pics,&More
I Say Go Siqn Up On
You Say Nelena
I Say Niley!<33
pp *14* -
-
Miley je lepší než Sel!!http://img.osobnosti.cz/smiles /3.gif -
-
no tak podle koho taky zhe *1*
-
-
-
Mno...
srry melo tam bejt jestly je nominovana v KCA -
Mno...
Hm to bych ctěla vidět HM je lepší takže se vzdáváš jo WOWP! je blbost nic lepšího vymyslet nemohli mno ja se stebou nei hádat protoe Miley je nej a poraí Selenu je vůbec selena na neco nominovana V CA??ne vid se nediv Miley tam je asi 4 ted nwm!Vidi sje lepsi -
-
Víš ja mam radši HM než WOWP ae snad nemusím mít radši aj Miley mojí nej star je Selena a tak to i doprdele zustane tak se mi do toho neser a Sel je nominována do dosti prestižních cen ted treba do Kids Choice Awards 2009 kde i souteží z Miley a doufám že vyhraje a to už Miley porazila víckrát tak nwm no a v USA je daleko víc fanoušku Seleny na youtube ji každou vterinu napiše jeden z jejich fanoušku na myspace má pres milion prátel a její stránky navštevuje denne tísíce lidí tak nwm o co ti jde ONA JE HVEZDA a v USA je populárnejší a symptaičtejší než Miley i Mileyin byvalej kluk Nick od ní odešel a chodil udajne ze Selenou *1* Proste pro me je lepší a to je konec! -
-
MNO Miley je nominovana na 5 cen kdyžto Selena na jednu vid?:D:D:D:DMiley vzdycky vyhrala a vsude jao nejlepsi seril astd..Selena nikdy!!WOWP nevyhral nikdy a Miley vzdycky a moderovala i TCA 2008 dyz to selene ne a navic ani nic nevyhrala vid *15* -
-
víš co já te nechápu o co ti jde ? *1* Ty voééé nic o ní nevíš a děláš ako by si ji znala nwm kolik let *1* Proste je lepší a to je u me tečka *1* Piš si co ceš Miley není lepší než Selena a ani podle časácích v USA a ani podle lidí v USA mají radši Selenu *1* A o Miley si myslí zhe je nafoukaná husa! Já to četla a četla jsem i horší veci o ní! Selena aspon není kurva a nenafotila ty nechutny fotky co Miley a nwm kdo se opičí po show Demi a Seleny *1* Miley a ta její trapná kamoška Mandy se po nich na youtube ve všem opičí a dokonce i Miley bere Selenu za vzor tak nwm o co go? *1* -
-
Vis oco mi de ze Miley je lepsi!! *15* A jak wis o casacich v USA??hm.. *15* *15* *15* *15* *15* *15* Miley a Mandy se neopičej to spíš selena a demi do toho zatahla demi am rada ale selenu ne postvala demi pproti selene!proste je miley lepsi i to ze je nomnovana za ne zpevacku a slena nikdy nebyla a nebude *15* ete k KCA jak sem rikala miley je nominovana vickrat!!!a selena tady neni vubecznama nemela vubec zadnou pisnicku v esu to miley jo a dokonce 3!!a ani na radiich ji nehrajou tak se nediv ze miley je lepsi -
-
A diwíš se že neměla žádnou písničku w esu když nemá svoje cedlo? Miley už má a toje rozdíl. Však počkej až Sel vydá svoje cedlo.. uvidííš Mileey nezůstane ani jeden fanoušek.. A než něco napíšeš přečti si to posobě.. Díky moc nedá se to čííst ty fanynko Miley.. *1* *1* -
JJ a k tem casaku jeste tak scans dostaneš na všech fan stránkách tak asi takhle sem se knim dostala *1* a Sel má fan stranek fakt hodne *1* Tak pp a mej se docela me tesilo a to myslím uprimne *4*
-
-
A Selena je daleko hezčí než Miley *1* Selena aspon nemusela chodit na zadny rovnaní zubu ako Miley *1* A stejnak ji to nepomohlo *1* Vypadá strasne *1* Njn není divu zhe nedostává zadny modelingovy nabidky ako Selena *14*
-
-
-
-
-
Mno...
ja si myslim že ten fotograf musi mit napadu ne jen neden a za druhy ses jedina co ji obhajuje protože ji nikdo nema rad přiznej si to??!! *15* *15* *15*