Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • parket..a

SG

Upřímně řečeno mi je jedno s kym chodí nebo ne....líbí se mi a hraje celkem dobře i když mi OBČAS přijde trochu namyšlená, ale asi je to jen zdání...musí jen najít svůj styl...to je můj názor *3*
  • selena gomez

videla sem another cinderella story je to supeer film aj onaa
  • saminka09

..................

Hm....kdyz myslite..!!! nechci e hadat jenom rikam ze spolu ete chodej...Vim to pac muj tatka zije v americe a ja tam byla ted na jarnakach a jak tam maj ty casaky Tiger a Bob tk tam sem cetla ze spolu porad chodej..a urco sem si to prelozila dobre.... *4*
    • Re: ..................

a ty veríš casopisum?ja teda rozhodne ne protože tam pisou samy kecy co nejsou vubec pravdivy..v dnesni dobe nevis nic jiste..jedine se ho zeptat..:D *14*
      • pavlusqa

Re: Re: ..................

Já slyšela rozhovor Jennifer Stone( dobré kamarádky Seleny) a ta říkala že NIKDY s Nickem nechodila *4*
  • saminka09

..........

Selena je skvela a hodne lidi ji nema rado pac ji jeste ani moc nezna..!!! Jenom rikate ze Miley je lepci ale pritom neznate Selenu. Selena je sympaticka a fajn. a s Nickem chodi jenom to nedavaj na jevo´.S Miley se rozesel pac Mil vsem rekla ze spolu chodili. Nick chce a chtel soukromi proste a Selena chce taky a proto jim to porad klape... *3* Sel mam rada...!! *14*
    • Re: ..........

pokud vím tak se sel už enchodí..nick prohlasil že je singl *13*
      • pavlusqa

Re: Re: ..........

S Nickem nechodíííí ani nechodila *3*
        • Re: Re: Re: ..........

jak to vis že nidky ani enchodila? *9*
  • saminka09

Super

Selena je moooc pekna a je super!!! *4*
  • another cinderella story

mary mary mary mary mary mary mary mary mary mary nary.....ten film je uzasnej *14* *14*
  • WOVP

hej lidi sem si stezovala na dily a najednou je neopakujou a davaj novy a novy:) *1* super jak dkyby me slyšely:D
    • ilonka94

Re: WOVP

kde sis stezovala
  • mlada?možna

me se to nezda fuj aspon bude dlouho mladá.....to ji zavidím:D
  • wovp

ahoj lidi..hele všimli jste si taky že na jetixu davaj porad dokola ten ejdena samej díl WOVP????chtela ybch vdiet další a oni to porad opakujou *9*
    • pavlusqa

Re: wovp

Hmm všimli a štve me to.Oni už sice vysílali 5 dílu ale ted porád opakujou ten druhej nechápu je *7*
      • Re: Re: wovp

asi tak *3* ja vždycky cekam dky to už konečne bdue a pak zjsitím že zase davaj ten samej díl..a sem nastvana *1*
        • Re: Re: Re: wovp

mě se moc selena gomez líbí a jak se tu dohadujete jestli chodila nebo chodi s nickem jonasem tak to není plavda páč to jsou jen kecy aby se lidi zabavili oni spolu nic s nikem neměli.selena je dost chytra a společenská ale nelkde na foto působí jak malé dítě a někde jinde působí jako dospěla ona se mi moc líbí je to best zpěvačka a ráda bych ji poděkovala za autogram poštou mocinky ti děkuju selenkop si mocinky hodná a fajn!!!!!!!! *4* *8* *15* *5* *13* *14* *7* *5*
          • Re: Re: Re: Re: wovp

Kde si šla k adrese o autogram? Napiš mi ji, prosím *3*
          • parket..a

Re: Re: Re: Re: wovp

hm ale ted spolu choděj *1*
          • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: wovp

mužu se jen zeptat na jakyou adresu si ji posilala zadost o autogram?
  • pavlusqa

Moderní popelka ke stažení česky

Ahoj u mě na blogu je kompletní návod na stažení Moderní popelky 2 i s českymi titulkami:-)

selenagomezweb.blog .cz

*4*
    • Re: Moderní popelka ke stažení česky

hej moc díky za ten film:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit