-
Sel mám ráda a respektuju Jelenu.Ale měli bys si už konečně uvědomit co k sobě cití a jak to bude dál! A ne pořád se vracet..
-
je krásna a okouzlujicí ale s Justinovy se vubecc nehodii ZDA S EMI,ŽE JE LEHKÁ ŽENA
-
-
Nauč se psát česky, ano? Jinak pokud budeš psát takhle nečitelně (protože to nejde přečíst) tak tu komentáře nemusíš psát vůbec! *12*
-
-
Nebuď tak hnusná!!!!!! Jsi praštěná? Proč to sem píšeš?
-
-
Já nejsem praštěná! Já jen, že to vůbec nepřečtu.
-
-
-
-
Ty její pletky s Justinem už jsou trapný. Měli by si (oba dva) ujasnit co k sobě cítí...podle mě nic a dělají to všechno kvůli bulváru. Jako není možný aby se každý dva měsíce rozešli a za několik týdnů byly spolu. *8*
Selenu nijak do podrobna rozebírat nehodlám. Možná by udělala líp, kdyby se vykašlala na zpívání a byla jenom herečka...to jí, podle mě, jde mnohem líp. *3* *3* -
A ešte Justin čo skoro znova do***e život Seleny a nebude 1 Mesiac v liečebny ale pojde do blázinca!!! Selena ak si mislíš že si urobila dobre tak si na vysokom omile robíš tu najvačšiu chibu života!! P.S:Viem že o tejto stránke nevieš ani prt.
-
Justin Selenu mnohokrát ranil takže nevím, jestli má Justin u Seleny ještě vůbec nějakou šanci. Ale možná by se to ještě nějak dalo zachránit, moc jim to přeji a přeji jim to proto, protože je Justin můj oblíbený zpěvák! *3*
-
-
Ona by bola krajšia bez vlasov ;-) aj bez toho napuchlého ksichtu
-
OMG Selena o této stránce neví tak se s tím smiřte a přestantě ji zbytečně psát takový zoufalí komentáře.
-
-
Tohle není zbyteční viš to je důležitá věc ty seš ta holka co nadávala Bsb to si přehnala víš to ne *16* *16* *10* *4*
-
-
?! *6*
-
-
Cože? Přestaňte ji zbytečně psát takový zoufalý komentáře? Ty tu napíšeš že o týhle stránce neví a ještě k tomu dodáš že ji píšeme? Tohle nechápu. *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
-
Selena prý kvůli Justinovi skončila v léčebně. Strávila tam měsíc *9* *10* *9* *9* .
-
-
Ano to je pravda, ale já bych to Justinovi ještě odpustila.
-
-
Proč by měl mít v úmyslu Sel zabít? Protože je Sel jeho holka, tak by to Justin určitě neudělal.
-
-
Jo
-
justina NEMAM RADA je to hroznej kluk hroznej partak a hroznej přitel víte jak to vím prototže Selena kvuli němu musela být v lečebně.A Selenu mama tak trochu rada. *16* *16* *16* a ted jsem se dozvěděla od G.Q.S.V. že tam byla měsíc v top star magazinu se vic věci o ději nedozvíte. *13* *13* *13* *13* *9* *9* hodně se dozvíte v Celebriteyt.je to i tv pořad tam jsem se dozvěděla hodně věci.moje kamoška Angela si mislí že chce justin selenu zabit ja jse obavam že fakt chce.jestli mi chcete odepsat tak pište jenom Lucy je to moje pravé jmeno. *14* *4* *3* *5*
-
-
Připadáte mi jako idioti. Kde jste vzali že jí chce zabít ? O.o jako vážně ? Proboha.. koukám že nemáte vůbec IQ ;) Justin, Selenu pořád má rád i ona jeho ;) takže si fákt nemyslím že jí chce zabít :*
-
Ahoj lucy, v realitě se já zase jmenuju Alexej. Já si taky myslím že jí chce zabít, chudinka. *9* *9* *9* *16* *16* *16*
-
-
vždať to říkám- je to STALKER
-
Ahoj Muniku co si povídáte O Seleně a promin za toho Kluka to byl jenom vtip.
-
-
-
Jéé chúďatko salámka
-
-
Je hezká škoda že jsou skoro všechny clebrity z Ameriky ale to nevadí :) Vadí mi nejvíc na ní že chce chodit furt s Justinem nebo ještě chodí nevím. *16* *16* *16* Je to hrozný . Četla jsem v Bravičku že se kvůli Justinovi opila protože se rozešli ona bez něho nemůže žít nevím jak sním někdo chodil ty celebrity . Ale jinak je docela pěknej docela dobře zpívá ale jinak nic a ještě jsem taky někde četla že se Justin úplně změnil!!To mě teda překvapuje !!! Škoda že není normální !! *4* *8* *9* *13* *10* *11* *12*
-
Selenu jsem dřív měla strašně ráda. Dívala jsem se často na Kouzelníky z Wawerly nebo jak se to píše ( už nevím xD ), ale teď jí naprosto nesnáším. Podle mě z ní média dělají větší celebritu než doopravdy je ( samozřejmě že něco dokázala, ale nechápu, proč se musí nutně objevovat v každém článku o hollywoodských hvězdách, když si myslím, že jsou i lepší ). Je to můj názor, nenutím nikoho, aby s ním souhlasil. :D