-
Ja ju neznásam !!! Druguje!!!
-
-
A to ti nakecal kdo??!! *8* *10*
-
-
Ahoj selena gomez prides na moje kamaratkine narozki a velmi ta prosim donees jej dord a velmi ta prosim aby si doniesla aj violettu a maxa tomasa francesku leonA LUDMILU A KAMILU A NATY A BRODVEJA PABLA A ANDRESA A TEBA prosim ta oto velmi pekne ta prosim leb a k neprides budem, plakat a nebudem ta pocuvat diky ahojky dobre ale n o toto ta prosim velmi pekne a este ras tťi velmi dakujem ahojkkky smajlik a dones jej leona a vsetký z jerje studia dakujem ahoj v *16* som rvoja velka faninka dakujem este raz ahojjjj ahoj moja spevacka ahhhojjjky
*2* *15* *3* -
-
stejnak nepřijde a budes brečet *10* *13* *9* *7* *5*
-
-
Po tý Denise to vůbec nepřečtu!
-
-
*1* *1* selena zaprví o týhle stránce neví neumí česky a máš chybi ty jména se takhle nepíšou a za pátý ??? opravdu si nepřemýšlela?
-
-
-
To ti tak věřím *1*
-
Takž za prví, ona už o téhle stránce ví i když je z ameriky a za druhý, ten její e-mail už mám.
-
-
Jsi to ty G.Q.S.V.? To jsem já, Alexej, Alexej Kuzněcov. Mimochodem si moc dobře vedeš se psaním tam toho, já to tady nemůže psát, ale ty moc dobrě víš co. Jinak ještě něco SELENA GOMEZ JE NEJLEPŠÍ. *2* *15* *3* *14* *4* *5* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *1* Hele V. musíme si psát přes e-mail, jasný. *1* *1* *1*
-
NO jasně!!!! MY ti to úúúplně věříme!!!
-
-
Jooooooooopiiiiii konečně se sel rozešla s jusrinem Blbinem:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-] -
Selena je krásná a perfektní zpěvačka *14* *14* *14*
-
Pane bože tak za prví ona neví o týhle stránce za druhý ona je z Ameriky a za třetí i kdyby o týhle stránce věděla tak ti email fakt nedá *7*
-
Nejhorší je, že bych na ni potřeboval osobní e-mail, protože s ní musím komunikovat. Je to jenom kvůli hudbě.
-
Souhlasím
-
Sel je úžasná *4*