-
Violetaleon Wqes dater lusf dertzukxi fghiztfva cul cun herrfffrrrrrt wssxwachit ase qwdfwr cvghen ghje xzxu derfaaweq ds ghades violettaleon sdurtz dfagesaa debiokse varjn uetko fgvaxcinexok fgit:'( debiokse
-
-
WTF??!!! Co to má být??
-
-
To nechapeš jsem Arabka umim arabsky moje pravy jmeno je barlodte de barbanelas
-
-
A můžeš mi prosím říct co to je česky??!! Na googlu mi to nic nepřeložilo!!
-
-
A dala si to na arabčtinu? Protože ja fakt nelžu žiju tady uš 4 roky a tady chodim do česki školy Cea měla pravdu nikomu nevěřiš.a česky to znamena violettaleon prosim ja jsi z tebe srandu fakt nedělam uvežiš mi? A violettaleon ti jsi někdy nesnesitelna holka.Tohle to znamena.
-
-
Ale já ti neřekla že lžeš já vím že google překladač je na hovn* tak proto se tě ptám!!!Já ti to věřím!!! Ale když jsem tak nesnesitelná tak se s tím nepřekládej když ti za to nestojím!!! Myslela jsem že jsi jiná!! *9* *9* *9* (Myslela jsem že budeš fajn no prostě hodná)
A já nemůžu za to jaká jsem!! Jsem taková jaká jsem!! Nelíbí se ti to??!! Tvůj prolém!!! (nic ve zlém ale nechci zase hádku ale fakt jsem myslela že budeš HODNÁ teda neříkám že nejsi ale když o mě někdo řekne že jsem nesnesitelná tak nevím co si mám myslet)
A promiň že nevěřím holce kterou neznám a nic o ní nevím!!!(Jak jsem ti nevěřila s tou Sofii protože jsem žádnou neznala!) *4*
-
-
-
-
-
A to jsem nadavala arabsky umim arabsky protože jsem arabka moje jmeno v česku je bara Barbanelas a Arabske je Barlodte de barbanelas.
-
-
Prej randí s orlandem bloomem :D
-
-
Kdo randi s orlandem bloomem?
-
-
Já žádnou Sofii Butcovou neznám podle mě si ze mě děláš srandu!!!
-
-
Ne ja fakt se z tebe nedělam srandu!!! Možna se ze mě děla Sofie srandu.Pry že zna ñakou Veroniku Kyncovou.
-
-
Byla jsem v sekundě (7.třída na gymplu) a žádná Sofie tak nebyla tak jí vyřiď že kecá!!!
-
-
A kde teda bydlí???? a na jakou školu chodíš ty???
-
-
Cože ty nejsi Sofie ani já Sofie piše jako Meryget ne jako upka a nechapu proč pišeš jako ja?*7**7**7* a jak mužeš znat violettaleon když nejsi Sofie a Sofie chodi do 7 v gymplu,Takže Ty Upko hezkej pokus ale nevyšel.*13**13**13**13*
-
to jsem ja ecelka ja Sofie pišu jako Upka.A violettaleon my jse zname ja vim že chodiš na gympl chodiš do 6 ne pokuď jse nepletu viš proč protože chodim do 5 a znam tě protože jsem tě viďela na školni fotce.Jsi tam teda hezka*4**4**4* zajdi jednou v gymplu do 5 třidy ja tě poznam a jestli mě neuvidiš tak se zeptej spolužaček.
-
Volettaleon nejmenuješ jse nahodou Veronika Kyncova? Viš proč protože moje kamoška Sofie mi řikala že zna holku Verču a že pišeš na osobnostech Seleny Gomez! Nezname se? *7**7**7**7*
-
-
Sorry nasala jsem Volettaleon ja chtěla napsat violettaleon sorry aby jses nemyslela že ti nadavam.
-
-
No jmenuju a jeký má příjmení ta tvoje kámoška a jak se jmenuješ ty??
-
-
Ja jse jmenuju Bara a ta moje kamoška jse jmenuje Sofie Butcová ale ja fakt nevim jestli jse znate ale když vi jak jse jmenuješ tak asi jo *7**7**7**7**7**7**7*
-
-
-
-
Je to dost nespravedlivý!! Nejdřív se o Ivetu B. vůbec nezajímali a teď jí tam chodí psát jak jim chybí!!! Ale ona už si to nepřečte!!! To jí měli psát že je dobrá když tu ještě byla!!
To není nic proti ní!!! -
moc ti to sluší Sel
-
Je super zpěvačka a mam pocit že komentáře jsou tu pro to aby jste napsali co si myslíte o celebritě ne abyste s toho udělali facebook
-
-
Ti sklapni lenko tak jsme jse hadaly tak jako lenko přemišlet musiš hlavou e zadkem?
-
-
Ty si krá*a nikdy sem neviděla vypatlanějšího člověka kdybych tě někde potkala tak ti rozbiju držku
-
-
To si přahnala zas až tak hroznej člověk to není a to spíš ty si vypatlaná *10* *10* *16*
-
-
Jo jasně ty můžeš bejt ráda ža máš aspoň ty piliny..udělala jsem ti něco ani sem se na tvůj komentář nekoukla jasně tak strč hlavu zpátky do zadku
-
-
-
bože jste normalni řeknete okay a pak to zas řešite jste hrozny pipi magorove vyserete celou stranku *11**11**11* Dikes zničily jste celou stranku tady mate 7 stranek kde jsi pišete.Jste normalni *7**7**7*