-
Hele my nejsme nějaký extra kámošky ale nenadáváme si jako ty nadáváš nám!!! A co je špatnýho na tom že někomu popřejem dobrou noc???
A proč by jsme naměly rády leonettu?? Je na nás hodná a nenadává nám!!
A já mám taky 4 nej kamarádky a to že si tady píšeme neznamená že nemáme kámošky!!
Měla by ses nad sebou zamyslet pet shop!!! -
vidite jste kamaradky řikate jsi dobrou noc atd.Vite co ja mam 7 nej kamošek a to je Lily Adlitova,Gaja Oganesian,Františku Kotecovou,Kačku Čižkovou Elinku Samarovou a Danu Smartokovou*1**1**1**1**1* a k tomu po mě jedou kluci ale ja jsem jsi stopro jista že vy jse znate začaly jste si psat pak vyptavat jak jse jmenujete pak kde kdo bydli a teď jse vyptavate jaky mame kluci hledate jsi přes tuto stranku kamošky stydťe se *11**11**11**11**11**11* *2**2**2**2** a paaaaaaaaa čus čau.
-
-
hahaha No to určítě si budu hledat kamošky přes tu hle stranku ja mám dost kamošek ! víš Aco že si píšeme jak jse jmenujem atd... ty jenom zavídíš že prostě se knam chováš zle a my stebou takhle nepíšeš !!!!!!!!!! :D PS: NEcpí my tady tvoje kamsošky ?DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
-
Sklapni to vy jste jsi začaly violettaleon napsala deme na pet shop a pak za to mužu ja ja jen napsala co mi vadi takže sklapni leonetto tebe tady všichny ignorujou nemaj ťe radi jasni!
-
-
hha určítě haha seš trapnáá a sklapní si sama :DD
nepotřebuju aby mě mělí radí víš nejsem ty rozmazlena :D fiflena uklidni se nesahaš my aní pokotníky :DD!!! baby :DD -
-
Baby jsi trapna to jsi le*ba že mi řikaš baby a pak žikaš že jsem trapna to ti jseš nesahaš mi na pokotniky ti jseš fakt le*ba
-
-
aahha jo určítě sem le*ba když mám kluka hha seš kra**
A neopíč se trapačkoo :-* jédná dychej beztak namě nikdy nebdueš myt :DDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!! -
-
-
-
-
-
-
-
jo to asi joo :DD Pujdu spat tak čaute jdu si lehnout dobrou holky :DD :-*
-
-
dobrou*2**2**2**2**2**2*
-
Ahoj a dobrou noc!!
-
-
joj sory ja si spletla jmenoo :DDD sory :DD
-
-
Vážně nejsi leonetta?? *8* *8*
-
-
ja to tet nechapu ?? JA JSEM leoneta a kdo je ta haha nevím a proč píše o mym klukoví ?? *8* *8* *8*
-
-
No to já taky nevim!!!! *8*
-
-
jsem tet mimo :O -_- !
-
-
To nejsi jediná!! Asi už jsme nějaký ospalý!! *6*
-
-
-
-
-
-
jo uš jsem to našla tak zustavam.*1**1**1**1*
-
-
OK to je dobře *1*
-
-
Taky že lžeš pet shop ja jsem se tě na to vyptavala protože vim že jsi se za mě vydavala.a pro violettaleon kde maš ten komentař a ja uš nevidim?
-
-
Je na stránce 2
-
-
ahojte Violettaleon ja tě sice neznám a neodsuzuju tě to vubec jenže my přuijde divyn čtu si komentaře a píšeš že ti je 12 a že střídaš kluky jak ponožky mě je 14 a měla sem jenom 3 kluky
Alé jákoo zdlouhym vztahem třeba 3 měsíce
Nezlob se jenom nazor nechcií se hadat
neber to Zle
a selena je skvěla ?:DD -
-
Jó v pohodě neberu to ve zlým ale kdybys viděla naši třídu tak to ani týden s jedním klukem nevydržíš!!!!!Věř mi!!! A za necelej měsíc mi bude 13!
A PS. Jo selena je dobrá -
-
Jo všák v pohodě tvoje věc :DD
-
-
-
pet shop si ymslíš že máš jenom ty kluka já mám hezčího jmenuje se jeremy a je krasnejj :DD
-
-
a umi tvuj Jeremy breakdance umi tvuj Jeremy malovat neumi muj Sebastian to umi takže jsi nevymyšlej ja stejně vim že jsi to vymyslela z phineas a ferb jako Candy a Jeremy.Vsadim jse že tvuj jeremy je hnusnej.
-
-
haha nemám za potřeby si vimišlet kluka z phinies a ferb není mí 5
Jo tvuj umí všechnoo haha jo umí brekdance a tancuje taky bachatu jestlí vubešc víš co to je haha !!! jo a nezaleží natom violettalen dobře sto napsala !!:DDD -
-
jo umi breakdance ale jo ho kvuli tomu ne miluju jasni tobě by taky nebylo přijemni kdyby ti někdo uražel kluka neumi všechno na světě a hele každa holka stoji za sveho kluka ja jen žekla co umi.Co umi ten vaš?
-
-
haha alé ty si uražela mí sme otím tvym nic neřeklí !
všák v poho taky se zastavm sveho kluka
Jeremy umi brekdance a tančí bachatu ve fenixu v brně
:-* a nemilujuho jenom skrz toho alé prottože je užasnej a a hodnej sme spolu už 3 měsíce !!:DDD -
-
ale Jeremyho ma leonetta ne ty haha.Takže leonetta je haha to nechapu?
-
-
-
-
Každej by se obešel bez breakdancu!!! Hlavní je že ho máš ráda nezáleží co umí!!! Záleží jestli ho máš tak ráda a dáváte si třeba pusu nebo něco takovýho!!
-
-
-
zprava pro všechny všichni jsi mislite že lžu tak už jsem nebudu psat kdo mě chce zase slyšet tak děte na stranku demi lovato tam budu.
-
-
Proč CEA ja si to nemyslim!!! *10* *13*
-
-
Ale diť jsto psala
-
-
Co jsem psala?? že lžeš?? kdy??
Zase přečti si to celý potom jsem napsala toto:
NE tak nelžež jemon jak jsi napsala že chodíš do 4 v gymplu to byla kravina!! Ale to jsi nepsala ty! -
-
Ale to tak prostě vypada že jsi mislite že lžu protože jak jste jse mě začaly vaptavat abyste zistily že lžu napřiklad do jaky školy chodiš? kde bydliš? Adt,a pak je to kravina,takže........
-
-
-
-
-
No jasně!!! Vždyť přece město Svitavy neexistuje tak jak se můžou znát!!!
A jasně já ti věřim!!! Stejně ale už mě Kuba nebavil ani pořádně líbat neumí!! Dneska to líbání stálo za ho*no, nevydržel to ani 30 sekund!!! Takže zítra budu mít jinýho kluka -
-
No vidiš že jsi lhala prvni oooooooo muj ŠTĚPANEK oooooooooo JA S NIM CHODIM! Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim violettaleon přiznej se řikaš že je užasnej a teď to stoji za ho*no a jak mužeš vědět že budeš mit zitra kluka to neviš ja nebudu na tebe naštvana.
-
-
NO je krásnej to jo ale prostě líbat neumí!! Já neřekla že je na ho*no ale že to líbání bylo na ho*no!!! A zítra budu mít snad jinýho kluka!!! třeba Štěpána,...
-
-
Štěpana počkej pokuď misliš Štěpana joloubka tak to je muj nejlepši kamarad nabizela bych ti ho viš proč protože skvěle liba libi jse mu to a je hodnej chytrej vi jak na co atd,Ale muj Sebastianek je lepši.
-
-
Ok ale ja myslim štěpána maruše!!
-
-
Aha
-
-
-
-
-