-
Ja taky chodim na gympl.*1**1**1**1**1* dobrý a mame dalši protivnici a to je pet shop.
-
-
Když ti je 12 tak to by jsme měly chodit do stejné třídy ne??
-
-
Ti chodiš do jake třidy
-
-
Já do 6.třídy to je na Gymplu Prima A
-
-
-
Do kolikáté třídy???
-
-
OK jdem do pet shop!
-
-
-
A na jakou chodíš školu CEA?? já na Gympl!!! *4*
-
hele nechci se do toho plest alé myslím si že si nevímílší protože sem tam byla a neuražej a nenadavej zase znikne hadka a ta hle osobnost je o sel a ne otobě jestlí se chceš hadat najdí si jnou osobnost alé hlavně ne martinu stoesel :DDD
-
-
Díky!! :) :) Jsi moc hodná že jsi se mě zastala!!
-
-
ja jsem jse koukla na internet na Svitavy a žadny nejsou ti jsi jako yrka prolhana blbka.
-
-
Máš tady odkaz na mapy.cz tak nevymýšlej kraviny!!!
!!!
http://www.mapy.cz/#!d=muni_2760_1&x=16.606826&y=49.712202&z=9&t=s -
-
Ja jsi nevymejšli kraviny koukla jsem se na to ale nic město neexistuje tak jsi nevymyšlejte joooo.
-
-
Bydlim na ulici vojanova. Violettaleon.
-
Hele já už nevim jak ti to mám napsat je to město v pardubickým kraji na mapy.cz už tu byly dva odkazy!!! Takže já s takovým rozmazleným malým fakanem už strácet čas nebudu!!! a jestli si myslíš že jsi drsná tak si akorát tak trapná!!!! *16* *11* JE TU 3. ODKAZ NA WIKIPEDII
http://cs.wikipedia.org/wiki/Svitavy -
-
hele promluvil magor neee jinak promluvila Svitavka jsi trapna mam přitele a umim pekně skopat tak jestli ty nechceš skopat tak drž zobak.
-
-
Malinkatá holčička už má přítele jeje!! TY jsi myslíš že když máš kluka tak si IN?? To teda nejsi!! Já měla kluka už ve školce!!! A ty si myslíš že umíš někoho skopat?? To sotva!
-
-
Reakce na příspěvek:
a ti jsi šprt nemaš kluka lžeš tak jak jse jmenuje nooooooo holka ja umim skopat ale ti ne na rozdil od de mě jsi ti holčička ja jsem žena.
-
-
-
-
-
-
-
bože vy Svitavy jedni velky diť to ani neexsistuje to je prolhana stranka všichni tady lžou. Yrka lže violettaleon a CEA lžou.*12**13**12**13* skazili jste Seleninu stranku tohle neni facebook je to jenom blbá stranka.
-
-
Vadí ti to??? Tak sem nechoď!! A v tom případě AnNaLuk taky lže protože ona bydlí v Litomyšli a říká že Svitavy zná!! (je to 15km tak to asi vědět bude ne??) http://www.mapy.cz/#!t=s&x=16.566136&y=49.744422&z=9&d=muni_2760_1
-
-
Ano bydlim ve Svitavy fakt a to jak jsem napsala Svitava jsem to popletla ja jsem misto y dala a.*1**1**1**1**1* sorač ve Svitavy jsou taky panelaky měla by sto vědět když tam bydliš.
-
-
no já to vím ale ulice jihlavská tu není ale v praze je!! A je to panelák!
-
-
ja vim protože jsem si to vymyslela našla jsem jsi ulici jihlavska a žekla jsem že tam bydlim ale neee.tam nebidlim kde bydliš ti????? Violettaleon
-
-
Já ve Svitavách na ulici Jugoslávská a ty bydlíš na jaké??
-
-
za prve jak vypadaš ja mam černý vlasy a hnědý oči hubenějši postava.Hodim na balet a na streetdance a na hip hop.hned ti to napišu violettaleon kde bydlim ale počkej musim něco udelat.
-
-
Já mám takový neurčitý vlasy něco mezi hnědou a blond, oči modrý,hubenější postava!! Chodim na mažoretky a chodila jsem na voleyball!!
-
-
-
-
-
-
-
-
Ano bydlim proč?
-
-
A nebydlíš náhodou v Praze a né ve Svitavách????????(není to ta Svitava jsou to ty Svitavy)
-
-
CEA nebydlíš náhodou v paneláku??
-
zda se že jo a viš že CEA jse taky jmenuje Kristina.
-
Ahoj když už tu všící píšete kde bydlite
Ták ja jsem z hradec kralove a je mi 14
jmenuju se kristina novakova
Ná slovensku bude její konecert a to jako doopravdy přijde až z argentiny sem ?? :o -_- -
-
To bude v kinách
-
-
Jak to víš??
-
-
To je jasni davaly to na disney channel že to bude v kinach fakt.
-
-
Takže to na tom Slovensku nebude doopravdy???
-
-
Ale bude*1* vnimej bude mit turne ve Španělsku v Londyně ve Slovensku na Buenos Airas.Všude takže to plati violettaleon.
-
-
-
-
-
jo přijede tam na slovensko ale zase leonetto ja a violetaleon mame vyhodu že bydlime ve Svitavě tak to mame blizko a kdyby něco jmenuju jse taky Kristina tak to mame husty a ta holka yrka je ta holka ktera předstirala že je ivanna bagova to je ona
-
-
Aháá :DD ja to mám dalekoo :((((
a ty tam pujdeš ?
Jeto husty sou tady 3 kristiny :DDD
Neweřím že přijde opravdova Martina stoessel Ranec :DDD
Já chci taky pokusim se přemluvit mamku ''' :((
-____- *3* *3* -
-
Tak to skus pokuď vubec přijede ale jooo na disney channel to davaly že martina stoessel bude mit turne.takže joooo přemluv mamku kristino. Ja tam možna pojedu
-
-
-