Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja taky chodim na gympl.*1**1**1**1**1* dobrý a mame dalši protivnici a to je pet shop.
    • ViolettaLeon
      Když ti je 12 tak to by jsme měly chodit do stejné třídy ne??
      • Ti chodiš do jake třidy
        • Já do 6.třídy to je na Gymplu Prima A
    • ViolettaLeon
      Do kolikáté třídy???
      • ViolettaLeon
        OK jdem do pet shop!
  • ViolettaLeon
    A na jakou chodíš školu CEA?? já na Gympl!!! *4*
  • hele nechci se do toho plest alé myslím si že si nevímílší protože sem tam byla a neuražej a nenadavej zase znikne hadka a ta hle osobnost je o sel a ne otobě jestlí se chceš hadat najdí si jnou osobnost alé hlavně ne martinu stoesel :DDD
    • ViolettaLeon
      Díky!! :) :) Jsi moc hodná že jsi se mě zastala!!
  • ja jsem jse koukla na internet na Svitavy a žadny nejsou ti jsi jako yrka prolhana blbka.
    • ViolettaLeon
      Máš tady odkaz na mapy.cz tak nevymýšlej kraviny!!!
      !!!

http://www.mapy.cz/#!d=muni_2760_1&x=16.606826&y=49.712202&z=9&t=s
      • Ja jsi nevymejšli kraviny koukla jsem se na to ale nic město neexistuje tak jsi nevymyšlejte joooo.
        • Bydlim na ulici vojanova. Violettaleon.
        • ViolettaLeon
          Hele já už nevim jak ti to mám napsat je to město v pardubickým kraji na mapy.cz už tu byly dva odkazy!!! Takže já s takovým rozmazleným malým fakanem už strácet čas nebudu!!! a jestli si myslíš že jsi drsná tak si akorát tak trapná!!!! *16* *11* JE TU 3. ODKAZ NA WIKIPEDII

http://cs.wikipedia.org/wiki/Svitavy
          • hele promluvil magor neee jinak promluvila Svitavka jsi trapna mam přitele a umim pekně skopat tak jestli ty nechceš skopat tak drž zobak.
            • ViolettaLeon
              Malinkatá holčička už má přítele jeje!! TY jsi myslíš že když máš kluka tak si IN?? To teda nejsi!! Já měla kluka už ve školce!!! A ty si myslíš že umíš někoho skopat?? To sotva!
              • Reakce na příspěvek:

a ti jsi šprt nemaš kluka lžeš tak jak jse jmenuje nooooooo holka ja umim skopat ale ti ne na rozdil od de mě jsi ti holčička ja jsem žena.
  • bože vy Svitavy jedni velky diť to ani neexsistuje to je prolhana stranka všichni tady lžou. Yrka lže violettaleon a CEA lžou.*12**13**12**13* skazili jste Seleninu stranku tohle neni facebook je to jenom blbá stranka.
    • ViolettaLeon
      Vadí ti to??? Tak sem nechoď!! A v tom případě AnNaLuk taky lže protože ona bydlí v Litomyšli a říká že Svitavy zná!! (je to 15km tak to asi vědět bude ne??) http://www.mapy.cz/#!t=s&x=16.566136&y=49.744422&z=9&d=muni_2760_1
  • Ano bydlim ve Svitavy fakt a to jak jsem napsala Svitava jsem to popletla ja jsem misto y dala a.*1**1**1**1**1* sorač ve Svitavy jsou taky panelaky měla by sto vědět když tam bydliš.
    • ViolettaLeon
      no já to vím ale ulice jihlavská tu není ale v praze je!! A je to panelák!
      • ja vim protože jsem si to vymyslela našla jsem jsi ulici jihlavska a žekla jsem že tam bydlim ale neee.tam nebidlim kde bydliš ti????? Violettaleon
        • ViolettaLeon
          Já ve Svitavách na ulici Jugoslávská a ty bydlíš na jaké??
          • za prve jak vypadaš ja mam černý vlasy a hnědý oči hubenějši postava.Hodim na balet a na streetdance a na hip hop.hned ti to napišu violettaleon kde bydlim ale počkej musim něco udelat.
            • Já mám takový neurčitý vlasy něco mezi hnědou a blond, oči modrý,hubenější postava!! Chodim na mažoretky a chodila jsem na voleyball!!
              • Reakce na příspěvek:

Hustý kolik ti je mě je 12 a tobě.
  • Ano bydlim proč?
    • ViolettaLeon
      A nebydlíš náhodou v Praze a né ve Svitavách????????(není to ta Svitava jsou to ty Svitavy)
  • ViolettaLeon
    CEA nebydlíš náhodou v paneláku??
  • zda se že jo a viš že CEA jse taky jmenuje Kristina.
  • Ahoj když už tu všící píšete kde bydlite
    Ták ja jsem z hradec kralove a je mi 14
    jmenuju se kristina novakova
    Ná slovensku bude její konecert a to jako doopravdy přijde až z argentiny sem ?? :o -_-
    • To bude v kinách
      • ViolettaLeon
        Jak to víš??
        • To je jasni davaly to na disney channel že to bude v kinach fakt.
          • ViolettaLeon
            Takže to na tom Slovensku nebude doopravdy???
            • Ale bude*1* vnimej bude mit turne ve Španělsku v Londyně ve Slovensku na Buenos Airas.Všude takže to plati violettaleon.
    • jo přijede tam na slovensko ale zase leonetto ja a violetaleon mame vyhodu že bydlime ve Svitavě tak to mame blizko a kdyby něco jmenuju jse taky Kristina tak to mame husty a ta holka yrka je ta holka ktera předstirala že je ivanna bagova to je ona
      • Aháá :DD ja to mám dalekoo :((((
        a ty tam pujdeš ?
        Jeto husty sou tady 3 kristiny :DDD
        Neweřím že přijde opravdova Martina stoessel Ranec :DDD
        Já chci taky pokusim se přemluvit mamku ''' :((
        -____- *3* *3*
        • Tak to skus pokuď vubec přijede ale jooo na disney channel to davaly že martina stoessel bude mit turne.takže joooo přemluv mamku kristino. Ja tam možna pojedu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit