-
A budeme kamošky kde bydliš jen tak a nebo jse zeptam kde všichny bidlite????????? Jenom jse ptam:-)
-
-
No ja zrovna teď bydlim v Londyně jsme na dovolene jinak žiju v Litomyšli
-
-
To máme kousek já ve Svitavech!! *2*
-
-
no joooo. Svitavy to znam tam jsem někdy byla hustyyyýyyyYyyyy
-
-
*1* *1*
-
-
-
-
Nevim sice pročjse ptaš ale řeknu ti to Jihlavska 34/413 praha 4 a ne že ke mně přijedeš joooooo!!!!!!!?!
-
Mezi Poličkou a Litomyšlí je takový menší město Svitavy tak tam!! A ty??
-
-
No já myslím že kdybych poznala CEA a Annaluk a duijdfghofhdhfhvnnn a NATY a leonettu tak myslím že bych si na ně až potom udělala názor že jsou kamarádky!!! A když se omluvily nebo tu omluvu příjmuli tak si myslím že to jsou fakt super holky!!!( ikdyž je mezi námi velký věkový rozdíl 9-14let)
-
Jste kamaradky zastavate se bojuje te se za sebe omluvily jste si to jste kamošky jse BFF BEST FRIENDS FOREVER nejlepši kamaradky na vždy
-
Jo my sme si to vijasnili že to bylo nedorozuměním
a za kamaradky je neberu protože se nezname
ososbně
beru je normalně v pohoo ! :DDD -
jste kamaradky všichny
-
No to vidim že to mate vižizeni když zase křičite a violettaleon bereš CEA a annaluk a tu holku co se vydavala za beyonce za kamaradky.?????!!??
-
HÁáhh Proč náa uražíš proč se dotoho ty pleteš nech nas bejt my to už mezi sebou mame viřízeny
!!!!!! -
hele jste všichni blbi žešite tu ňakou debilni krizi debilovci. Ta duijdfghofhdhfhvnnn je blba violettaleon jsi jenom kvuli tihlecti strance hleda kamaradky a CEA ta jse jen nevině plete k ostatnim. A annaluk ta je někdy zla a někdy hodna.A leonetta s NATY jsou jako ludmila s naty z violetty.
-
-
Jak jsi mužeš myslet že jsme kamaradky noooooo ja ale fakt nevim jestli mě annaluk a dujuudkxkskksssskx bere violettaleon za kamaradky je to pravd??????????????????
-
Já na rozdíl od tebe kamarády mám!!
-
-
ja važně si myslela že neni nic v pořadku ale my tu mame dvě leonetty fakt? ????????? Ja jsem dlouho tady nebyla k dispozici tak jsem přece nevěděla co jse tady piše tak kdo je ta leonetta? Ta karolina gregorova? Pa
-
-
Hele divej nemám proti tobě nic a ja sem leoneta
nevím proč naka holka si dava stejny jmeno! Považuje se zamě nechapu too !!!!!!!!!! Jo aj sse ti omlouvam ok a neřešmě to už ?? !!
-
-
Ja vubec nechapu kdo jse za mě vadaval ti čudko jedna!!!!!!! Ja jsem prava leonetta ja jsem všechny ti komentaře napsala tak viš co at si kdo si si změn jmeno!!!!!!!!!!!!!!!?!!?!!!!!!!!!!!!!!
-
-
hele ty Leonetto ja sem si tady dala to jmeno první tak co píšeš změn si ty jmeno ok
a změn si ho nebo ty jim nadavaš a je to potom namě
!!!!!!!! joooo !! takže si ho změn
-