-
selena mááá pecka stil. na selenu vubect nemááá a ni britney proto že
jéééé selena tak pororte takova chudinkáááá ale to tričko jíí fakt slušííííí ....haha...haha ...................... *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *1* *7* *7* *7* *7* -
selena má navíc než justina je dobře že se sním rozvedla nikdo přece nechce chodit s klukem kdo hulí marihuanu
-
-
kolikateho ses narodila hej jak žiješ co ty a justin bieer
-
Hele Selena je božíí *14* aale nechapu jak si mohla *7* chodit z justinem no jako dobre zpiva ale nenavidím *16* ho ale nejaky pisničky posloucham no ale to mas jedno PS: jsi boži *14* *14*
-
Já osobně selenu mám ráda je mi v říjnu 11 a všechny komenty co ´říkají že Sel je super tak mají pravdu.JO LUCKO a Verco *4* *4* PS SELENA je take muj vzor........a jeste neco ester torač mužeš mít svuj nazor ale příště si ho nech a nevnucuj nám ho.
-
Selena je super je to můj největší vzor, vůbec to není nějaká namyšlená celebrita je prostě SUPER *3* *3* *3*
-
Selena je super je to super holka a ať si o ní myslí kdo chce co chce Selena je úžasná a přeju jí ať jí to vydrží co nejdýl. *14*
Největší faninka a se komentářem od Selly naprosto souhlasím!!! *3* *3* *3* *3* -
vipadaš jako d e v k a haha *9* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* prase jedno
-
Selena was my girl
-
-
seriously? OMG Justin is that you? ....... .... Selena was my girl <--- fáákt tráápnéé
-
-
jsi sexi *14*