-
hele mám ráda Selenu gomez také je můj vzor a ty které jste o ní napsali ošklivé věci se mi i někomu jinému vůbec nelíbí a o justinovi to samé vím že občas sklamal , ale co se dá dělat každý člověk je jiný. *4*
-
určite si to přečte selena gomez a jestli ne jeji chba protože siii
pučuje hadry od miley ....ani nema selena hadry chdinka nemužu uveřit že sni vubec chodil ......haha *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *15* *15* *1* -
ta holka ma normalně dost ta potřebuje psichijatry selena moc zesebe
moc dela ta chudinka jedna *7* *7* *7* *7* -
čau já si myslím ze selena je bozi kdo si to nemysli dobře jeho věc *5* *1*
-
pani ta danis ma pravdu co napsala mě se to mmoc libilo no měse nejv ic libi na justina bibra že je moc pěkni ale skazilj se noco so se da delat jeho vec ..... haha ....................... *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* moc se mito libilo haha ........ *7* *7* *7* *14* *3* *15* *2* *4* *5*
-
co si misli te o justinovi bibrovi prosim napište co sevam naneho tak
moc libi no mese na něholibi že ma pecka stil na oblikani jak si upravuje vlasi časopisi prostě všechno hele ja vim že je gay ale
covam je dotoho je to jeho vec a ne vaše ale jeho vec vam dotoho nic
není a biste vědeli ................... *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *7* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1* -
-
HLAVNĚ ŽE TY U TOHO MYSLÍŠ. ---------------------------.
-
-
selenu zdá se pořad miluje ale nedokaže se ponížit a řict jí
o svech citech takovije justin bieber už neví jak bi na sebe upozornít
a selena už s justinem nic mit na jejím novem album o nem znamka
toje všechno co biste melli vedet a i že justin bere drogi chudsk kluk
*9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *11* -
hele jo justin bieber není gay to by nechtěl selenu.
Jo ale tohle musíte o justinovi vědět i když se mi líbí jak zpívá tak vám to řeknu kouřil trávu(marihuanu)přiznal se stím v popcornu a to mě od něj odradilo milovala sem ho. *11* *11* *11* *11* -
selena gomez je muj vzor mam ji rada je hezka,krasne zpiva,.................no proste ma te rada seleno *1* *3* *3* *15* *4*
-
ale miley a selena jsou obje pjekne a oni jsou pjeknejši než kdo kolich jini hahhaha.)))))))))haha *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*