-
co to je za jmeno alex runci takove blbe jmeno tama kuraš
ale stejne justin bieber je muj kluk protože ja sem si ho zabrala haha *14* *14* *14* *14* *15* *15* *3* *3* -
-
ty sis nevzala jako první justina je pro všechny a stejně si ho první našla selena. ha *16*
-
-
ale je mi lito ze se zhoršila *13* *13* *9* *9* *10* *10* *16* *11*
-
aješte justinbieber je važne hezkej no fakt ale on se nehodi miley ale k selene takže ma miley cyrus smulu haha *5* *5* *3*
-
tak to maš pravdu že se selena gomez hodi k justinovi *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *1*
-
javim že selena je hešči než miley a zase selena ma pecka stil než miley cyrus *4* *4* *7*
-
-
hešči *15*
-
-
Hele kdo souhlasi ze je Sel lepsi jak Miley tak palec nahoru a kdo ne at se jde vycpat.!! *1*
-
-
jo palec nahoru *1* *1*
-
-
Takze Sel neni Slepice .JeVýborná Spevacka cim Nerikam ze nemuzete mit svuj názor.JÁ treba nesnásim Miley Cirus a to je moje vec.Tak cau *4* *4* *4* *4* *4*
-
je fakt že se ve zpěvu zhoršila když byla mladší zpivala hezky i bez uprav ale ted má na koncertech ví playbacku než kdokoliv jinej
-
-
Na Biebera s playbackama nemá, ten ho má i při normálním mluvení
-
to máš pravdu fakt se zhoršila
-
ne to teda nema ..,jak clovek dospiva tak se mu meni hlas ale porad je super:D
-
-
souhlas *4*
-
-
-
Selenu mám velmi moc ráda :) je to "jakoby" můj vzor, chtěla bych být hrozně jako ona, má výborný styl a prostě všechno je dokonalá a já jí mám ráda.
A Nevíte kde je ke stažení Spring breakers? Chci ho vidět hraje tam Selena a Ashley Benson ty jsou nejlepší :) -
fuj na živo zpíva hnusně je to slepice
-
-
Až zaspíváš něco ty , Pak něco kecej *12*
-