-
Selena si úžasná a urobila si dobre že si sa rozišla s Justinom *1*
-
Seleno jsi ta nejlepší zpěvačka(škoda že jsi se rozešla s Justinem dejtese do hromady prosím) *14*
-
-
S tim čur*kem?? si si fakt neco divnyho
-
-
je to krásá holka která něco dokázala a za to si ji vážíím!:))..
*
*
*
*
a těším se na její další filmi:)) :)))))) -
Selena gomez je ta nejlepší spěvačka hodně jí poslouchám *14* *14* *14* *14* je úžasná!
-
Sel je moje nejoblíbenější herečka a zároven zpěvačka. Ti co jí odsuzují at´se podívájí do zrcadla a poví si co dokázali!Protože Sel toho dokázala až až, je jí teprve 20 a svojí kariéru má pořádně našlápnnutou! Je krásná, talentovaná, milá a rozhodně se nezměnila jako Miley Cyrus!
-
selenu mam rada ale v serialu kouzelníci zwawerly se s davidem henri (JUSTINEM)nesnasy a chodily spolu ale mam ji rada to je jen muj názor
-
-
Ona za to nemůže má to ve scénáři že ho nemá mít ráda *3* ale ve skutečnosti byli opravdový kámoši
-
-
selena je fakt boží líbí se mi její písničky je nejjj!!!!!!!!! ale škoda že se rozešla s justinem!!!! byli krásný pár *13*
-
dnes jsem 17.2. šla z maminkou na akvapar . a tet , poslouchejte ten příběh sedla jsem na tobogán a jela , dolu najednou bech tvrdá voda . a já se ROZPLAKALA, ještě , že mi maminka pomohla , ale do dnes , nevíme , co znamená ta tvrdá voda . *8*
-
-
nechapu co to ma spolecnyho se seleno gomez
*4* *5* *12* *16* *16* *16* *16* -
-
ani ja *12* *12*
-
-
-
hvězdoslave , našla jsem to v nejtěším slovníku na světě ne jako těžký na zvednutí , to ne , ale nejtěši jazyky dovol , abych to všem přeložila.znamena to . sbírka zábava a diskotéka miluji ji , miluji ji , miluji ji !
-
eklub meliga a merygatuda . slutli , slutli slutli! *14*