Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak může chudák chodit s Justinem Bieberem? To je fakt hustý s takovým vollem by asi nikdo normální chodit nemohl, ale je to její život ať si chodí s kým chce, ovšem jako herečka je dobrá, ale že by něco navrhovala? Je to divný, ale tak zase proč ne... To je můj názor o Seleně Gomez
  • Adruska11
    Selena je velmi talentovaná zpěvačka i herečka. Mám jí moc ráda. Má můj obdiv.
  • pavlusqa
    Mám chuť sem napsat.. Je to už 4 roky,co jsem se sem poprvé přihlásila,tenkrát Sel měla 295 fanoušků..A podívejte se na to číslo dnes. Je neuvěřitelné,jak se člověk může stát celebritou takového formátu.. A tahle holka,si to zaslouží..Byla vzorem pro miliony dívek a já s ní taky vyrostla.. Děkujeme,Sel
  • Sel je úžasná zpěvačka i herečka. To, že se někomu nelíbí že chodí s Justinem Bieberem, tak mu vzkazuju: nepleť se do jejich věcí, je přece na nich jestli spolu budou chodit nebo ne.Kdo Selenu nemá rád, tak ať drží h**u a neuráží ji tady. *16* Selena je určitě super holka, nikdo z nás ji určitě osobně nezná, ale to neznamená že je to k***a,p**a apod.
    Někteří ji viděli na koncertech(těm upřímně závidím),ale to neznamená že ji znáte. *3* Každý má svůj názor, já taky nemusim JB, ale nerozhlasuju že je teplej, d***l atd.. Jak to proboha můžete vědet ??!! Když ho neznáte tak o něm neříkejte že je teplej !!! A když je teplej, tak mi teda vysvětlete, jakto že chodí s holkama ?? Já se JB nezastávám, zastávám se pouze Sel, kterou mám ráda a proto se tu zmiňuju o Justinovi.Ok, asi jsem to pochopila, buť urážite Selenu, protože se vám líbí Justin a Seleně závidíte. Anebo se vám nelíbí že Sel chodí s Justinem, o kterém si myslíte že je gay. A poslední možnost: nelíbí se vám aní Selena ani Justin a tak tu píšete jak jsou hrozný. Jak by jste se cítili, kdyby o vás někdo napsal, že jste teplý, neumíte zpívat a plno jinech sprosťáren ??? Asi by se vám to nelíbilo, a proto (i když Selena ani Justin si to nepřečtou) je tu neurážejte !! Komentáře nejsou k tomu aby jste se tu pomlouvali navzájem, např. ona je š****a, protože říká o Seleně že je š****a. Komentáře jsou k tomu, aby jste vyjádřili svůj názor, a když někdo řekne, že se mu Sel nelíbí, tak o něm hned neříkejte, jak je blbej, protože to je jen jeho názor.Jak už jsem řekla - neurážejte tu Selenku a Justina. *7* *4* *3*
  • Vím že je to už pozdě ale i tak se vás všech ptám... Nevíte proč Selena nehrala ve videoklipu New Classic s AnDrewem Seeley ( Joe Parker- A zase jedna Popelka) ?
    Ted jsem se koukala na videoklip a je tam jen "Selena" ale nikdy né obličejem ke kameře je otočená tak si myslím že to nění ona... Kdo ví tak mi dejte vědet díky :)))
    • pavlusqa
      Selena tenkrát natáčela v Portoriku Kouzelníci z Waverly:film. Kvůli časové vytíženosti a spěchu producenta se obešli bez Seleny. Píseň neměla propagovat Selenu ale AnDrewa a proto to téměř nevadilo. Jen podle mého názoru klip nezískal tolik popularity.
  • Dulce María
  • co uje to za jazyk hvězdoslave , hledala jsem to v kalendaři , ale ten jazyk nenašla . *8* *8* *8*
  • gaftin merygatuda nadrut lajgla . *14*
  • good morning , i am selena gomez .
  • miluji tě gabi *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit