Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hooj podívejte se prosím na můj blog a hlasujte v anketě na
    http://markeet123.blog.cz/1211/oranzove-saty
  • Pro pavlínu a její rodiče: twl zaleste už nekam! jestli máte nákej problém s elrenem nebo jak se jmenuje, tak si to řešte laskavě jinde a ne na profilu Seleny! díky.
  • my jsme rodiče pavlinky a elrene blbej ještě jednou a zabiju tě i kdyz skončim ve vězeni tak to neva prostě nechej pavlinku na pokoji a miluj ji . *16* *16* *16*
  • ja jsem elrenek zdravim lidi nesnašim pavlinu . *16* ja se aspon umim chovat na rozdil ot tebe včera jsem se nemohl vyčurinkat tak mi pomohla ma zena sitri .
  • elrene *16* *16* *16*
  • elrene to se nestydiš chudak pavlinka jsem jeji kamoška doma sedí v rohu a pláče . *16* *16* *16*
  • bieber je krasny . *5*
  • dobry den ja jsem veronička dnes jsem měla chřipku . a bolelo v krku já ubožaček ,plakala maminka mě uklidnila at neplaču no řeknu vam to bolení c krkubylo strašne . *8*
    • jo proč to tu píšeš *6*
    • Proč to tu píšeš že si nemocná atd.. ?? :D Nám je to celkem u řiti takže.. :D :D :D
    • A komu to cpeš??
  • laska to je hlavní brana to je svatby strana , všichni ji chceme však ji poneseme ,ale první musíme jit ke hvězdam ja se ti přece nezdám .
  • Áááá♥..Jujky..Miluju..:/:):D!!
    Selly je..stylová..výborná..nejhezčí..nejlepší..nejtalentovanější..super..boží..sympatická..přenádherná..štíhlá..dech beroucí...:/:)o_O -_-..!!
    Selly tady byla..je..a bude..:/:):D o_O -_-..?!
    Selly je nepřekonatelná...:/:):D o_O -_-..!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit