-
a erlene a ja uz mam jineho ktery je bomba jmenuje se irys . *14*
-
irysy ja souhlasim stebou maš velkou pravdu . a ty irysy si fakt bomba . *4*
-
Je mi velice líto co se stalo její mamce :( I přes hodně práce za ní Justin jezdí je užasnej :* :)*
-
Nechapu proc Selena Gomez spiva vzdit neumi spivat vubec ma dobry pisnicky ale spivat neumi na zivo , este zeji upravujou hlas …… ale je pekna moc moc jito slusi s Justinem. A Selena aspon ze je je dobra herecka rada koukam na jeji serialy a filmy..
-
-
Promiň, ale je to její věc, že se rozhodla pro zpívání. A musím souhlasit, s Justinem jsou naprosto úžasný pár. A herečka je doopravdy úžasná! *3*
-
-
Dejte tam jinou profilovku já to neumím
-
selenka je dokonalá . to je přece jasný . jenom jsem nepochopila proč chodí s Bieberem . ale když se milují , co taky řešit . *4* *15* *4*
-
Selena je najlepšia mam ju velmi rada ja ju milujem *14* *14* *14*
-
Selena je úžasná mám jí moc ráda... Je to moje oblíbená herečka, a má pěkný hlas, songy má hezký na zamyšlení ale já jí mam radči jako herečku :-) Je krásná, úžasná a prostě dokonalá ma skvělou postavu prostě všechno co si může každá holka jen přát. Závidím jí a né málo =D =D
-
IRIS:No jo jdem si poslouchat ty trapárny!!! NIMA: píše se zpívat a né spívat
:At ti to co nejdéle vydrží s Justinkem :* -
Selena je má oblíbená zpěvačka, mám ji ráda a má výborné songy.... Ale nechápu, jak si někdo může myslet to, že umí skvěle zpívat naživo, anebo že umí zpívat naživo líp, než Demi Lovato... (poslechněte si obě dvě live) A to není pravda... Jak jsem psala mám ji ráda, ale když zpívá naživo, je to dost falešné... *9*... Můj názor, NENÍ TO NIC proti Sel *3*