Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no květi promin vím , že si jim chtěla řict at mě nechají , ale promin tu se piše o seleně . *16*
  • a dost to už by stačilo pokud tady přiště neuvidim love you pavlinka tak si mě nepřejte *16* *16* *16* *16* *16*
  • hele květo tady jsou komentaře o seleně . *16*
  • Hlasujte prosím v anketě na http://markeet123.blog.cz/1212/nejkrasnejsi-cervene-saty
    Děkuji :-))
  • nneumim se slušně chovat .
  • no veronyko proč tu pišeš ,že si nemocna maš chřipku to tu už nepiš a ze si spadla po cestě do školy a brečela . *16* *16* *16* *16* *16*
    • WTf?!
    • ťwl nauč se psát a proč ty se píšeš právě to co píšeš?
  • ano nejzme rodiče pavlinky ,ale veroničky tak ji nechej na pokojiprostě jak jsem sni šla do školy spadla a plakala co je na tom. měla chřipku . vyste nikdy neměli chřipku a neplakali kdyz ste spadli *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Andrejka10
      twl dobrá poznámka od někoho, kdo píše "nejzme" :D
  • je mi jedno co si o moji starši sestře myslite , ale já ji mám rada tak , že dost . *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • hele ty květo tady jsou komentaře o seleně ne o tvi vypatla...ny rodině a o tobě!
  • a na zivotopisu se nesmi mluvit sprostě . *16* *16* vzkzuji ja veronička .
  • prominte vladimir a vladimira nejsou moji rodiče to jsou rodiče veronyky moji tety . ta z mojimi rodiči klid jo prosim . *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit