Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.karaoketexty.cz/soutezni-text/nuda-je-silena-6311
    prosím o hlas, moc děkuju :)
  • lidi jak se jmenu je česky tenhle film se sel nikde ho nemaj :'( Trailer zde http://www.youtube.com/watch?v=fFs7LirmHNo
    • verik93
      Tohle není seleny film :) To jenom nějaký fanoušek udělal sestřih různých filmů, stejně tak jako tam dal princezny, kde selly hrála ♥
    • Apište na pajda.pajka@seznam.cz
  • ahoj,chtěla bych se zeptat od kdy spolu Sel a Justin chodí
    • Andrejka10
      od konce roku 2010
  • Ahoj Selena chcem ti iba povedat ze sa velmi ku justinovu hodis..tak nehc vam to spolu vzdryi...Si super spevacak proste mam ta rada aj justina. *14*
    • prave ze ja jim to moc nepreju neslusi jim to !! radsi bych chetla aby chodila s gregemm sulkinem
    • Moc jsem Ti bez těch háčků nerozuměla. *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* Ale napiš to tady prosím ještě jednou. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* (to byla věta přací,ne oznemovací ok??)Já bych si to ráda přečetla,kdybys mi tam dala alespon trochu těch háčků a čárek.Jinak Selena je úúúúúúúžžžžžaaaasssnnnnááááá *6* *6* *6* *6* *6*
      • ale ona je slovena a oni tam moc ´hacku nemaji a kdyz maji tak jinde nez my
      • Selenator
        Dá se to v pohodě přečíst.
  • já jí zbožnuju *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • nevie nikto kedy vide selenine stvrte album?
  • já si myslim že selena a justyn ksobě moc nejdou *1* *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • To zatím nikdo neví ale říká se že asi v Září tohohle roku :)
  • selena je docela dobra ja nic nemám proti ni jako jiní má hezke vlasy a je hezka ale mislím si justin není ten pravej kluk ona ma 19 a on ma 17 a to nejde k sobě někdo si ríka že selena+justin=láska no to ale zachvíli skončí
    to si mislím ja *4* *16*
    • Mám stejný názor, že na věku nezáleží. Pravdou je, že mladší kluci mají kolikrát více rozumu než ti starší a rozhodně si holky víc váží. To je každého věc a jestli jim to tak vyhovuje tak nevidím důvod proč by to bylo špatné!
    • me je 18 a memu priteli 16.Jsme presne o dva roky od sebe. :) a ted spolu budeme 9 meiscu a jsme stastni.Mam radsi kdyz je mladsi a milujeme nez starsi kterej me odkopne :) jen muj nazor.. :)
  • sel je naprosto užastná a skvelá speváčka,herečka! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* justin moze but rad ze ma taku babu!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Selena nebude mít koncert v ČR. Chystá se koncertovat do Jižní Ameriky jako je třeba Mexico City,Panama City,Santiago atd. Bohužel no :(
    Věřím že se někdy staví i u nás. Jak říká její kluk Justin: ,,Never say never"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit