Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojte založila sem si stránku o Sel budu o ní každý den přidávat novinky prosím LIKE moc děkuji :)http://www.facebook.com/pages/Selena-Gomez-czech-fans/315541658466524?ref=tn_tnmn
  • všechno nejlepšííí k Vánocům Sel a št´astný nový rok *14* *3* *2* *1* *1* *1*
  • prostevsechno.blog.cz
    prosím kukněte díky moc :D
  • *1*
  • už víte tu zprávu *13* Selenina mamka potratila *13* *9*
    • vážněěě??? odkud to vis??
      • sellyboo
        Twitter ...
    • nisaly4
      a jak to víš ?? *8* *8* *8* *8*
      • sellyboo
        Zrušila kvůli tomu i 2 koncerty.. !!! Aby mohla být s mamkou..Je mi jí hrozně líto... *13*
        • me tez...chudinka *13* *9* *13* *9*
  • selly-libu
    Selena klesá v řebčíčku už je 3 První je Robert Pattinson a druhá Kristen Stewart ( omlouvám se za chyby v přímění nebyla jsem si jistá ) Takže se snažte aby Sel byla zase první *1* *1*
    • Jó! Ať si Selena zůstane na 3. místě, Robsten vedou!
    • nisaly4
      *3* já osobně sem rád že Robert Pattianton je první *7* *3* *15*
    • a jak ji mame dostat zase na první ??????????????? *7*
  • nevite jak se to počíta v té anketě top osobnosti za co dostane bod
    • Kolikrat na ni se klikne tak jestli chcete jeji postup tak na ni za den kliknete kazdy alespon jednou hned po sobe se to nepocita
    • asi kolik lidí přijde na profil
  • ahoj selena
    mam ta velmi rada *14*

papapapa
  • verik93
    Ahojky ! *15* Milujete Selenku s Demi ? *14*
    Tak se prosím přidejte na FACEBOOKU do této skupiny, nebo spíše stránky. Bude celá v češtině a rozjede se tam úplná DELENA mánie *15*
    Teprve to rozjíždím, můžete se tedy přidávat? Děkuju moc, VERU *3*

http://www.facebook.com/pages/Demi-Selena-DELENA-CZ-SK-FanPage/106093399479454?success=1
  • Nevíte kde se dá sehnat na jaké adrese ta její značka (pro ty co neví SELENA má svoji vlastní značku oblečení DREAM OUT LOUD.)? Ńevíte náhodou? Její styl se mi hrozně líbí.... *14*
    • a proč se ti to jako nelibi ??????????????? vzdyt se selena obleka hezky a chci se ji inspirovat a nebudu chodit jak otrhanec co nakupuje v sekacich a inspirovat se kristen stewart
      • ale vzdyt rikal/a ze se ji/mu jeji styl hrozne libi... *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit