-
drew seeley I Love you !!! :-** *14* *14* You is very nice !!! :-****
-
-
když už si tak trapná.. tak spíš You are a ne "you is" *1* *1* *1*
-
-
Ahoj lidi.... Myslím že tu nikdo o Seleně neví nic *3* Vy tu píšete takový kraviny s prominutím..... Já bejt na vašem místě tak sem ani nepíšu taky mám Selenu ráda strašně moc zrovna o ní dělám referát do školy a strašně ráda zpívám tu její píseň co posledně nazpívala song s názvem: Love you like a love song..... společně s The Scene.... *3* Takže sem nepište takový kraviny.... ju??? díky za pochopení lidičky *1*
-
-
...trapnej si to snad napsat uz nemohla *3* *3*
-
můžou si sem napsat něco co se týka sel takže můžeš kušovat!
-
-
Už jste to slyšely? Ze Seleny se stane ségra!! *14* *14* *14* *14*
-
hej ted běží na Nově film "A zase jedna popelka" a hraje tam Selena... znáte ten film někdo ??? *7* *8* *8*
-
-
znam.
-
já ho znám :D :p jee tam krasnej klukk .. ta selena gomez vyhraje studium a pujde studovat a potkaji se na maskarnim plese :-) tam si zatancovaly .. selena byla pro nej krasna holka..no a pak ji zacal hledat zatim co domini .. mela party rekli si to tam on ji pozval na rande pak se vzbudila a dostala dopis na studium jela skatebordem do skoly a videla tam jeckyho :DD hned mu to řekla a po škole šly zkoušet tanec u uklízeni pak jecky skladal pisen .. a selena zpivala druhej hlas (mery ¨) musim cus *8*
-
Jo já ho znam je moc hezkejj a ten drew seeley je moc taky hezkej nemyslis ?? :DDD
-
Jasně že znam ..
-
ano, viděla jsem ho cca před rokem, sice pěkný ale....
-
-
Ach jo,teď nevím,co ten příspěvek říkal *10*
-
selena gomez In love! Forevr!
-
selena gomez je dobrá herečka aj speváčka mám ju velmi velmi velmi rada a v Kouzelníci z waverly hrá alex a je dobrá jak trápi svojho brata justina a tá časť že sa mala premeniť na justina biebera bola dobra nepremenilasa na justina biebera ale na justina bobra. *9*
-
ja selenu uplne miluju *14*
-
Má nejhezčí stehýnka na světě *14*
-
-
A kdosi mi dal mínus,že prý tomu nevěří *9*
-
-
trosku uchylnejsi nemyslis ????
-
-
-
ano, jsem to já, selena. sice neumím hrát, ale na vaší podlejzavosti vydělávám miliony. chci mít větší prsa, tak si kupte mé album, vy otroci.
s pozdravem selena gomez -
-
tak já jsem teda madonna *3* *3* *4*
-
Tak to je dost mastné !!!!!
-
Jo,ty jsi Selena Gomézová a já jsem Karel Gott *15*
-
??? Áááha...Noo páni.Já newěděla ,že v ústavu mají počítače....!!!! *8* *8* *8*
-