-
To je aspoň chlap
Tento chlapík se mi líbil už v SOAD, je démonickéj má charisma a konečně to nej-má v hlavě, ví co chce. Proto The Best is Serj. A jeho CD Elect the Dead je naprostá špička. -
To je frajer
Dlouho ho neznam, ale je fakt třída *1* -
jeeee
jako saving us je nejfamoznější písnička ze všech...je to bůch..teda jěště z Bonem *4* -
Serjův úžasnej život.
Jednou řekl: "Wow, já mím vážně úžasnej život" a rozhodně měl pravdu. Smysluplně, nikoli bezhlavě, bojuje za své předky (Armény, na něž Turci páchali zvěrstva), živí se hudbou kterou miluje a svět ho má rád. Sakra, Serj má vážně úžasnej život! -
Tak
tohle je Pan zpěvák -
Můj názor
Podle mě je to ten nejinteligentnější muž,o kterém jsem si kdy něco četla a má do budoucna jasné představy,ale každý člověk chybuje,nikdo není dokonalý a on taky.Čúúúúúús *4* -
Jak jinak než SOAD
Chudák Serj, když o mě píšou takový vyšinutý holky....zaslouží si víc než jen je úžasnej, miluju ho...Je prostě hustej a má správný názory. Bush na hranici *16* -
-
Re: Jak jinak než SOAD
myslim že tvá konečná věta s Buschem by Serje rozhodně nepotěšila *9* *13* -
-
Re: Re: Jak jinak než SOAD
proc myslis Serj je proti Bushovi. -
-
Re: Re: Re: Jak jinak než SOAD
no nevim nevim...rekl bych ze neni proti nemu, jako proti osobnosti a cloveku, ale spis si odporuji v nazorech...takze tak veta na konci by ho zrejme opravdu nepotesila...ale myslim ze by to prijmul s usmevem a nejak by si to podeprel svou vlastni teorii...je to opravdu clovek na urovni :) *5*
-
-
-
-
Miluju ho!!!!
Serjík je nejbožejší,nejlepší a nejkrásnější zpěvák!!!! Já ho miluju uplně hafo mocinky moc a nemužu žít bez SOAD! Z baraku bez jejich písniček a bez jeho fotky prostě nevyjdu!!! *14* *14* *1* *14* -
-
Re: Miluju ho!!!!
*3* jak ho můžeš milovat když jsi s ním ještě nemluvila *7* *1* -
Re: Miluju ho!!!!
je to skvěěěělej zpěvák ale až tak?takhle nebláznim ani já co se týče cobaina a nirvana jemoje nejoblíbenější skupina....no to je jedno *7*
-
-
LOVE
System of a down..miluju je..miluju Serje...jsou to nejlepší kapela na světě...a Serj je nejlepší chlap na světě *14* *14* *14* -
-
Re: LOVE
Nemá někdo jeho nový klipy? -
-
Re: Re: LOVE
na youtube jich je fakt hafec....jinak ten chlapík je frajer,vypadá fakt inteligentně *5*
-
-