-
pch,ona je dokonaláá ;) sice trochu prdelatá aé hezká,umí kwáásně zpíívat
shaky,bravo :-* ♥ -
-
Nikdo není dokonalý :-)
-
-
Zajímalo by mně, kde Shakira nechala tmavou kůži a černý vlasy, když její matka je z Kolumbie a fotr z Libanonu myslim, že mix araba z latinou vypadá trochu jinak. *12*
-
-
toto se mi také zdálo zajímavé... doma se mě ptali, odkud je. Ale jen v souvislosti s písničkou Waka Waka. Později jim to musím vysvětlit. Vědí akorát to, že je malá. Nic víc.
-
tak tmavý vlasy má jen je má přebarvený ne?
-
-
dnes už je asi ani přirozeně nemá tmavé....její skoro 35..nabarvená je a kůže jde odbarvit taky...ten její bratr je dost tmavej..
-
-
...ale také se u ní mohli projevit jinak geny, že ano. Podle úplně nejstarších fotek, kdy Shak byla vážně moc malinká, to na nějaké barvení kůže nevypadá, to jakože fakt ne. Není MJ.
-
-
-
Přiroda si prostě jen umí vyhrát.
Dnes se říká, že např. ve Francii jen těžko narazíš na rodilého Francouze - myšleno dle vzhledu. Nebo když použiju tvůj slovník, tak v jiné než "nebílé kůži".
-
-
zajímavá fotka....
http://entretenimiento.aollatino.co m/2011/07/15/shakira-gerard-pique-l ive-it-up-miami/
Shakira & Gerard Pique: You know what they're doing
Shakira a Gerard Pique: Víte, co dělají
Víme :-))) -
Vlasy
Ahoj, viděla jsem videoklip Rabiosa a chtěla jsem se zeptat jestli náhodou nevíte jaké má teď Shakira vlasy.Tam je jenom někdo s hnědýma vlasama a já nwm jestli tam shakira vůbec je. Díky za odpověd pls napište na e-mail beatkasoborova@seznam.cz -
-
Re: Vlasy
Ahoj, v klipu měla samozřejmě paruku. A určitě se ve svém vlastním klipu objevila. Na krátko střižené vlasy teď rozhodně nemá.
Včera ji zrovna vyfotili na letišti spolu s Gerardem, takže její vlasy vypadají oden starší než tyto:
http://www.shakiragallery. com/album/details/5654 -
-
Re: Re: Vlasy
k tomu lze doplnit že má prodloužené vlasy...Minulý rok na Wimbledonu je měla kratší a za měsíc při natáčení o hodně delší..O den starší ? To znamená o necelý milimetr delší :-) ! -
-
Re: Re: Re: Vlasy
:-) !
-
-
-
-
Proč se o ní zajímáte???
Zajímalo by mě, proč se o shakiru zajímáte když jí chcete jen zkritizovat. Já mám Shakiru ráda a poslouchám jí už hodně dlouho a je pravda že se za tu dobu změnila ale přijde mi že z celebrit jako je např. Rihana, Lady gaga atp. je nejnormálnější a písničky má pořád hezké, alespoň mají rytmus a jsou veselé :-) -
-
Re: Proč se o ní zajímáte???
To jo shakira je super a má hodbrý písničky. fakt nechápu jak se někdo muže bavit tím když ji pomlouvá. to je od nich fakt sprosty -
..myslím ale že si v poslední době zaslouží víc kritiky než chvály ! V poslední době (déle než rok) je nejvíc slyšet jen o tom co dělala s Nadalem či s Piquém ! A nemyslete si že je to náhoda ! Je to od ní jasně promyšlený záměr ať už je to s jejími vztahy jakkoli ví že tohle na přilákání pozornosti zabere nejvíc !!! A to člověk který umí opravdu zpívat nepotřebuje ! -
-
Re: Re: Proč se o ní zajímáte???
To je samozřejmě věcí názoru. A já Vám ho ani nechci vyvracet. Každý na něj má právo.
Člověk má ty "hranice" posunuty vždy někde jinde, takže si i někomu něco jinak zdá. To je přirozené.
Co se týče doby více než rok zpátky, tak tam třeba vidím smutnou a zhrozenou Shakira z katastrofy na Haiti/v kontrastu s otevřením školy "La Playa" a poté vystoupení v Oxfordu a na podobných akcích.
Samozřejmě se s Gerardem asi změnilo její vystupování a plno věcí, ale věřím, že v jádru zůstala pořád tou Shakirou, jakou ji známe.
Jde o to, že je o tom slyšet. Ale proč? Protože média tohle potřebují prostě k tomu životu. Kdyby tímhle ty úvodní listy neplnily, ztratili by skoro důvod svojí existence. -
-
Re: Re: Re: Proč se o ní zajímáte???
no jo za to ty o ní nedokážeš napsat nic špatného a to je taky docela neobjektivní ! -
-
Re: Re: Re: Re: Proč se o ní zajímáte???
Dobře, až budu mít názor, že něco udělala doopravdy hrozně moc špatně a zle, napíšu o tom sem hned jak se to stane.
Do té doby jsem schopný jí sem tam nějaký malou škraloupek odpustit a přejít ho.
Jsme přece jen všichni lidi.
Ale co se můžu přiznat, tak jsem absolutně nesouhlasil a zklamala mě společně s Antoniem, jak to celé ukončily ten vztah a jak to mezi nimi dokázalo vyprchat až tak, že spolu jakože chodili, ale už měli někoho jiného. To byl jednoznačně podraz. :-( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Proč se o ní zajímáte???
Jojojo, tu fotku jsem viděl hodněkrát. Ale bylo na ní taky plno diskuzí, kdy je to vlastně foceno. Viděl jsem i hlavičku UNICEF, takže kdoví. To se už asi nedozvíme.
No asi jo, asi se znali předtím.
Ale s tím, že je Pique první, to si nemyslím, že by si až tak Shak prosadila. To spíše ten, kdo točil to video, no ne?
Shak zase si nemůže myslím určovat úplně všechno. Byla to víceméně náhoda. Kdyby chodila s Messim třeba, tak taky nebude Messi první a nebude se o tom takto mluvit. -
no jak byla ta fotka na které byli oba s tím stejným dítětem,tak na ní byla datace z ledna 2007,ale nevím jestli to datum odpovídalo..No já myslím že se na sto procent znali dávno před natáčením protože už z toho klipu je to patrné jak je tam Piqué první... -
No abych se přiznal, tak jsem Piquého v té době vůbec nesledoval. Já fandím jinak Realu a na tom ani Shakira nic nezměnila. :-D Sice má Piquého, ale já mám Real. :-)
No jo, ale kdoví, jak to s Nurií už v té době měl...a Shak s Antoniem.
To už se dnes nedozvíš.
No, já bych to pořád nesváděl na to natáčení. Oni se mohli znát už klidně někdy před tím. Nemuselo se to stát přesně na tom natáčení. To se mi třeba nelíbí, jak to ty noviny prezentují. -
A vem si že Piqué jel v srpnu minulého roku s Nurií na dovolenou a to bylo potom co ho nachytali s Shakirou v tom hotelu :-( Podle různých zdrojů přitom ten vztah s Shakirou trval už od května ! To natáčení toho videoklipu k mistrovství bylo asi měsíc předtím...
-
-
-
-
-
Ahoj, děkuju moc za podporu a za projevení tvého vlastního názoru. Aspoň i ostatní uvidí,že na tom nic není a že se dá proti všemu bojovat s hrdostí, silou a rozumem. A taky činy.
P.S Můj soukromý názor je, že se o Shakiru nezajímají. Mají své lepší a pro ně slavnější hvězdy a je přece tak snadné o někom napsat něco špatného, protože k tomu se vždy moc rád přidá někdo druhý. Kritizovat je lehčí, než chválit.
-
-
Puta ? Je !!!
...a to čím dál víc ! To co předváděla s Piquém na podiu už bylo příliš ! Ježiši ta ženská v sobě nemá kousek studu ! To snad ani není ženská to musí bejt chlap !! To co je u těhle Španělů tanec,je ve zbytku světa dávno za hranicí prostituce ! -
Shakira a Gerard...
....jsou narozeni ve stejný den a to má na ně obrovský vliv ! Bohužel to ale může být spíše vliv negativní ! Oni dva jsou díky tomu a příliš moc stejní že spíš připomínají dvojčata než pár ! Také přílišná dominance Shakiry je na škodu ! Je to sice staromodní ale dominantnějším má být v páru muž a to vzhledem k tomu že je Shakira mnohem slavnější a starší prostě nemůže fungovat ! -
-
Re: Shakira a Gerard...
no když ho takhle svede,dřeba ji taky zj.be !
-
-
Pozor....
...probíhá rekonstrukce serveru ! To znamená že tady ještě hodně dlouho nic nepude-editace,odkazy nic ! *8* -
-
Re: Pozor....
už se trochu zlepšuje ale jde to pomalu ! Jiné zahraniční stránky jsou o několik tříd lepší !!!
-
-
Mě naštvala jiná věc..
...to jak Shakiry bratr málem přejel fotografa,autem zničil chodník a nakonec to video,na kterém to bylo museli smazat :--( ! Ten její bratr mě nepříjemně překvapil -vypadá to že celou dobu Shakiře organizoval život dokonce víc než Antonio ! A teď po něm zaujal místo manažera,protože Piqué je sice sexy,ale moc inteligence zrovna nepobral ! Na druhou stranu Shakira má údajně vysoké IQ,tak by se mohla řídit sama :-) *1* -
-
Re: Mě naštvala jiná věc..
to bylo to video jak jela od tý učitelky stryptízu ! *15* -
-
Re: Re: Mě naštvala jiná věc..
už mě stejně nudí,ať dělá co dělá ! Už šest let neměla pořádnou písničku !!
-
-
-
další zoufalá snaha...
...na sebe upozornit !!! Předpokládám že ty fotky vyjdou za pár dní....zatím jsou jen na pár stránkách...skoro nahý Piqué a Shakira v hotelu a pak na lodi !!! Už to fakt přehání !!!!!!!!!!!! *13* *13* -
-
Re: další zoufalá snaha...
No tak ať je nefotí, když s tím máte všichni takové problémy a je to jednoduché.
Oni si to prostě jen užívají. Všichni jsme jednou zamilovaní. Jestli jim to nepřejete, tak dobrá. Ale od toho tady snad nejste.
Pošlete do novin další fotky Pippy nebo Kate a budete mít hned moct si stěžovat na další celebrity. -
-
Re: Re: další zoufalá snaha...
to není zamilovanost hochu !!! Když si zaplatíš za fotografy ! A ještě něco ti povím,zamilovanost se nepozná z přehnaných fyzických projevů ! Ono je to v tomhle případě jinak-chtějí tím na sebe jen upozornit,protože jinak už to nedokáží !! *3* *13*
-
-
Re: další zoufalá snaha...
video:
http://www.youtube.com/watch?v=8q FYQkMNqfM&feature=channel_video_tit le
foto: http://www.fanpop.com/spots/gerard- pique/images/21812912/title/shakira -pique-sex-boath-photo *13* *3*
-