Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chyba

nehrála náhodou i v Kouzelníci z Waverly Place??? *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • felicita

Re: chyba

ASI NE ! Ale dokonce prý chodila i s Messim ! Před několika lety spolu byli v kampani UNICEF !!! *15*
      • marek2

Re: Re: chyba

Malá oprava, malou roli si tam zahrála a společně se Selenou Gomez si zazpívali úryvek z písně Gitana.

A co se týče Messiho..to novináři myslím zatím nepotvrdili a nikdo z dvojice Shakira/Messi také ne. Takže asi tak.
        A jinak v nadaci UNICEF působí si myslím dost nejrůznějších žen a mužů.
        • Re: Re: Re: chyba

s piquém to taky potvrdila až po roce tak co ! Jen je zajímavé že to nepotvrdila s Nadalem,protože to bylo taky dost jasný tohleto !! *15*
          • marek2

Re: Re: Re: Re: chyba

Hoho, tak to jsem zvědavý, koho vytáhnete příště. Myslím že dalších 1x tisíc mužů by bylo rádo na tom samém místě, kam tak žhavě některé ostatní, teď Nadala, strkáte.
            • wauworld

Re: Re: Re: Re: Re: chyba

ty taky jo ? S Nadalem chodila v roce 2009,když už !!! *15*
  • Tohle řekla¨v srpnu 2009

..."Mám silnou touhu být matkou a mít dítě. myslím, že je na čase! Právě teď, hned po spuštění nového alba nemusí být nejlepší, ale myslím, že po tomto turné se chystáme začít .Pracujeme na tom. Doufám, že vám mohu dát kluci nějaké dobré zprávy, budeme se muset podívat. Ale já opravdu chci, já opravdu, ale opravdu chtějí mít své vlastní Lobito. "
    Po tomhle turné začala už pracovat na dítěti s Piquém ! *14* *1*
  • Ta má teda odvahu !!!

Fandit Piquému na fotbale,potom co tam fanoušci před několika křičeli že je děvka ! *1*
    • Re: Ta má teda odvahu !!!

několika měsíci..
  • Můj názor..

...Tak zase vyšly nové fotky Shakiry a Piquého...Oba na sobě visí až přehnaně a Shakira se chová jako by jí bylo o 15 let míň ! K Antoniovi se nikdy takhle neměla ! *13* A chudák Piqué je dost nervozní že je Shakira slavnější než on a to ho dost stresuje ! *3*
    • Re: Můj názor..

Oč víc svůj vztah skoro rok tajili,o to víc teď demonstrují svůj vztah-až přehnaně aby o jejich lásce nikdo nepochyboval ! Ale oč víc se předvádí o to víc to vypadá nepřirozeně a příliš exhibicionisticky ! *3* *8*
      • Re: Re: Můj názor..

písničky má skvělý,ale teď mě to její chování překvapuje. Najít si partnera o 10 let mladšího a navíc když seš ženská...nikdy jsem to nechápala.Ale shakinu mám ráda. *3*
        • Re: Re: Re: Můj názor..

ONA ALE NENÍ ŽENSKÁ ! ONA JE PŘECE SHAKIRA,A TAK SI MYSLÍ ŽE SI JAKO HVĚZDA MŮŽE DĚLAT CO CHCE ! taky mi to u ní připadá trochu jako reklamní tah ! nejdřív nadal a teď piqué ! Další bude prý Tiger Woods !
          *14* *15* *1* *1*
          • felicita

Re: Re: Re: Re: Můj názor..

Jak jinak už by na sebe upozornila než vztahy ? Hudbou už dneska nikoho neumí nadchnout !! *15*
            • marek2

Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..

Musel jsem to smáznout, nebylo kam psát.

A jinak. Máš pravdu. Mýlil jsem se...tak že bych byl přece jen pouze člověk?
              Pokud to už konečně uznáte, budu jen rád.
              A jak říkám, byl to jen čistě můj názor. Vy jste se jím řídit nemuseli. Že jste ho museli napadat...k tomu se já vyjadřovat nebudu.
      • kajinekjenevinny

Re: Re: Můj názor..

Nesnáším lidi co se takhle předváděj o a ocucávaj na veřejnosti a to platí i pro tyhle dva !!!!! *8* *13*
        • Re: Re: Re: Můj názor..

návštěvnost Shakiry tady dramaticky klesla o 30 míst !! Nikoho už nebaví ty její skandály !!! Její hudba už dávno nestojí za nic !! *3* *13*
          • Re: Re: Re: Re: Můj názor..

už nás bude oslňovat jen svým tělem !! *1* *15*
            • marek2

Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..

Ehm, nechci vám do toho moc vstupovat...ale jestli jste si toho nevšimli, nikdo sem nechodí prostě proto, že je asi nudí ty vaše neustále se opakující poznámky o tom samém, co vás na Shakiře tolik štve.

Zkuste si vytvořit vlastní stránky a tam si psát do aleluja. Pokud to tedy vůbec umíte... *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..

teď už vypadla i z první 500 v návštěvnosti !! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..

další pokles o 20 míst až na 70.místo !!
              Původně byla kolem 20.místa ! *15*
  • gerardpique

dnes vyšla další...

...společná fotka Shakiry a Gerarda s titulkem
    Gerard is my sunshine: Shakira
    *15*
    • marmeladalada

Re: dnes vyšla další...

škoda jen že je na té fotce Shakira ve stejném tílku jaké měla na sobě i na jiné fotce s Antoniem !!! *3*
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Shakirou nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    tady je odkaz....
    www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez

A tam jsou i pokyny
  • wauworld

konečně...

...vyšla fotka jejich prvního veřejného polibku !!! *14* *14*
    • marek2

Re: konečně...

No a mohlo by to už být konečně i nějak více oficiální.
      Ale tohle myslím všechny dostatečně uspokojí.
      Jsem jen zvědavý, kdy se to dostane do českých novin.
      Že by už zítra? *3*
      • quartere

Re: Re: konečně...

české noviny to nezajímá ! Mě by zajímalo jestli ty novináři za tu fotku zaplatili Shakiře těch slibovaných 150 tisíc eur ?
        • marek2

Re: Re: Re: konečně...

No, oni to někdy dají třeba s týdením zpožděním, ale dají, toho se nebojím zase. :-D Zadní strana to vždycky jistí.

A hehe, to si myslím, že ne. To prostě někdo nafotil a ty prachy za to dostal. Shakira by je jim myslím sama nedala.
          To je holt umění fotografů no.
          • quartere

Re: Re: Re: Re: konečně...

ne ! Ta fotka (a objevily se ještě další) je z jejich narozenin ! A věděly že je fotí ale tehdy zveřejnily jen tu jednu společnou !! Tyhlety zveřejnily až teď ! Navíc tam byli skoro všichni fotbalisti i Messi !!
            • Re: Re: Re: Re: Re: konečně...

Ale samozřejmě že o tom všichni věděli a všichni to tajili ! To už tak chodí.
              NEJLEPŠÍ FOTKA: http://www.fanpop.com/spots/gerard- pique/images/20151699/title/guy-des troyed-proximity-photo
            • marek2

Re: Re: Re: Re: Re: konečně...

No tak potom všichni jak se zdá drž při sobě, že se ty fotky objevily až teďka. Ono toho bylo moc. Ta zpráva prvně s Antoniem a kdyby hnedka byly fotky..... asi i chápu, proč to tak udělali.

No, ale teď jsou přece už spolu vidět všude, ne? Na letišti, na různých akcích apod.
    • quartere

Re: konečně...

http://www.fanpop.com/spots/gerard- pique/images/20098860/title/shakira -pique-first-public-kiss-photo
      • quartere

Re: Re: konečně...

podle Gerardova oblečení (nikdy na sobě nemají stejné oblečení dvakrát)je ta fotka z jejich narozenin,ale zveřejněna byla až teď !!! *15*
  • especiale

synovec Shakiry hrál fotbal s Piquém

Tarik je synem bratra Shakiry Toniho a nyní je jasné, že Pique ochotně pomůže synovci Shakiry. Piqué hrál fotbal s malým Tarikem ... *15*
  • efaska

Další partneři...

...kteří se narodili oba ve stejný den ! Slovenský herec Martin Mňahončák se oženil v den svých 33.narozenin a zároveň v den narozenin své budoucí manželky ! Nevzal si ovšem svou přítelkyni,ale svou dlouholetou kamarádku !! Inu kamarád taky rád,to platí u Mňahončáka i Piquého,který tvrdil že je pouze kamarád Shakiry !!! *15*
  • už padla nabídka...

...k sňatku od Gerarda....ale nevím jestli ji Shakira přijme,když před rokem tvrdila že se nikdy nevdá... *15*
    • Re: už padla nabídka...

i když co se jí dá věřit že ? *1* *1*
      • jaksitaksi

Re: Re: už padla nabídka...

Shakira je v jiném stavu ale svatba být nemusí ! *3*
        • Re: Re: Re: už padla nabídka...

fakt jo
        • Re: Re: Re: už padla nabídka...

hlavně ať se jí narodí zdravé dítě ! Prý už za půl roku !! *15*
          • especiale

Re: Re: Re: Re: už padla nabídka...

už jsem viděl její prstýnek ! Je moc pěknej a taky drahej !!! *15*