Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jessiep

Narozky..

Všechno nejepší Shakiro.!!.. *14* *3* *14*
  • rafanadal

vše nej!!!

Shakiře a Piquému !!!! Nejen k narozeninám !! *14*
    • jardaparci

Re: vše nej!!!

a já mám taky narozky !!!!!! *15*
      Vše nej oběma !! Doufám,že už je Piqué v pohodě,protože v poslední době byl z těch novinářů kvůli Shakiře na zhroucení !!! *13*
      • jardaparci

Re: Re: vše nej!!!

PS: A mohli jste dát do fotek Piquého místo Něrgéšový,o který už 5 let není ani vidu ani slechu !!! Zato o Piquém vychází 7 350 článků za den !!!! Navíc letos zvítězil na mistrovství světa ve fotbale !!!! To vám ale asi nic neříká !!! *13*
        • Re: Re: Re: vše nej!!!

Ne, neříká. Fotbal je pěkná blbost! *13*
          • jardaparci

Re: Re: Re: Re: vše nej!!!

aha a to jako proč ? Protože to sem napíšeš ?!! Tak to teda ne !!!!!! *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: vše nej!!!

asi tak nějak fotbal je suprovej tak se uklidni
  • moznasi

Shakira v telenovele...

1996 -Oasis, El role: Luisa Maria
    *3* *3*
  • georgino

Antonio......

...se pěkně vybarvil !!! *8* *8* *10*
    Chce po Shakiře mnoha milionové odškodnění !!! Chce polovinu zboží nakoupené v posledních několika letech...Navíc podá na Shakiru žalobu a bude požadovat rozdělení majetku,dále podíl na zisku..Je to zajímavé jak si budou dělit majetek a nemovitosti,když nebyli oddáni !!! Shakira věděla proč si ho nevzala !! *13*
    • georgino

Re: Antonio......

zdroj je http://diversao.terra.com.br/gente/ noticias/0,,OI4914495-EI13419,00-Ex +de+Shakira+entra+na+Justica+e+pede +pensao+milionaria.html

viz vyhledávání ve zprávách o Shakiře na googlu
      • novia

Re: Re: Antonio......

fakt ho nechápu !!! Sám je takovej boháč a pořád mu to nestačí !!!!!! *10* *16* *8*
  • vavak

Shakira se stěhuje do Španělska...

Odchází od svých krásných amerických domů, Shakira opouští Star Island na Floridě, a rozhodla se stěhovat do Španělska, aby zůstala blízko své lásky.

Ona už trávila hodně času ve Španělsku, v Katalánsku. španělský deník El Pais, zdůraznil, že toto rozhodnutí úzce souvisí s Gerardem Piqué.
    Podle zasvěcenců říká kolumbijská diva to krůček po krůčku, protože nechce narušit expřítele, který zůstane jejím manažerem.
    • georgino

Re: Shakira se stěhuje do Španělska...

Shakira a Piqué spolu budou bydlet v Barceloně !! *14* *15*
      • Re: Re: Shakira se stěhuje do Španělska...

proč ne ? Sluší jim to spolu a to dokonce hodně !! *15*
        • rafanadal

Re: Re: Re: Shakira se stěhuje do Španělska...

mrtě moooc !!! *14*
          • salsahiphop

Re: Re: Re: Re: Shakira se stěhuje do Španělska...

Hodně štěstí vám Gerard a Shakira. Barcelona is a beautiful city to live in and an even better city to live in when you are in love. Barcelona je krásné město pro život a ještě lepší město pro život, když jste v lásce. *14* *14*
            • salsahiphop

Re: Re: Re: Re: Re: Shakira se stěhuje do Španělska...

a když máte dost peněz !!! *15*
  • vavak

jak to je

Shakira a Pique sami v domě David Mecy.
    plavec nájemního bydlení a obyvatelé říkají, že viděli pár v této oblasti
    S

Piqué a Shakira použili dům jako 'hnízdečko lásky' .plavec David Meca a nic lepšího, než bývalého kláštera chráněné jeptišky se zavřít a vyrazil pryč od záblesky paparazzi, podle internetové stránky 'Madrid Barcelona '.

'web' zajistí tento jedinečný a připomíná, že na konci loňského roku pronajal dům Shakiře David Meca aby se tam usadila při natáčení videoklipu 'Crazy' v Barceloně a obchodní Vánoce pro Freixenet. Ale něco se konalo ve městě a Pique rozhodli se držet nájemné 9.000 eur měsíčně a založil tento dům jako návrat do Barcelony po jeho rozsáhlé cesty. Podle toho, místní obyvatelé viděli Pique a Shakiru zpívat v ulicích Bellaterra, že zmizí společně v klášterním domě.

Navzdory mnoha zdrojům a svědkům, aby zajistily romance mezi kolumbijskou mezinárodní obránce Barça, jsou kategoricky popřít jejich vztah. Nedávno, Shakira se s ní rozešel přítel Antonio de la Rua, a Piqué, opustil je přítelkyni Nuriu Tomás. časopis 'Cuore' jsem vybral hotel Ibiza, kde pobývala a Javier Sarda potvrdil to, co řekl médiím na výlet loni v listopadu i na Blanes. Ale Pique je 'chráněn' klubem, chtějí uvážení v této věci, jako jeho trenér Pep Guardiola, kteří jedli s ním pro radu, jak pokračovat v této věci bez ovlivnění klubu.
    • moznasi

Re: jak to je

na Piquého vyvíjejí nátlak,fanoušci ho stresují urážkami Shakiry,takže nic nesmí přiznat !!
  • jaksitaksi

Opilá Shakira je na videu zde:

Shakira Drunk شاكيرا سكرانه.flv
    http://www.youtube.com/watch?v=e4 OLXB_164k
    To byla ještě mladá a nedržela nesmyslné diety,takže byla nahoře mnohem vyvynutější než je teď...
    • vavak

Re: Opilá Shakira je na videu zde:

už to s tou štíhlostí někdy opravdu přehání ! Na nějaké akci měla strašné korzetové šaty,ve kterých byla moc sešměrovaná,vypadalo to prostě špatně..Zbytek těla měla skoro třikrát širší než pas..Co je moc ,to je moc,a přehnaně stažený pas se už dávno nenosí !! *13*
  • Piquého urážel fanoušek...

...křičel na něho: "¡Shakira es una puta!"
    (shakira je děv.a)
    • salsahiphop

Re: Piquého urážel fanoušek...

je ! je to tak !!! *15* *15* *15*
  • jedinetak

shakira...

..řekla kdysi že:"Život je fotbalové hřiště, nemyslíte?"
    Má pravdu ! Každopádně Piqué byl v prosinci na jejím koncertě,stejně jako ona chodila na Nadalovy zápasy ! *15*
    A i Piqué se ve stejné době jako Shakira rozešel s přítelkyní.
  • kennywalker

The best

Shakira je prostě nejlepší zpěvačka a taky nejkrásnější...mohl bych se ni dívat everyday a 24 hodin on-line...a slintat u obrazovky/monitoru. Její sexy tanec mě dostává do varu...Pro chlapa nádhernej pohled...Klipy perfektní,jak jinak...No a jednoznačný souhlas se správcem - jestli někdo chodí na tenhle profil,aby byl hulvát,nadával na Shakiru,pomlouval ji a sázel špatné známky jak brambory na pole,tak ať sem nechodí. My taky nechodíme na profily k jejich oblíbencům a nehážeme na ně bahno. Takový lidi mě hýbou žlučí ! A jestli má něco s Piquém,to je jenom její věc. Aspoň si umí vybrat - slavnej,mistr světa a Evropy,vítěz La Ligy...no jo...když někdo závidí,to je pak těžký...tak čao,mějte se a Shakira 4ever ! *14* *3*
    • marek2

Re: The best

Děkuji moc "kennywalker" :-)
      Je vidět,že jsem udělal, dobře když jsem ani po tom všem tady nad tím nezlomil hůl a že Shakira pořád má a vždycky měla a bude mít takové fanoušky, kteří nikdy neopustí ji a které ani pak nikdy neopustí ona. :-)

Jinak, malá poznámka, dnes od zhruba 20:50 se budou předávat ceny NRJ ve Francii a Shakira tam nebude chybět, ani jako nominovaná, tak ani jako vystupující zpěvačka. *4*
      • provas

Re: Re: The best

tady nikdo nenadává tak se laskavě uklidněte !!! Mě zas vadí lidi,kteří si myslí,že jenom jejich názor je ten správný a to tady pozoruju u správce !!! Bejt fanouškem je jedna věc,ale to neznamená se tady takhle vyvyšovat !! Je škoda,že tady každýmu umožněj správcovství,pak to podle toho vypadá !! Správcem by měl bejt někdo nad 18 let ! Někdo kdo bude respektovat ostatní i s jejich odlišnými názory a taky někdo,kdo bude trochu objektivní a pochopí,že není nejlepší na světě ! Ani on ani jeho celebrita !! *3* *13*
        • marek2

Re: Re: Re: The best

Však to jsi řekl naprosto správně.
          Jen, správce má taky jako každý normální člověk aspoň trochu toho rozumu.
          A když občas nezakročí, byť trochu více, než by musel, může to vést k hodně špatným koncům.

Já tady nejsem od toho, abych něco nebo někoho soudcoval. Snažím se to jen udržovat v určité rovině.
          Šel jsem do toho s tím,že mě většina lidí nebude mít rádo. To už je osud.

A asi už popátý píšu znovu:
          Každý má právo na svůj názor a já mu ten svůj nevnucuji, že zrovna TEN je správný. Jen mu říkám, která si já myslím,že je správný. Nic víc, nic míň.
          • jaksitaksi

Re: Re: Re: Re: The best

to je to samý..Možná by bylo lepší sem nepsat jen dojmy,ale jen jasná fakta !!!
            *15*
            • salsahiphop

Re: Re: Re: Re: Re: The best

haha a prej rozchod s Antoniem na čas !! Tím myslí asi navěky !!!!!! *3*
            • salsahiphop

proč tak dlouho lhala ? Tajila vztah s Piquém rok !! Údajně proto natáčela video s Nadalem,aby od toho odvedla pozornost !!! *13*
            • marek2

Kéž bychom ta nejlepší fakta taky mohli oba dostat. Potom by nebylo nic z těch nejasností atd.
              Jsem na stejné lodi jako vy. Nevím nic víc, než vy.
              A nepodléhám ničemu, co bych se nesnažil si ověřit a k čemu bych nepřidal aspoň malinko svůj názor.

A někdy by bylo od vás zase lepší, psát sem vaše dojmy. Než vaše "zaručená" fakta, které tu někteří z vás střílí jako na divokém západě. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit