-
Re: Opilá Shakira je na videu zde:
už to s tou štíhlostí někdy opravdu přehání ! Na nějaké akci měla strašné korzetové šaty,ve kterých byla moc sešměrovaná,vypadalo to prostě špatně..Zbytek těla měla skoro třikrát širší než pas..Co je moc ,to je moc,a přehnaně stažený pas se už dávno nenosí !! *13* -
Re: Re: Happy Birthday!!
Otoč si kalendář laskavě, ano! *3*
Anebo se mi podívej aspoň jednou na profil, než něco práskneš jen tak ano?
A spíše bych si pokládal otázku, proč nejsem správce, když se tu furt oháníte tím vaším věkem o pět let více.
Ať sem přijde kdokoliv, najdou se noví, co do něj budou rýt!A to už to radši tedy oddřu já, protože mě, mě jen tak někdo nenaštve, takže máme smůlu! *3*
A k těm informacím.
Moje "správcovství" je skoro jen o tom, abych to více řídil a korigoval, nic víc a nic míň. Nemám zapotřebí tu někoho soudit apod. To mi nepřísluší.
Takže si laskavě ujasnětě Správce a "Správce". -
Re: Re: Re: Re: Re: The best
Kéž bychom ta nejlepší fakta taky mohli oba dostat. Potom by nebylo nic z těch nejasností atd.
Jsem na stejné lodi jako vy. Nevím nic víc, než vy.
A nepodléhám ničemu, co bych se nesnažil si ověřit a k čemu bych nepřidal aspoň malinko svůj názor.
A někdy by bylo od vás zase lepší, psát sem vaše dojmy. Než vaše "zaručená" fakta, které tu někteří z vás střílí jako na divokém západě. *4* -
Re: Piquého urážel fanoušek...
je ! je to tak !!! *15* *15* *15* -
Re: Re: Happy Birthday!!
nedělá to dobrotu !!! Asi taky požádám o správcovství k Shakiře,je mi o 5 let víc než správcovi,a mám své zdroje informací,které jsou sspolehlivější než ty jeho !!! *15* *15* *1* -
Re: Re: Re: Re: The best
to je to samý..Možná by bylo lepší sem nepsat jen dojmy,ale jen jasná fakta !!!
*15* -
Re: Re: Re: The best
Však to jsi řekl naprosto správně.
Jen, správce má taky jako každý normální člověk aspoň trochu toho rozumu.
A když občas nezakročí, byť trochu více, než by musel, může to vést k hodně špatným koncům.
Já tady nejsem od toho, abych něco nebo někoho soudcoval. Snažím se to jen udržovat v určité rovině.
Šel jsem do toho s tím,že mě většina lidí nebude mít rádo. To už je osud.
A asi už popátý píšu znovu:
Každý má právo na svůj názor a já mu ten svůj nevnucuji, že zrovna TEN je správný. Jen mu říkám, která si já myslím,že je správný. Nic víc, nic míň. -
Opilá Shakira je na videu zde:
Shakira Drunk شاكيرا سكرانه.flv
http://www.youtube.com/watch?v=e4 OLXB_164k
To byla ještě mladá a nedržela nesmyslné diety,takže byla nahoře mnohem vyvynutější než je teď... -
Piquého urážel fanoušek...
...křičel na něho: "¡Shakira es una puta!"
(shakira je děv.a) -
shakira...
..řekla kdysi že:"Život je fotbalové hřiště, nemyslíte?"
Má pravdu ! Každopádně Piqué byl v prosinci na jejím koncertě,stejně jako ona chodila na Nadalovy zápasy ! *15*
A i Piqué se ve stejné době jako Shakira rozešel s přítelkyní. -
Re: Happy Birthday!!
aby tady byl někdo v 15 letech správcem,je opravdu vrchol blbosti !!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* -
Re: Re: The best
tady nikdo nenadává tak se laskavě uklidněte !!! Mě zas vadí lidi,kteří si myslí,že jenom jejich názor je ten správný a to tady pozoruju u správce !!! Bejt fanouškem je jedna věc,ale to neznamená se tady takhle vyvyšovat !! Je škoda,že tady každýmu umožněj správcovství,pak to podle toho vypadá !! Správcem by měl bejt někdo nad 18 let ! Někdo kdo bude respektovat ostatní i s jejich odlišnými názory a taky někdo,kdo bude trochu objektivní a pochopí,že není nejlepší na světě ! Ani on ani jeho celebrita !! *3* *13* -
Re: The best
Děkuji moc "kennywalker" :-)
Je vidět,že jsem udělal, dobře když jsem ani po tom všem tady nad tím nezlomil hůl a že Shakira pořád má a vždycky měla a bude mít takové fanoušky, kteří nikdy neopustí ji a které ani pak nikdy neopustí ona. :-)
Jinak, malá poznámka, dnes od zhruba 20:50 se budou předávat ceny NRJ ve Francii a Shakira tam nebude chybět, ani jako nominovaná, tak ani jako vystupující zpěvačka. *4* -
The best
Shakira je prostě nejlepší zpěvačka a taky nejkrásnější...mohl bych se ni dívat everyday a 24 hodin on-line...a slintat u obrazovky/monitoru. Její sexy tanec mě dostává do varu...Pro chlapa nádhernej pohled...Klipy perfektní,jak jinak...No a jednoznačný souhlas se správcem - jestli někdo chodí na tenhle profil,aby byl hulvát,nadával na Shakiru,pomlouval ji a sázel špatné známky jak brambory na pole,tak ať sem nechodí. My taky nechodíme na profily k jejich oblíbencům a nehážeme na ně bahno. Takový lidi mě hýbou žlučí ! A jestli má něco s Piquém,to je jenom její věc. Aspoň si umí vybrat - slavnej,mistr světa a Evropy,vítěz La Ligy...no jo...když někdo závidí,to je pak těžký...tak čao,mějte se a Shakira 4ever ! *14* *3* -
Re: Re: Re: A JE TO TADY !!!
Rozešla se s ním sice už v roce 2010,ale protože to bylo po 11 letech,oznámila to až v roce 2011 !! *1* *15* -
Re: Re: Shakira...
oba jsou Vodnářy,což je klidné znamení..Antonio je ve znamení Ryb,což je znamení s touhou po moci a ovládání druhých lidí !! *13* -
Re: Shakira...
to je znamení ! Dana a Emil Zátopkovi byli taky narozeni ve stejný den !! *14* -
Shakira...
...je narozena ve stejný den jako Piqué 2.2.,akorát o 10 let dřív než on !!! *15* -
Re: Re: A JE TO TADY !!!
No, třeba se ozvou později hlasy, které jim ještě šanci dají.
Nyní nejde opravdu říct nic. A ani dělat závěry.
Mají nyní pauzu, to je celé.
Noviny to rozmáznou a po pár týdnech není o ničem vědět.
P.S Pokud s názory přispívajících souhlasíte, nemusíte to pak celé stále opakovat,"posmívat" a chvástat se, jak jste všechno dopředu věděli.
Děkuju.
A hodnocení příspěvku za toho, který to píše nikdy neodpovídá, to si pamatujte. -
:)
podle mne srašne hezky spívá *8* i tancuje *3*