Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dogpile

Re: Re: Re: Re: A JE TO TADY !!!

Jejich přátelé to ale říkají otevřeněji: „Často si poslední dobou lezli na nervy. Chyby u sebe viděli i tam, kde žádné nejsou. Ti se už dohromady nedají,“ prozradila médiím kamarádka Antonia.

A ta nevěří, že by se rozbitý hrnec mohl ještě slepit...
  • dogpile

Re: Re: Re: A JE TO TADY !!!

od srpna ? To se časově schoduje s tou aférou s Piquém !! Ale myslím že nikdo třetí není příčinnou rozchodu,protože ten vztah vyprchal už dávno předtím !!
  • dogpile

Re: Re: A JE TO TADY !!!

ani oficiálním vyjádřením se nedá moc věřit !!! Pravda není vždy moc lichotivá,takže se občas musí trochu přikrášlit ! *3*
  • marek2

Re: A JE TO TADY !!!

Na vaše názory máte právo, takže do nich vám mluvit nebudu.
    Jen to prosím korigujte a pište sem slušně a rozumně. A nevěřtě hned na 100% každé interpretaci toho, jak to teď mezi Shakirou a Antoniem je, děkuju.

Tady jinak přidávám článek,co vyšel i zde na osobnosti.cz

Shakira se po jedenácti letech rozešla s partnerem
    LOS ANGELES Shakira je další z celebrit, které řekly po dlouhých letech soužití svému partnerovi dost. Kolumbijská zpěvačka se rozešla s Antoniem de la Ruem po jedenácti letech. „Rozešli jsme se vlastně už loni v létě,“ přiznala Shakira na svém blogu.
    Sdílet 0

„V srpnu 2010 jsme se shodli, že si dáme pauzu v našem romantickém vztahu. Během té doby jsme pokračovali ruku v ruce ve spolupráci, zůstali jsme blízkými přáteli a doteď jsme vše tajili,“ napsala třiatřicetiletá Kolumbijka.

Zároveň však Shakira nevyloučila, že se k sobě s investičním bankéřem vrátí.

„Tento čas odloučení vnímáme jako dočasný, jako čas pro osobní růst, v podnikání a na profesionální úrovni jsme stále partnery. Naše přátelství a pochopení jeden pro druhého je neoblomné a nezničitelné,“ dodala zpěvačka.

V srpnu 2009 přitom ještě uvažovala, že si Antonia vezme a založí spolu rodinu. Tehdy prohlásila: „Pořád myslím na to, že založím rodinu. Antonio a já jsme spolu devět let a fungujeme jako manželský pár, i když nejsme ještě svoji. Nemyslím si, že toho pravého člověka v životě potkáte vícekrát než jednou. Ani nepřemýšlím nad tím, jak je slavný. My se na sebe koukáme jako na muže a ženu a o tom to je. Snažíme se žít normální život a být si blízcí s rodinou, takže se pořád můžu cítit jako obyčejný člověk.“

oficiální prohlášení je potom zde:
    http://www.shakira.com/
  • jardaparci

Re: Re: Re: Re: Re: Má Děti??

antonio už je ze hry !
  • jardaparci

Re: Re: shakira byla.

to jo ! I díky ní zažil svou nejúspěšnější sezonu !!!! Protože ho v únoru munulého roku video s ní nakoplo k vítězstvím,zvýšilo mu popularitu,sebevědomí a tak !! *15*
  • jardaparci

Re: Re: Re: Re: Je to pravda?

Shakira je dost přelétavá-spousta jejích románků byla odhalena a spousta ne !!! *14*
  • jardaparci

Re: A JE TO TADY !!!

To že se s ním rozejde muselo být jasné každému,kdo viděl co vyváděla !! Pořád byla s Nadalem,Verdasckem a nakonec s Piquém ! (Z Nadala byla naprosto hotová-pořád na nej zamilovaně zírala na Wimbledonu i mimo něj..S Piquém nevím,každopádně byla v tom hotelu s ním a ne s Antoniem..)Prostě s každým,jen ne s oficiálním přítelem..Po 11 letech jí už dávno nemůže přitahovat,to je prostě fakt ! A fotky jích dvou z poslední doby hovoří jasně: jsou oba v černém,a ona se od něj odtahuje,on na jedný fotce vypadá skoro jako vrah !! *13*
  • jardaparci

Re: Re: Re: Je to pravda?

KONEČNĚ PŘIZNALA ROZCHOD S ANTONIEM !!!! *15*
  • jardaparci

Re: shakira

ROZEŠLA SE S ANTONIEM !!! *15*
  • jardaparci

A JE TO TADY !!!

KONEČNĚ PŘIZNALA TO,CO UŽ VŠICHNI NEJMÍŇ ROK VĚDĚLI-ROZCHOD S ANTONIEM !!! *15*
  • shakira

1.Je veľmi pekná na svoj vek
    2.Má veľmi dobré pesničky hlavne tie posledné
    3.Čudujem sa že nieje vydatá
    4.Škoda že nieje zo Slovenskej republiky
    5.Škoda že si vyrába škandály
    6.Minule mala džínsy po staršom bratovi
    7.Niektoré fotky sú až veľmi vyzývavé
    8. *1* *3* *5* *7* *4* *3* *9* *5* *4* *5* *8* *8*
  • Re: Shakiraaa

hojik ja jí mám i mp 3 tak tady je bud muj e mail a ja ti jí pošlui nebo moje icq 550575378 :_) shakira je nejlepší :) mmilllada@seznam.cz
  • derrickbarry

Re: shakira

S MĚKKÝM I JO ? TAK TO JÁ RADŠI S TVRDÝM !!!! *15*
  • 8likeshakira8

shakira

chci byt dcerou shakiri *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14*
  • 8likeshakira8

Shakira

ja sem obrovsky fanousek shakiri je to muj nej idol posloucham vsechny jeji pisnicky klipi fotky tapety ja sem fanda cislo 1 moje nej pisne :loca,waka waka,gypsi,wherever whenever,she wolf! *14* shakira je nej *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5*
  • enrinka

Shakira

Čiao! *3* já miluju tyhle klipy např:loca,waka waka,gypsy... *15* *14*
  • Re: Re: Re: opravte její výšku...

*8*nehadajte sa ludkovia shakira ma naradsej mna a nie vas *13* .shakira pridaj si ma do priatelov na facebooku alebojateba majka665@azet.sk *4*
  • vavak

Re: ahooj

ale joc čau !! Ježiš jak se máš ? To si hezky povídáme,co ? *1* *1*
  • antidicaprio

ahooj

nazdar děcka,jak se máme???
    XD
    ja blbě ,nechápu linearní rovnice,nebo co to berem jsem ale ráda, že se mi plní sen,a to to,že budu mít(doufam) vlastního koně..´přemýšlela jsem,bud hafling,nebo fríský..ještě nwm:-)

ted ještě potkat johnnyho deppa a roberta ,dokončit školu a mám své sny z krku XD

a vy?? podte pokecat:-)
    jinak ,nevíte jestli vydá shakira něco na orientální tance?? už mi došly písničky XD

zatim papík....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit