-
opravte její výšku...
...měří 152 a ne 157 cm !!! -
Zpěvačce Shakiře hrozí pokuta za natáčení ve fontáně
Barcelonu a její slavnou fontánu Pla de Palau si třiatřicetiletá Shakira vybrala
pro natáčení nového
klipu k hitu Loca, na němž kolem fontány tančí v sexy oblečku a cáká se v ní s fanoušky. Amatérské záběry z natáčení se ale dostaly na server YouTube
, kde nijak nepotěšily barcelonské úředníky. Ti teď chtějí dostupné nahrávky bedlivě prozkoumat a zjistit
, kolika přestupků se Shakira dopustila - počínaje tím, že nepožádala o povolení natáčet u fontány.
K tíži jí přičtou i to, že se v další části klipu prohání po Barceloně na zadním sedadle motocyklu
značky Harley Davidson bez ochranné helmy, která je povinná. "S ohledem na to, že je veřejně
známou osobností, nedává tím dobrý příklad," cituje list Daily Mail
představitele barcelonské městské
rady, jehož jméno neuvádí. -
shakira filmografie....
...Actress:(Herečka):
* 2000s
* 1990s
1. "Taina" (1 episode, 2002)
- Abuelo Knows Best (2002) TV episode
2. "El oasis" (1996) TV series .... Luisa Maria -
Re: Re: Re: Re: Re: břišní tanec.
Stačí si přečíst jeden rozhovor, ve kterém to řekla a víš to taky a nic nemusíš sledovat. :-)
A psaly o tom dokonce i české noviny. :-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Má Děti??
haha !!! Antonio jí do toho teda kecat fakt nebude !!! *1* *15* -
Re: Re: Re: Re: břišní tanec.
ježišmarja ty to nějak sleduješ kdy ukázala oholené nohy !!!! *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: břišní tanec.
Oprava:
She wolf byl úplně prvním VIDEOKLIPEM, ve kterém ukázala svoje nohy celé ohlalené, po 18 letech kariéry!
Kariéru mám na mysli hudební. To vše co bylo dříve nebo teprve bude, to v tuhle chvíli vůbec neřeším.
A opravdu jsem si nemyslel, že když se zde něco jako "správce osobnosti" zavede, že to bude akorát k tomu, abych musel mazat vaše příspěvky = viz. video. Tohle si nechte navečer před spaním a nelezte mi sem s tím laskavě! *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: Má Děti??
Nechme to na ní a Antoniovi, díky. -
Re: břišní tanec.
např. v La Tortura předvádí tanec,a moc břišní není !!! Specifikovat to nebudu,posuďte si to samy ! Jinak ta písnička je pěkná ale ten klip ne ! Jí se ty klipy nějak moc nedaří,mají nějak pořád stejný děj !! *1* -
Re: Re: Re: Re: Má Děti??
no s tebou to určitě nebude !!! *15* *1* -
Re: Re: břišní tanec.
Takže:
Shakira tancuje orientální-břišní tance už od malička. Od té doby samozřejmě se jí do toho přimíchalo plno různých stylů a hlavně lidí=choreografů a ti prostě ji v tomhle ovlivňují. Takže jestli každý její pohyb nevypadá jako břišní tanec, tak jí to zkuste odpustit.
Je to prostě ženská, tak ji už tak konečně jednou začněte brát a nehledejte věci na jejím zadku nebo poprsí.
A specialně pro tebe "hhhhhhahaaaa". Když napíšeš něco jakože o jejím tzv. svlíkání se všude, tak je vidět, co o ní vlastně víš! Vidět poslední její 2-3 klipy a dělat tady takovýhle závěry, tak to musíš být asi hodně sebevědomý!
Např. videoklip She wolf byl úplně prvním, ve kterém ukázala svoje nohy celé ohlalené, po 18 letech kariéry! Tyhle věci si řeš u jiných zpěvaček a ne u Shakiry, díky. -
Re: Re: Re: Má Děti??
Pokud bych měl volit podobnej styl řeči, jako máš ty, tak bych ti asi napsal toto:
Jen doufám, že Bůh nedopustí, aby to bylo s někým jako jsi TY! -
Shakira
No,Shakira je ta nejlepší zpěvačka na celém světě,nekecám,je fakt úžasná,milá a talentovaná. Prostě je úžasná:-) *14* *4* -
Re: břišní tanec.
tak to že hejbe prsama ví každý ! Ona je má totiž dost malý a tak se neustále nadechuje nahoru dolu ! Velký zadek má asi proto,že to tak má většina jihoameričanek !
Moc dobře nezpívá a v lastně to všecko založila jenom na tom,že se odhaluje !! Kdy byla v nějakým videoklipu oblečená ? Všude skoro svlečená-Wolf,Gypsy...atd... -
Re: Re: Má Děti??
no a teď jde jen o to,s kým ty děti bude mít !! To asi ještě sama neví !! *15* *15* *15* -
břišní tanec.
Budu upřímná ..pravě sem zkoukla par videoklipu co sem nikdy nesledovala a zjistila sem že přesto jak si hraje na břišní tanečnici tak některé věci mě celkem vyděsily.například jeji shimmy ramen..?? děs !ona nepřehazuje ramena do rytmu ,ona třese kozama jak cigán:-(taky je pravda že má velký zadek ale uznávám že za to nemuže.
Na druhou stranu zpívá taky dobře.Mám ji rada ale s tim tancem mě naštvala možná že to je zkratka jeji styl ..jenže v tom případě se nejedná o orientální(bříšní)tanec.Asi si říkáte co sem za kravu,co o tom vim? věřte že když se tři roky učíte orient a při každé chybě na vas lektorka řve.hned se naučíte každý detail . -
Re: Má Děti??
Nenene, Shaki prozatím děti nemá. Ale v mnoha z posledních rozhovorů už několikrát prohlásila a naznačila, že se chce po novém turné zastavit a konečně dát přednost rodině, takže i dětem.
Zajímavé je, že má velmi početnou blízkou rodinu, ale sama je jakoby jedináček, protože je jedinou dcerou svých rodičů. Ostatní sourozenci pocházejí z manželství jejího otce. -
Má Děti??
Poradˇte mi pls deleam referát do skoly a je to v osnově *9* *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM
postavit si kariéru na vzhledu není nejlepší,její klipy jsou jen o sexu a nic víc !!! Zpěv nic moc ! *15* -
Re: Shakira
tak jste asi lesby !!! *1*