-
Re: Re: Re: Re: Re: shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM
no co k tomu říct...snad jen to,že ona je slavná a nemůže si dělat co se jí zachce ! Jako například Tiger Woods..Hrál si na vzor a dostával za to nehorázné peníze a neobstál !Pokud se jí to nelíbí,asi by se měla stáhnout do ústraní.A když jo,tak se má aspoň přiznat a nehrát si na něco co není ! *8* -
No, co k tomu říct...informací hodně. Jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu...takže, ať si každý udělá svůj vlastní obrázek.
S Shaki jsem nikdy naživo nemluvil, takže vám nemůžu říct jaká je. Ale kdybych se měl rozhodovat podle vlastního uvážení a nebrat v potaz noviny, tak si stejně pořád myslím, že když se nechce vdávat, tak prostě nechce a není to tím, že by to mělo být s Antoniem.
K fotkám na Ibize. No myslím, že ze třech mužů, co jí pomáhali přes skály moc velkou aféru noviny neudělají, ale prosím.
To už by tady vážně stačilo vytáhnout jen to "Aprílové po*no s A. Sanzem" a měli bychom tu snad její největší skandály života. *1*
A nikdo nemůže zaručit, že při práci ta určitá jiskra nepřeskočí. To snad může potvrdit každý. I když jsem zadaný, tak se mi stejně může nějaký/nějaká jiná líbit, i když budu mít třeba zrovna před svatbou. Jednou jsem lidi. A oni jsou jednou noviny.
Tak je myslím nechme každým tím, co je a hotovo.
Nikdo vám nikdy nezaručí, co bude dál.
A jinak jsem vážně moc rád, že jsem se jako správce dostal na nejvyšší příčky v nejhorších příspěvcích.
Myslím, že snad celý svět musí milovat ty, co jsem přijdou podpoří neslušné a nevhodné příspěvky a třeba novince o novém videoklipu nebo písničce tady dají jen ty nejhorší známky. Jsem orpavdu moc rád, že se vás tu stále mezi námi najde tolik. Kdyby snad chtěl někdo vybočit, tak mi raději předem řekněte, ať si ten slavný den můžu napsat do kalendáře.
S pozdravem, správce
*4* -
viz: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbi z/article-1300730/Shakira-gets-help ing-hand-waves-crashed-photoshoot.h tml -
Re: Re: Re: Re: shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM
a taky se teď při tom focení nechala nosit třemi dalšími muži ! -
Re: Re: Re: shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM
a když natáčela s Rafou,řekla,že chemie mezi nimi je víc než práce !!! A pak ji nachytali ještě s Verdascem ! *15* Ta už fakt neví co by ! Její snoubenec ji dávno omrzel,ostatně prohlásila,že se nechce nikdy vdát ! *15* -
Re: Re: shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM
ale houby nachytali je spolu ve stejném hotelu a ve stejném pokoji !!! A taky je nafotili !! Navíc už před tím o něm tvrdila že je nejkrásnějším hráčem turnaje !!! *15* -
Re: shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM
Krásné...jo, tak teď už jsem jen zvědavý, koho si noviny vyberou příště. *3*
A jinak, občas se stává, že si lidé vyberou dovolenou ve stejný čas a na stejné místo.
Jinak dodávám, že Shaki byla na Ibize také pracovně. Nafotila tam totiž nový kalendář pro plavkový katalog.
No fotky se můžete podívat zde:
http://www.shakiragallery.com/album/details/5130 *4* -
shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM
O 10 let mladším fotbalistou Gerardem Piqué !!! Na Ibize !!! *15* -
Re: shakira byla.
..Shakira je Rafův doping !!! *15* *14* -
shakira byla.
..na wimbledonském zápase Rafy ! *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ?
nebude,Rafa je prostě nejžhavějšíí !!! *15* *15* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: ?
no,pochybuju že to bude žhavější než to bylo s Rafou !!!!!!!!!! *14* -
Re: Re: Re: ?
no a další novinka třeba je,že se 7.6.2010 sešla s Fernandem Verdaskem.(na tapaslu) Že by s ním domlouvala spolupráci na dalším videu ? *14* *15* -
Re: Re: ?
Hehehe, tak pro někoho to třeba novinka je, jak já to můžu vědět?! *1* *15*
Tady má každý vlastní názor a pokud je v rámci jakéhosi slušného chování většiny společnosti, tak prostě ani ten největší správce proti tomu nějaké velké "Ne" říct prostě nemůže. *4*
A jinak, já byl tedka týden pryč, ale jsem rád, že aspoň někdo tu něco napsal.A přece jen je nás tady něco přes 1000, tak "určitě to bude celé jen o mně".
Vím, asi tak nejhlavnější skupina kolem Shakiry a takhle umělců je na lide.cz v "diskuzích", že jo, ale tak i tady by to nemělo být mrtvé nijak no. Jen taky jsem člověk a nestíhám trochu a *1* *7* *13*
Takže pokud jste třeba neviděli zprávy dneska nebo tak, tak Shakira 5.června 2010 vystouúpila v Madridu na hudebním festivalu Rock in Madrid.
A včera 10.června 2010 zase vystoupila na oficiálním koncertu k zahájení mistrovství světa ve fotbale 2010 v Jihoafrické republice.
Fotky jsou na www.shakiragallery.com
Videa + rozhovory pak najdete např. na mém oblíbeném německém webu www.shakiraonline.de
A celá videa pak na youtube, když zadáte "shakira rock in madrid 2010".
*4* -
Re: ?
no..to je mi teda novinka.. !! *1* *1* Co,správce ? *15* -
?
Super tanečnice a zpěvačka. *4* -
njh imo
twl,tady je něak mrtvo ! *9* *1* -
Re: SEXY?Ani náhodou
Myslim si, že to Shakira bejt neměla... *13* -
Re: je trapnáááá..
Prvně si laskavě v hlavě polož otázku, proč jsi tenhle dotaz sem vůbec napsal.
Smyslem tady toho je spíše dávat info o novinkách, co kdo kde četl, jaký kde viděl video, rozhovor atd.
Až tu bude nějaká sekce "Piš si sem co chceš", tak potom proti tomu ani nehlesnu.
Správce *4* -
je trapnáááá..
..a nešlušná tak proč máme bejt slušní my??? *15* *15*