-
s Rafou jim to sluší!!
..akorát je pro něj Shakira moc stará!!! *1* -
Re: shakira
dobrá zpěvačka, pěkně se na ní tančí *5* -
nwm
trochu opožděně, ale vše nej *4* -
shaki
shakishko,všn!!! *4* -
Vše nejlepší!
Vše nejlepší k Tvým dnešním narozkám, ať se Ti daří v kariéře i osobním životě a ať se Ti splní všechna tvá přání!! *3* *3* -
Re: nej
Vše NEJ Shaki!! *4* *4* -
nej
vse nej -
HEEJ NEVITE NEKDO JAK SE JMENUJE TEN TYPEK Z TOHO KLIPU DID IT AGAIN NUUTNE
prosiim napis te nekdo na mail jak se jmenuje ten typek stoho klipu viz na titulku *15* -
Re: Re:Shakira
Ahoj rád bych si o ní popovídal atd vše ohledně nejlepší zpěvačky. *4* -
Pokec o nej zpěvačce
Rád si popovídám s každým komu se líbí tato nejlepší zpěvačka.Buď na email nebo formou sms.Budu rád za každého kdo napíše. *4* -
Re: nevíte prosím někdo,jak se jmenuje ten krásnej týpek co s ní zpívá v klipu la tortura??
Alejandro Sanz :-) -
nevíte prosím někdo,jak se jmenuje ten krásnej týpek co s ní zpívá v klipu la tortura??
nevíte někdo prosím,jak se jmenuje ten krásnej týpek co s ní zpívá vklipu LA TORTURA?????díky moc za případnou odpověď,andrea *14* -
Re:
hej shakira je vážně nejlepší tak kdo chce tady je moje icq 550575378
*14* *14* *14* *14* *14* -
shakira
jo je to v poho zpěvačka:)mrtě se mi vod ní líbíta nová she wolf:)ta je fakt dost dobráá;);) -
Re: She wolf video!!!
Hm,klip jsem viděla-bleju *9* -
SEXY?Ani náhodou
No nevím.....zpívá jako kdyby ji někdo ucpal nos a ty její klipy se mi moc nelíbí.Asi to má působit co nejvíc eroticky,ale připadá mi v nich spíš slizká.Moc tlačí na pilu,obzvláště v tom posledním klipu She Wolf....fuj.To už fakt není sexy a prostě někdy méně znamená více.
Však ji Pink pěkně karikaturovala v Stupid Girl/jak se tam coby Shakira válela namydlená po autě *15* -
Re: odkaz
Jak prosím vás chcete tyhle dvě zpěvačky srovnávat?! *7*
Jinak za sebe a 1.624.129 registrovaných fanoušků na facebooku říkám: Ano, Shakira je lepší než Hannah Monthanna. -
ano
Je super -
She wolf video!!!
K songu She wolf už je i video, můžete si tenhle song a jeho video shlédnout na tomto odkazu:
http://www.shakiramedia.co m/news -
Nový singl - She wolf
29.6.2009 vyjde velice očekávaný singl She wolf(španělská verze - La Loba).
Bude to tak první ochutnávka z nově připravované desky,která zatím nemá jméno a měla by vyjít někdy kolem září. Za 5-6 měsíců by ji mělo následovat další, tentokrát ale ve španělštině. To první bude totiž anglické.
15vteřinovou verzi She wolf si můžete poslechnotu zde:
http://www.youtube.com/watch? v=eK9vvPB0fdo
Tak co na to říkáte??