Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • senorita

s Rafou jim to sluší!!

..akorát je pro něj Shakira moc stará!!! *1*
  • antidicaprio

Re: shakira

dobrá zpěvačka, pěkně se na ní tančí *5*
  • antidicaprio

nwm

trochu opožděně, ale vše nej *4*
  • shaki

shakishko,všn!!! *4*
  • vterinka

Vše nejlepší!

Vše nejlepší k Tvým dnešním narozkám, ať se Ti daří v kariéře i osobním životě a ať se Ti splní všechna tvá přání!! *3* *3*
  • marek2

Re: nej

Vše NEJ Shaki!! *4* *4*
  • nej

vse nej
  • HEEJ NEVITE NEKDO JAK SE JMENUJE TEN TYPEK Z TOHO KLIPU DID IT AGAIN NUUTNE

prosiim napis te nekdo na mail jak se jmenuje ten typek stoho klipu viz na titulku *15*
  • optimusred

Re: Re:Shakira

Ahoj rád bych si o ní popovídal atd vše ohledně nejlepší zpěvačky. *4*
  • optimusred

Pokec o nej zpěvačce

Rád si popovídám s každým komu se líbí tato nejlepší zpěvačka.Buď na email nebo formou sms.Budu rád za každého kdo napíše. *4*
  • marek2

Re: nevíte prosím někdo,jak se jmenuje ten krásnej týpek co s ní zpívá v klipu la tortura??

Alejandro Sanz :-)
  • aliendna23

nevíte prosím někdo,jak se jmenuje ten krásnej týpek co s ní zpívá v klipu la tortura??

nevíte někdo prosím,jak se jmenuje ten krásnej týpek co s ní zpívá vklipu LA TORTURA?????díky moc za případnou odpověď,andrea *14*
  • Re:

hej shakira je vážně nejlepší tak kdo chce tady je moje icq 550575378
    *14* *14* *14* *14* *14*
  • shakira

jo je to v poho zpěvačka:)mrtě se mi vod ní líbíta nová she wolf:)ta je fakt dost dobráá;);)
  • Re: She wolf video!!!

Hm,klip jsem viděla-bleju *9*
  • SEXY?Ani náhodou

No nevím.....zpívá jako kdyby ji někdo ucpal nos a ty její klipy se mi moc nelíbí.Asi to má působit co nejvíc eroticky,ale připadá mi v nich spíš slizká.Moc tlačí na pilu,obzvláště v tom posledním klipu She Wolf....fuj.To už fakt není sexy a prostě někdy méně znamená více.
    Však ji Pink pěkně karikaturovala v Stupid Girl/jak se tam coby Shakira válela namydlená po autě *15*
  • marek2

Re: odkaz

Jak prosím vás chcete tyhle dvě zpěvačky srovnávat?! *7*

Jinak za sebe a 1.624.129 registrovaných fanoušků na facebooku říkám: Ano, Shakira je lepší než Hannah Monthanna.
  • ano

Je super
  • She wolf video!!!

K songu She wolf už je i video, můžete si tenhle song a jeho video shlédnout na tomto odkazu:
    http://www.shakiramedia.co m/news
  • marek2

Nový singl - She wolf

29.6.2009 vyjde velice očekávaný singl She wolf(španělská verze - La Loba).
    Bude to tak první ochutnávka z nově připravované desky,která zatím nemá jméno a měla by vyjít někdy kolem září. Za 5-6 měsíců by ji mělo následovat další, tentokrát ale ve španělštině. To první bude totiž anglické.
    15vteřinovou verzi She wolf si můžete poslechnotu zde:
    http://www.youtube.com/watch? v=eK9vvPB0fdo
    Tak co na to říkáte??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit