Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marek2

Shakira v TV

Ahoj, zdravím všechny fanoušky Shakiry!!!
    Dneska je jedinečná příležitost vidět Shaki naživo alespoň prostřednistvím tv. Stačí mít pouze to štěstí a na svém satelitu dnes v 20:30 našeho času naladit kanál N24 a už jen sledovat a užívat si velkou show na níž Shaki dnes vystoupí.

Pro všechny,kdo nemají satelit nebo nemohou tento program naladit mám i plán záchrany.
    Stačí když půjdete na oficiální web kanálu N24 - http://www.n24.de/ a v danou dobu, tedy v 20:30 klikněte na N24 Live(pod vyhledávačem hned nahoře,je u toho obrázek satelitu).
    Všem přeju příjemnou zábavu a určitě pak ještě sledujte weby jako youtube.com atd, kde určitě budou videa z této akce. *4* *4*
  • koupim

nemá někdo na prodej alba od shakiri? *3*
  • marek2

Re: Vše o Shakiře

Zdar, hele můžeš sem dát pls funkční odkaz?
  • Vše o Shakiře

Vše o Shakiře-jejím novém CD, knížce, která vyjde,...drby a pravda-například že Shakira byla v přímem přenostu označena za kurvu, hrůza.
    a to vše na nových stránkách:
    www.shakiradelux.blog .cz
  • sbirka clanku

Ahoj! Prodam sbirku clanku o Shakire. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
  • marek2

Novinka o Shaki

Shakiřina osobnost byla nedávno zneužita k trestnému činu. Byla propagována jako hlavní hvězda falešného koncertu,který měl před asi dvěma týdny být. Tento podovod odhalila Washingtonská policie ve městě Beaverton. Za lístky na tento údajný koncert lidé dali i 230 dolarů. Policie nyní pátrá po 24leté Olze Antropové,která tyto lístky prodávala společně s dalšími předměty k tomuto koncertu v hodnotě 5000 doalrů.Ty byly pořízeny v městském obchodu LazerQuick.Podle posledních zpráv již byla chycena a nyní čeká na výši trestu.A místní policie se snaží najít a pomoci těm lidem, co si již tyto lístky koupily.
  • marek2

Re: článek pro Newsweek atd.

Ahoj, jsem staršně moc rád,že sem zase konečně někdo napsal. A navíc takovou bombu,jako je tvoje info o Shakiře. Strašně moc díky za ten článek,je absolutně suprovej a hrozně zajímavej,dověděl jsem se tam o Shakiře a tak hodně novejch věcí.A to muselo dát strašnou práci,to celý přeložit,že jo?A tvoje stránky jsou taky strašně suprový. Už jsem si je založil do svých nej a určitě je budu denodenně navštěvovat,lepší jsem fakt neviděl. *4*

Jo určitě, podporujte Shakiru!! *14*
  • článek pro Newsweek atd.

Ahoj všichni fanoušci Shakiry,
    jsem ráda, že se objevil někdo, kdo to tu chce rozproudit. O Shakiře je novinek stále dost, i když o ní momentálně není v ČR slyšet.Poslední největší novinkou je asi to, že Shaki napsala článek pro časopis Newsweek o své nadaci a pomoci chudým dětem. Taky tam hodně píše o sobě a svém dětství. Pokud si ho chcete přečíst celý (a přeložený!) a zjistit všechny ostatní novinky a informace, koukněte na moje stránky: www.shakiramusic.estranky.cz

Budu ráda, podporujte Shakiru, jak můžete... *14*
  • klarik3

Re: Re: Re: Shakira

jj taky sem tam byla..fakt forever
  • marek2

Nová velká anketa

NOVÁ VELKÁ ANKETA
    Je tady nová anketa,do které by se měli nějak aktivně zapojit všichni,co alespoň trošičku mají rádi Shaki!
    Stačí pouze napsat seznam webových(i jiných) stránek o Shaki,které navštěvuje a které byste rádi třeba doporučili ostatním!Doufám,že se do této ankety všichni aktivně a rádi zapojíte. Výslednou listinu se všemi weby zde pak asi tak za dva týdny vypíšu.A sám určitě některé z nich ohodnotím a vy pak budete moct vybrat vaši TOP 10 NEJ stránek!
    Moc díky! *4*
    Marek
  • isabel

Re: Re: Shakira

Jj, 3.3.2007 :) Nikdy na to nezapomenu *14*
  • isabel

Re: Nevíte

Donde Estan los Ladrones se dá sehnat skoro v každým větším obchodě s Cdčkama. Teda aspoň tady v Praze. Magía a Peligro vyšly tuším pouze jako LP, a ještě k tomu se prodávají akorát v Jižní Americe. Samozřejmě asi by se to daolo nějak nechat dovézt, nebo už to možná i někdo dovezl, já teda ale stejně nemam gramofon, takže nevim...
  • HOLD SHAKIRE

V hudebce máme mít za úkol uělat REFERÁT NA NĚJAKÉHO ZPĚVÁKA nebo SKUPINU!!! ale já sem si vybrala zrovna SHAKIRU protoze je prostě NNEEJJLLEEPPŠŠÍÍ !! tak jestli ti to udela radost..... si.............DDDOOOBBBRRRÁÁÁ!!! *14* *14* *14* *14* *4* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • intoska

Re: Shakira

a kolik ti je?
  • Re: Re: Shakira

na namem promin *9*
  • Shakiraaa

lidičky jestli někdo máte písen objection afro punk mp3,prosím pošlete mi ji na mail..nemužu ji sehnat... *9* *9*
  • Re: Shakira je nej. nej.

kdybyste kdokoli měli písničku Objection Afro punk,prosím pošlete mi ji na mail..nemužu ji sehnat už jsem zoufaláá
    *9*
  • Re: Shakira

Ahojík,nemáš prosimte písničku Objection -Afro punk??,já ji nemužu sehnat!! prosím kyžtak mi ji pošli na mail.
  • Re: shakira

to je fakt! a videla jsi shakira parody?
  • Shakira

je skvela !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§ *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit