-
Re: Shakira
vazne si ji videla na zivo? *7* ? -
Shakira
Shakira je skvělá!!!Poslouchám ji už od 5 let.
*3* Shakira je *4* ! -
Shakira
Shakiru posloucha moje nej kami,a ja ji mam proto velmi oblibenou(Shakiru). *4* -
Nevíte
lidickynevite nekdo kde se daji koupit shakiriny ceda Peligro,Magia a Dondé Están Los Ladrones?v zadnym obchode a na intosu sem to nenasla *7* -
Re: Re: Re: jak se to jmenuje
Ahoj,jo to v pohodě,a proč,jsi to vůbec chtěla,asi se ti musí moc líbit,co??Ty máš nějakej web o Shaki? *4* -
Re: Re: jak se to jmenuje
děkuju, je to ta En tus pupilas. Děkuju moc!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: jak se to jmenuje
Jo.Taky si myslím,že to bude "Something" z alba Oral Fixation Vol.2,španělsky "En Tus Pupilas" z alba Fijacion Oral Vol.1.
Jo je tam i to francouzský intro jak psala isabel "quand tu" atd. (v překladu "když ty" ,chvíli jsem se učil francouzsky) *3* -
Re: jak se to jmenuje
Myslim že vim - při troše dobrý představivosti *3* to mohla být "Something", ve španělský verzi "En Tus Pupilas" *1* To co jsi slyšela bylo "quand tu" atd. - to je francouzština (má tam takový intro) -
Shakira
Shakira je nej, výborně zpívá a tancuje :) Viděla jsem ji naživo a narozdíl od poloviny celebrit fakt umí zpívat *1* Miluju všechny její písničky *15* -
shakira
shakira je nej klip wherewer ... je nej -
jak se to jmenuje
ahojec, nevíte někdo, jak se jmenuje ta její písnička - je taková smutná a na začátku se zpívá "konté" nebo tak nějak. -
WWW stránky
Navštivte moje stránky o Shaki: www.shakiramusic.estranky.cz *3* -
Re: Shakira je nej. nej.
A jakej??už jsem o ní taky měl! -
prodám cd
zdravím všechny
měla bych na prodej reklamní cd Shakiry, jsou tam tuším tři písničky, interview s ní, nějaký obrázky...levně prodám- kdyby měl někdo zájem, ať už o jakékoli info k tomu cd nebo rovnou o koupi, ať se ozve na můj mail -
Re: Re: Shakira je nej. nej.
Absolutně souhlasím *4* -
Re: Shakira je nej. nej.
to je pravda -
Shakira je nej. nej.
Shakira je moje nejoblibenejsi zpevacka a pisi o ni i referat
*4* -
Re: jyrfdy6u
nechtel by semnou nekdo vite co............ a k tomu chodit se mnou?? piste mi na mail krasavci prosim jsem volna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Čau děcka :o)
Shakira je žůžo *1* -
Re: Re: pošlete mi videoklipy od SHAKIRI
S tím můžu jen a jen a jen souhlasit!!!Je prostě a vždycky bude NEJ NEJ NEJ!!!!!!!!!! *14*