Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Shakira

vazne si ji videla na zivo? *7* ?
  • Shakira

Shakira je skvělá!!!Poslouchám ji už od 5 let.
    *3* Shakira je *4* !
  • Shakira

Shakiru posloucha moje nej kami,a ja ji mam proto velmi oblibenou(Shakiru). *4*
  • Nevíte

lidickynevite nekdo kde se daji koupit shakiriny ceda Peligro,Magia a Dondé Están Los Ladrones?v zadnym obchode a na intosu sem to nenasla *7*
  • Re: Re: Re: jak se to jmenuje

Ahoj,jo to v pohodě,a proč,jsi to vůbec chtěla,asi se ti musí moc líbit,co??Ty máš nějakej web o Shaki? *4*
  • Re: Re: jak se to jmenuje

děkuju, je to ta En tus pupilas. Děkuju moc!!! *14* *14* *14*
  • Re: Re: jak se to jmenuje

Jo.Taky si myslím,že to bude "Something" z alba Oral Fixation Vol.2,španělsky "En Tus Pupilas" z alba Fijacion Oral Vol.1.
    Jo je tam i to francouzský intro jak psala isabel "quand tu" atd. (v překladu "když ty" ,chvíli jsem se učil francouzsky) *3*
  • Re: jak se to jmenuje

Myslim že vim - při troše dobrý představivosti *3* to mohla být "Something", ve španělský verzi "En Tus Pupilas" *1* To co jsi slyšela bylo "quand tu" atd. - to je francouzština (má tam takový intro)
  • Shakira

Shakira je nej, výborně zpívá a tancuje :) Viděla jsem ji naživo a narozdíl od poloviny celebrit fakt umí zpívat *1* Miluju všechny její písničky *15*
  • shakira

shakira je nej klip wherewer ... je nej
  • jak se to jmenuje

ahojec, nevíte někdo, jak se jmenuje ta její písnička - je taková smutná a na začátku se zpívá "konté" nebo tak nějak.
  • WWW stránky

Navštivte moje stránky o Shaki: www.shakiramusic.estranky.cz *3*
  • Re: Shakira je nej. nej.

A jakej??už jsem o ní taky měl!
  • prodám cd

zdravím všechny
    měla bych na prodej reklamní cd Shakiry, jsou tam tuším tři písničky, interview s ní, nějaký obrázky...levně prodám- kdyby měl někdo zájem, ať už o jakékoli info k tomu cd nebo rovnou o koupi, ať se ozve na můj mail
  • Re: Re: Shakira je nej. nej.

Absolutně souhlasím *4*
  • Re: Shakira je nej. nej.

to je pravda
  • Shakira je nej. nej.

Shakira je moje nejoblibenejsi zpevacka a pisi o ni i referat
    *4*
  • Re: jyrfdy6u

nechtel by semnou nekdo vite co............ a k tomu chodit se mnou?? piste mi na mail krasavci prosim jsem volna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Čau děcka :o)

Shakira je žůžo *1*
  • Re: Re: pošlete mi videoklipy od SHAKIRI

S tím můžu jen a jen a jen souhlasit!!!Je prostě a vždycky bude NEJ NEJ NEJ!!!!!!!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit