-
Shakira v telenovele...
1996 -Oasis, El role: Luisa Maria
*3* *3* -
hallo shakira *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Happy birthday!!!
-
Shakira je užasná a hezká *14* *14* *14*
-
Vše nejlepší Shakiro. Máš krásnej hlas a krásný písničky.
Neorecte si ti ale mě to je jedno. :D -
SHAKIRA JE NEJ!
Ahoj,zdravím všechny fanoušky Shakiry, nejlepší zpěvačky a nejkrásnější ženský co jsem kdy viděl.Shaki je prostě NEJ NEJ NEJ a nic to nikdy nezmění! *4* *14* -
Pošlete mi videoklipy od Shakiry !!!!!!!
Ahojky moje icq je 361967779
a plosííím vás aby ste mi někdo poslaly videoklipy od Shakiry protože mám nápad *14* *1* -
-
Re: Pošlete mi videoklipy od Shakiry !!!!!!!
mé je 327 226 402.. jestli chces nejake videoklipy od šakily tak se ozvi ...mam je asi všechny...čau kam des *5* -
Re: Pošlete mi videoklipy od Shakiry !!!!!!!
Jo a co pak je to za nápad??? *1* -
-
Re: Re: Pošlete mi videoklipy od Shakiry !!!!!!!
já ti ho pošlu a ráda!odpověz mi jaké a bude tvoje! *3* *3* *3*
-
-
-
Ahoj Shakiro,přeji ti zpětně vše nejlepši k tvým 35 narozeninám hodně štěstí hlavně zdraví,lasky a dalších let mezi nami a ať si pořada (i více)tak skvělajako doposud.To vše ze srdce ti přeje tvá Sašetka *4* *4* *4* *4*
-
další zoufalá snaha...
...na sebe upozornit !!! Předpokládám že ty fotky vyjdou za pár dní....zatím jsou jen na pár stránkách...skoro nahý Piqué a Shakira v hotelu a pak na lodi !!! Už to fakt přehání !!!!!!!!!!!! *13* *13* -
-
Re: další zoufalá snaha...
No tak ať je nefotí, když s tím máte všichni takové problémy a je to jednoduché.
Oni si to prostě jen užívají. Všichni jsme jednou zamilovaní. Jestli jim to nepřejete, tak dobrá. Ale od toho tady snad nejste.
Pošlete do novin další fotky Pippy nebo Kate a budete mít hned moct si stěžovat na další celebrity. -
-
Re: Re: další zoufalá snaha...
to není zamilovanost hochu !!! Když si zaplatíš za fotografy ! A ještě něco ti povím,zamilovanost se nepozná z přehnaných fyzických projevů ! Ono je to v tomhle případě jinak-chtějí tím na sebe jen upozornit,protože jinak už to nedokáží !! *3* *13*
-
-
Re: další zoufalá snaha...
video:
http://www.youtube.com/watch?v=8q FYQkMNqfM&feature=channel_video_tit le
foto: http://www.fanpop.com/spots/gerard- pique/images/21812912/title/shakira -pique-sex-boath-photo *13* *3*
-
-
WWW stránky
Navštivte moje stránky o Shaki: www.shakiramusic.estranky.cz *3*