-
Před lety Shakira slibovala, že až jí bude 40, možná se nechá nafotit nahá. Doufám, že svůj slib splní, neboť ač neposlouchám její muziku, považuji jí za sexuální symbol či, chcete-li, za výstavní kundu.
-
HEEJ NEVITE NEKDO JAK SE JMENUJE TEN TYPEK Z TOHO KLIPU DID IT AGAIN NUUTNE
prosiim napis te nekdo na mail jak se jmenuje ten typek stoho klipu viz na titulku *15* -
nej
vse nej -
-
Re: nej
Vše NEJ Shaki!! *4* *4*
-
-
shaki
shakishko,všn!!! *4* -
nwm
trochu opožděně, ale vše nej *4* -
s Rafou jim to sluší!!
..akorát je pro něj Shakira moc stará!!! *1* -
Příspěvek žádným způsobem neporušoval slušnou diskusi ..TIPUJU ŽE HO JEN NAHLÁSIL SPRÁVCE,PROTOŽE MU JEŠTĚ ANI 18 LET NEBYLO ! *1* *2*
-
-
I nade mnou někdo stojí a musím se někomu zodpovídat. A jsem vážně ze srdce rád, že to není někdo takový jako tamta "skrytá identita" nebo tamta "skrytá identita". *1*
-
-
Myslíš ten nahoře ? Ten stojí nade všema ! Jinak marek2 to přesně víme o koho jde !!! *1* *2* *1* *2* Za tímhle jménem se klidně může skrývat Marika ! *1* *6*
-
-
Ne, myslel jsem prostě obecnou hierarchii, nic víc. Jsou nadřízení a podřízení, jako v obyčejném podniku. A já jsem v tomhle případě podřízený.
No, jestli to mohu odlehčit. Nemám zrovna míry 90-60-90, čímž Tě asi patrně zklamu. *1*
A pokud máš něco s nicky, tak s tím nic nenadělám. Já si pod dvěma písmeny "en" opravdu také hned nepřestavím Tvůj obličej. Jsem spíše v těchto věcech pro 'originalitu'.
Nevím jinak proč, ale funguje to tady takto. Pokud nemůžeš jinak, stěžuj si u toho, kdo tyto stránky založil. A navrhni mu lepší. Uvidíš, co Ti na to odpoví. *3*
-
-
-
-
?
Super tanečnice a zpěvačka. *4* -
-
Re: ?
no..to je mi teda novinka.. !! *1* *1* Co,správce ? *15* -
-
Re: Re: ?
Hehehe, tak pro někoho to třeba novinka je, jak já to můžu vědět?! *1* *15*
Tady má každý vlastní názor a pokud je v rámci jakéhosi slušného chování většiny společnosti, tak prostě ani ten největší správce proti tomu nějaké velké "Ne" říct prostě nemůže. *4*
A jinak, já byl tedka týden pryč, ale jsem rád, že aspoň někdo tu něco napsal.A přece jen je nás tady něco přes 1000, tak "určitě to bude celé jen o mně".
Vím, asi tak nejhlavnější skupina kolem Shakiry a takhle umělců je na lide.cz v "diskuzích", že jo, ale tak i tady by to nemělo být mrtvé nijak no. Jen taky jsem člověk a nestíhám trochu a *1* *7* *13*
Takže pokud jste třeba neviděli zprávy dneska nebo tak, tak Shakira 5.června 2010 vystouúpila v Madridu na hudebním festivalu Rock in Madrid.
A včera 10.června 2010 zase vystoupila na oficiálním koncertu k zahájení mistrovství světa ve fotbale 2010 v Jihoafrické republice.
Fotky jsou na www.shakiragallery.com
Videa + rozhovory pak najdete např. na mém oblíbeném německém webu www.shakiraonline.de
A celá videa pak na youtube, když zadáte "shakira rock in madrid 2010".
*4* -
-
Re: Re: Re: ?
no a další novinka třeba je,že se 7.6.2010 sešla s Fernandem Verdaskem.(na tapaslu) Že by s ním domlouvala spolupráci na dalším videu ? *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
no,pochybuju že to bude žhavější než to bylo s Rafou !!!!!!!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
nebude,Rafa je prostě nejžhavějšíí !!! *15* *15* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Když jsem se dozvěděla že se jmenuju podle ní tak jsem byla v šoku. Mám jí moc ráda a rodiče mi umožnily se s ní potkat. Byla jsem strašně šťastná. Dneska jsem zase za ní letěla a je tu teplo.
-
Shakira sa narodila keď ja len ja som 2.2.2006 a som vodnárka.