-
si uzasna a skvela shakiro
-
-
no to teda není barbaro *16* *16* *16* *16*
-
-
To teda je. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
Shakira je nejlepší zpěvačka na světě. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
taky nejsi dokonalá!!
-
-
-
shakira ma hezky pisnicky treba ta aktivie a nebo waka waka je to proste nej spevacka a mam ji moc rada *14* *14* *14* *14* holky a kluci vy mate fkus *3* *3* *2* *2* *15* *15* *15* *1* *1*
-
Cd
Ahojte!!! Můu poslat cd Shakiry Laundry service (normální i limitovaná edice), Fijacion oral, Donde estan los ladrones, Pies descalzos, MTV uplugged, Remixes, Grandes exitos, budu mít i starí cd a Oral fixation, navíc mám větinu klipů (La tortura, No, Ciega sordomuda, Te dejo Madrid, Suerte, Ojos así, The one, Dont brother, Underneath your clothes, Te aviso, Estoy aquí, Un poco de amor....) + pár videí k nahrávání MTV unplugged + Making of La tortura. Kdy někdo bude chtít, napitě mi na mail a dohodneme se DondeEstanLosLadrones@seznam.cz -
Shakira a Gerard ve videoklipu..
...waka waka....už tam je to nějak vidět...viz: Top players at the Waka Waka video shoot -
Ramazzotti je extratřída !!!
Plně souhlasím Eros je prostě velký Capo Mafioso !!! -
Jo,ja taky silene mooooooooooooc
-
Shakira
Shakiru zbiram uz od malicka a strasne se mi libi jak zpiva... -
zajímavá fotka....
http://entretenimiento.aollatino.co m/2011/07/15/shakira-gerard-pique-l ive-it-up-miami/
Shakira & Gerard Pique: You know what they're doing
Shakira a Gerard Pique: Víte, co dělají
Víme :-))) -
!
Shakira je moje oblíbená zpěvačka, a tak jsem si myslela, že o ní něco objevím. Vůbec to ale není aktualizovaný. Co třeba alba Fijación Oral vol. 1 a Oral Fixation vol. *7* *7* ??? -
Shakira
Shakira je nejkrásnejší na světě a krásně zpívá *3* *14* Je boží *4*