Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si uzasna a skvela shakiro
    • no to teda není barbaro *16* *16* *16* *16*
      • To teda je. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        Shakira je nejlepší zpěvačka na světě. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • taky nejsi dokonalá!!
  • shakira ma hezky pisnicky treba ta aktivie a nebo waka waka je to proste nej spevacka a mam ji moc rada *14* *14* *14* *14* holky a kluci vy mate fkus *3* *3* *2* *2* *15* *15* *15* *1* *1*
  • Cd

Ahojte!!! Můžu poslat cd Shakiry Laundry service (normální i limitovaná edice), Fijacion oral, Donde estan los ladrones, Pies descalzos, MTV uplugged, Remixes, Grandes exitos, budu mít i starší cd a Oral fixation, navíc mám většinu klipů (La tortura, No, Ciega sordomuda, Te dejo Madrid, Suerte, Ojos así, The one, Dont brother, Underneath your clothes, Te aviso, Estoy aquí, Un poco de amor....) + pár videí k nahrávání MTV unplugged + Making of La tortura. Když někdo bude chtít, napiště mi na mail a dohodneme se DondeEstanLosLadrones@seznam.cz
  • Shakira a Gerard ve videoklipu..

...waka waka....už tam je to nějak vidět...viz: Top players at the Waka Waka video shoot
  • Ramazzotti je extratřída !!!

Plně souhlasím Eros je prostě velký Capo Mafioso !!!
  • Jo,ja taky silene mooooooooooooc
  • Shakira

Shakiru zbiram uz od malicka a strasne se mi libi jak zpiva...
  • wauworld

zajímavá fotka....

http://entretenimiento.aollatino.co m/2011/07/15/shakira-gerard-pique-l ive-it-up-miami/

Shakira & Gerard Pique: You know what they're doing

Shakira a Gerard Pique: Víte, co dělají
    Víme :-)))
  • !

Shakira je moje oblíbená zpěvačka, a tak jsem si myslela, že o ní něco objevím. Vůbec to ale není aktualizovaný. Co třeba alba Fijación Oral vol. 1 a Oral Fixation vol. *7* *7* ???
  • Shakira

Shakira je nejkrásnejší na světě a krásně zpívá *3* *14* Je boží *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit