-
jyrfdy6u
ja ju nepocuvam -
-
Re: jyrfdy6u
nechtel by semnou nekdo vite co............ a k tomu chodit se mnou?? piste mi na mail krasavci prosim jsem volna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
šakila
Šakila..zaslouží si být milována..miluji ji..teda ne jako tak ale jako tak ..proste muze byt milovana ale taky nemusí,..jinak jako milovat jako milovat . -
-
Re: šakila
Shakira je nejlepší to máte pravdu ale někteří se běžte k logopedce naučit R -
Re: šakila
šakila je good
-
-
pošlete mi videoklipy od SHAKIRI
ahoj Shakira je prostě NEJLEPŠÍ! *1* *3* *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *5* můj E-MAIL je n1k2l3 DDDDDDDÍÍÍÍÍÍÍKKKKKKKYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: pošlete mi videoklipy od SHAKIRI
jedine co ti na to můžu říct je ..yes yes yes yes yes .. *14* -
-
Re: Re: pošlete mi videoklipy od SHAKIRI
S tím můžu jen a jen a jen souhlasit!!!Je prostě a vždycky bude NEJ NEJ NEJ!!!!!!!!!! *14*
-
-
-
Pošlete mi videoklipy od Shakiry !!!!!!!
Ahojky moje icq je 361967779
a plosííím vás aby ste mi někdo poslaly videoklipy od Shakiry protože mám nápad *14* *1* -
-
Re: Pošlete mi videoklipy od Shakiry !!!!!!!
mé je 327 226 402.. jestli chces nejake videoklipy od šakily tak se ozvi ...mam je asi všechny...čau kam des *5* -
Re: Pošlete mi videoklipy od Shakiry !!!!!!!
Jo a co pak je to za nápad??? *1* -
-
Re: Re: Pošlete mi videoklipy od Shakiry !!!!!!!
já ti ho pošlu a ráda!odpověz mi jaké a bude tvoje! *3* *3* *3*
-
-
-
můj názor-Shakira
las de la intuicion-fakt mazec *3* -
SHAKIRA JE NEJ!
Ahoj,zdravím všechny fanoušky Shakiry, nejlepší zpěvačky a nejkrásnější ženský co jsem kdy viděl.Shaki je prostě NEJ NEJ NEJ a nic to nikdy nezmění! *4* *14* -
shakira
shakira je nej spevacka pod sluncem -
SHAKIRA
SHAKIRA JE NEJLEPSI NA SVETE *4* JE TO KOCKA KVULY JEJIMU KONZERTU JSEM JELA AZ DO COLUMBIE ABYCH HO VYDELA A BYLA JSEM NA NI I V PRAZE *14* *4* *14* *3* *4* *4* *4* *4* -
Podpořte shakiru
Ahojky ! Plosíím podpořte shakiru ve fanklubu a na mém blogu www.shakira-shaki.blog.cz - máte další informace -
:-)))
I never really knew that she could dance like that...she makes a man wanna speak spanish... *1*