Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

Hele lidičky jak je tam ten kontakt dole, to ona jako bydlí na Floridě, nebo co? *7*
  • Shakira

Shakira je prostě SUPER. *3*
  • Ramazzotti je extratřída !!!

Plně souhlasím Eros je prostě velký Capo Mafioso !!!
  • Ramazzotti je extratřída!!!

Shakira je dost dobrá ale na Erose ještě stále nedozrála!!!
  • Objection

Líbí se vám píseň Objection? Mě hrozně. Hlavně ten začátek. Jak to z jemného tanga přejede do divokého popu.
  • DVD

Ahoj sháním všechna DVD od Shakiry...nemáte je někdo prosím, mám jen jedno starší...ráda bych viděla i záznamy z Holandska...prosím kdo máte ozvěte se...díky Míša *3*
    • Re: DVD

Myslíš videoklipy? Já mám La tortura, Hips dont lie, Dont bother, No a to je myslím všechno a pak mám ještě pár záznamů z koncertů.
      • Re: Re: DVD

Ahoj no klipy mám úplně všechny, které natočila, ale sháním spíše zýáznamy z koncertů...mohla bys mi je teda poslat???
  • Video

Kdo z vás byl v sobotu na Shakiře a rád by si její koncert připomněl, tomu nabízím asi 22 minut záznamu v sestřizích na SVCD. V případě zájmu pište na W.Kid@seznam.cz
    • Re: Video

Ahoj,měl bych zájem o záznam koncertu. Jestli by jsi byl tak hodnej a poslal mi ho dík Mirek *4*

MÁÁÁÁÁM ZÁJEM!!!!!!! *15*

Ahoj mám taky zájem o to video, tak jestli by to šlo... *1*

Mám zájem o záběr z Prahy 3.3.07 *15* *15* *15*

Ahojík mám zájem o ten záznam...pošli mi info prosim na michaelax@volny.cz
  • Shakira

Ahojky! Byla jsem vcera na jejim koncerte! A byla naprosto uzasna!!!!!! Neudelala nikdy ani chybicku!!! Byla proste SUPER!! *14* *1* *3* *3*
    • Re: Shakira

A máš nějaké fotky?? *7*
  • Shakira is the very best

no Shaki je ůůpe nej nej nej bestovnější...týýjo no a zitra 3.3. jedu na jeji koncert do Praglu *3* *14* wow no hej mega moc uuupe nejvic se těšim.... *14* *1* nemužu tomu fuurt verit ....no postěěě SHAKIRA 4EVER *4* *3* *14* *14* *1*
  • Shakira

Je úžasná! *14* Má nádherný účes! *14* Takové kudrlinky jsem si vždy přála. *4* A co ty kukadla!? *9* Takový čokoládový odstín očí nemá nikdo *13* . Navíc ty písničky jsou nejhežčí na světě! La tortura je zatím nejlepší *15* ! Ale ono ještě něco přijde... *3* Čauký! Vaše Sandy!

ja vím o shakire úplně všechno ma ty nej pisničky fakt super *14* *14* *14* *14* *14* *14* je prostě nadherna chtěla bych jí poznat. zati m čauk vaše martina *4* *4* *4* *9*

Určitě příjde ještě don´t bother, která je taky úplně perfektní. *14*

je fakt úžasná a sexy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit