-
Všechno nejlepší :D ;)
-
Je mi velice sympatický. *4* Je prostě super, umí hrát a stačilo mi k tomu vidět jen dva filmy. *3* Mnohem lepší než celej Holywood!
-
Všechno nejlepší k narozeninám *3* *3* *3*
-
Všechno nejlepší k narozeninám *3*
-
V Pohotovosti byl opravdu skvělý, ale bylo mi ho líto, protože ho Neela zradila kvůli Gatesovi a on kvůli ní přišel o nohy *9* . Je obrovská škoda, že už tam není, protože podle mě byl jeden z nejlepších postav, které v Pohotovosti byly... Je to skvělý herec *14*
-
Role
V jakých filmech hraje jako hlavní nebo často zobrazovaná postava kromě Dlouhá cesta? Chtěla bych se na něho podívat :) Díky moc! -
-
Ve filmu Ať to stojí, co to stojí. *3* Je to sice negativní role, ale je to ok a je často zobrazován, přesně jako chceš.
-
-
Pohotovost
Viděl jste ho někdo v Pohotovosti, jak přišel o obě nohy? Zahrál to skvěle. Obdivuju i jak to dokázali natočit, že člověk skutečně věřil, že nohy nemá. -
on nejlepsi nejkrasnejsi
nejlepsi on!... nejhezci hlevne ve a walk to remember miluju ju ten film a von v nem...hmmm nejlepsii kdo jeste nevidel doporucuju! nejkrasnejsi film co sem videla smutnejsi jak titanic... -
-
Re: on nejlepsi nejkrasnejsi
úplně souhlasim,krásnejfilm a on je upe tak k sežrání :) tky zbožnuju ten filmík mooc :))
-
-
mocík :-*
hej on se kasnýýýý :-**** v neděli 22.3 09 začne chodit na nověcinemě pohotovost :D ale newm jestli tam bude pře je to XII řada takže ale stejně se budu na to dívat :dddddd *3* *3* -
-
Re: mocík :-*
Shane tam hraje ve 12., 13. a v několika dílech 15. řady
-
-
Je zlatý
Velmi sa mi paci. Milujem tie jeho oci. Walk to remember som videla 10x a stale sa na ten film pozeram.