-
prue
teda jako já jsem měla prue nejraději ze všech čarodějek,shannen je skvělá herečka a chtěla jsem aby pořád hrála v čarodějkách ale oni si museli najít náhradu Paige.Ta je sice taky docela dobrá ale prue byla nejlepší ach jo !!! *1* -
Vyhadzov s Charmed
Shannen neodišla sama oni ju vyhodili lebo si chcela urobiť prestávku v natáčaní, lebo musela niečo súrne vybaviť a odišla a tak ju vyhodili, 5. sérii sa mala vrátiť,že by ju sestry oživili, ale niektorí členovia štábu ju tam nechceli...a Shannen už mala návrat skoro istý, keď ju zase takto od*bali...a tak im zakázala používať aj zábery s ňou...potom ju zas chceli do 8. série, ale to ani to sa im nelúbilo...kašlať na nich, mali radšej vyhodiť tých 3 - 4 čo sa im to nelúbilo!! stretnutie Prue a Paige by bolo úžasné..tiež nwm prečo sa jej nik nezastal -
-
Re: Vyhadzov s Charmed
protože Prue chodila opilá na natáčení tak ji vyhodily. všude to píšou, jak na internetu tak ja to četla v TV magazinu -
Re: Vyhadzov s Charmed
ano...mas pravdu mne se libila prue mnohem vic nez peige ach jo chudak *5*
-
-
pravopis!!!
ProslYYYYcha se!! Analfabete -
shannen
je to ta nej herečka kterou znam!!!!!!! a hrála v čarodějkách tuze hezky :-) -
Brenda nebo Prue?
Na youtube sem objevila scény z BH. Nikdy sem ten seriál nezbožnovala ale kdyžbse na to teď zpětně dívám Shannen a Luke byli skvělí. Dávali tomu šťávu. Jakmile tam pak už nebyla bylo to nudný.(Brendon, David, Kelly).
Do Shannen sem se ,,zamilovala" v Čarodějkách( byla vyzrálejší a lepší) -
Všechno nejlepší
Tak všecičko nejlepší k narozeninám,Shannen! -
Happy Birth...
Všetko NAJnajNAJ:D -
HAPPY BIRTHAY
vše nej Shannen.. -
-
VSECHNO NEJLEPSI
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4*
-
-
Wšechno nej
k narozeninám *14* *5* *3* *4* *15* *8* -
Stará dobrá Prue
Dívá se občas na Charmed na Primě a říkám si, že s Sannen to bylo takový rodiný byly to doopravdy P3. Všechno nej k narozeninám *4*