-
Re: Venegeance
jn už je to dlouho :) -
Venegeance
Beverly - část mého dětství, přestože jsem tam nikdy nebyl :-) Nechceš si o tom promluvit ? :-))) bože to je let..... *15* -
Zasnoubení
gratuluju k zasnoubení s Kurtem :-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Prue
kdo řiká že se mi díly s Prue nelíbí? já jen nechci aby ste Paige dávali za vinu že odešla Prue - toť vše *5* -
Re: Re: Re: Re: Prue
já semka jdu podpořit jen Shannen.Todlek je fan stránka Shannen a né diskuze charmed... *1* jinak proč sem lezeš ty,když se ti nelíbí díly s prue? niki *1* -
Re: Re: Re: Prue
já si spíš myslim že ty díly s Paige jsou 1000x lepší než ty s Prudence!! a navíc a když ti to přijde o ničem tak proč sem lezeš? když se ti to tak nelíbí jak řikáš a ty rodiný problémy tam jsou jen s Prudence a pak ne takže nekecej, jasný? *13* *5* a Paige je ůžasná *14* -
Re: Re: Prue
proč to pořád řešíte?vy jste u toho nebyli,jestli shannen byla nebo nebyla opilá!!a můj názor je,že seriál se potom s paige akorát natahoval a už to nemělo takovej dobrej nápad jako v prvních třech sériích...Do 5.série to bylo ještě dobrý..Pak se to už táhne dolů...Jenom rodinný problémy a s démonama to už je nuda... -
Re: Vyhadzov s Charmed
protože Prue chodila opilá na natáčení tak ji vyhodily. všude to píšou, jak na internetu tak ja to četla v TV magazinu -
Re: Chjo
jo jo jo- jen si jí nadávej! ale že zachránila ten seriál ti neva co? -
Re: Prue
proč furt všichni dokola melete ,,chudák Prue musela umřít" a ty co me nejvíc štvou ještě přidaj ,,a ted je tam ta blbá Paige" takže prosím nenadávejte Paige! Prudence musela umřít protože Shannen chodila opilá na natáčení takže nadávejte jí! Paige ten seriál vlastně zachránila protože ten mohly klidně ukončit třetí řadou! nebyl by Wyat, Chris, Billie, Coope, Henry- protě NECHTE PAIGE NA POKOJI!! mam taky moc ráda Prue , ale to neznamená že vás necham urážet Paige jejím jménem!!!! *16* *10* -
H.B
Happy Birthday Shannny... :) -
Congratulation
Happy Birthday *3* -
Birthday
Tky se pridávám: Všechno nejlepší!!!!
Happy Birthday *3* -
narozenínky :-*
všechno nejlepší :-) :-* :* *14* -
...
všechno nejlepší...:-) -
Prue....
škoda že už nehraje v čarodějkách byla z nich nejlepší ted tam Paige je taky dobrá ale Prue byla prostě nejlepší... *4* -
kuk
pls kuknete na
www.charmedsanfrancisco.blog. cz -
Re: pru je nejjjj
jj je nejlepšííí *1* jinak má twitter...ale byla tam naposledy v srpnu x(( teďka se jí stala nepříjemná událost...zemřel její táta x(( -
pru je nejjjj
skoda ze si snamam nepise prelozil bych si to pre prekladac byla to tga nej herecka a vsicni co se mnou souhlasi napiste mimu prispecvku *14* -
Re: Vyhadzov s Charmed
ano...mas pravdu mne se libila prue mnohem vic nez peige ach jo chudak *5*