Přejít na výpis diskuzí

Shannon Leto

OSOBNOST 5.2.2007 
27 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blog

Ahojík všem fanouškům chtěla jsem vás poprosit, kdyby jste se koukli na můj nový blog, dělám ho dva dny :-D pls, nechte komentář co bych třeba měla zlepšit, kromě toho, že by tam toho mělo být víc :-Dnebo jestli se vám tam líbí:-)Můžete i hlasovat, Mějte se hezky papííík :-)--- rostenkablog.blog.cz
  • JARETŮV STARŠÍ BRÁŠKA

Shannonh Leto, starší "bráška" Jareta Leta. Člověk jenž je stejně okouzlující jako jeho bratr. *14* Shannon působí takovým nevinným dojmem, on je ten hodnější ze sourozenců. On je ten andílek *4* . Je dost sympatický, ale podle mně žije ve stínu svého bratra *9*
  • WOW....!!!!

Holky nevyřáděný...klííííd!!!! Jsou to obyčejný lidi, nač ten povyk? Jared by z vás zdvihnul prostředník. Teda ukazovák *13* nebo spíš jen povytáhnul obočí a trpce se usmál. Nebo možná vůbec ne, vypadá, že má svatou trpělivost... Ale jinak 30STM jsou very really ok.
    • Re: WOW....!!!!

fajn jestli pro tebe hudba něco znaméno což pro mě jo :)) :D tak je neberu jako normální lidi a když někdo má tak velký ego a charisma jako bratří :D tak nwm :)) ae ok ,,ll,,
  • bráškové

mno dneská má náš andílek narozky! všechno nej Shannone! Musim se vám ale přiznat kolikrát se nemužu rozhodnout o tom kdo je hezčí jestli Shannon nebo Jared mno asi oba stejně *4* ale asi mám radší stejně shannona!
  • capricorn6277

Happy Birthday

Tak dneska, náš milovaný Shanimal slaví 40! :-) Že, vůbec na to nevypada. Stejně jak jeho brácha :) Hlavně ať si dnešek v Německu užije :) (zejedem za nim co? :D)
  • ???

Ahoj, neví někdo jak se můžu stát součástí Echelon? Kde a co a jak pro to musim udělat? Byla bych vám mocinky vděčná, kdyby ste poradili. Děkuju moc...
    • pro to aby si se stala Echelonem není nutné něco udělat. Echelonem se staneš když to tak cítíš, když miluješ jejich hudbu, podporuješ je, jseš ochotná za ně stát ať se děje co se děje.. prostě oddaný fanoušek. a jestli se chceš spojit s Echelony po celém světě, stačí si najít na fb skupiny a nebo si založit twitter. všude je spousty Echelonů, najdeš je i na místech kde bys to vůbec nečekala.
    • Re: ???

Echelon je vlastne skupina ľudí, ktorí zbožňujú 30STM...takže sa pridaj do nejakej skupiny na FB, ktorá sa zaoberá 30STM a dohodnite sa na stretnutí..alebo stačí iba to, že si Echelon srdcom:D:D 30STM forever!! *3*
  • Vše Nej :)
  • Všechno nejlepší Shannon 43 narozeninám hodně zdraví štěstí a lásky
  • je stejně krásnej jako Jared

To máš celkem pravdu,ale Jared se Shannonem by bez sebe nemohli bejt ani vteřinu,jsou to takový čísla,ale úplně v pohodě lidi a nejlepší a nejkrásnější bráchové co znám,akorát mě štve,že je v tomhle funclubu tak málo lidí *9*
  • 94katka

jared neasi xD

Tak jako oba jsou hezcí..ae mě přijde hezčí JARED *14* nwm..každej má jinej vkus..ae promě JARED 4EVER *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit