-
Narozeniny
*3* Všechno nejlepší k včerejším narozeninám. *3* -
Všechno nejlepší Shannon 44 narozeninám hodně zdraví štěstí a lásky
-
všechno nejkepši Shannon k 42 narozeninam
-
K ZBLITÍ
Blila bych z něho stejně jako z jeho teplýho bráchy *16* *5* *9* -
-
"že jste slavní poznáte podle toho, že o vás začnou ostatní říkat, že jste gay" -Jared Leto
-
musim souhlasit kdyz se ti nelibej tak jsem nelez ani jeden neni tepli Jared i Shannon maj oba prítelkyne
-
Re: K ZBLITÍ
Dřív než něco takovýhleho napíšeš tak nejdřív zkus přemejšlët :)) :D když plácneš že je někdo teplej jen tak, tak je to srabáctví a i kdyby byl tak co?! to neni nic strašnýho je to jeho věc takže.. :D :)) a vážne tohle je fanclub a ty tu nemáš co dělat, jak vidíš tímhle tu nikoho neohromíš :) -
takovýhle zmrdi jako ty mě tady serou!!! Nelez sem, tohle je FANCLUB (překl. pro idioty - klub pro fanoušky) a ty tady nemáš co dělat, nepatříš sem! -
Drž hubu ty čupko jedna co sem vůbec lezeš když ti vadíííí!!!!!!! Jaredek je uplně nej krásnějšííí a jeho bráška taky a Tomo taky!!!!!! Neser mě a prej teplýýýý hahahahahaha tak to sem může napsat opravdu jenom lemra !!!!!! *15* *10* *16* *8*
-
-
Jeden jako druhej***
Shannon i jewho bráška Jared jsou fakt moc super kluci. Miluju na nich, že jsou tak umělecky nadaný. Zpěv, hudební nástroje, kapela, ochrana přírody, zvířat atd., atd... to na nich naprosto žeru *14* Ale nejsou jediní! To samé platí i o Tomovi a bývalém členovi Mattovi! I LOVE 30 STM! *3* -
Prodám lístky na koncert!
Ahoj, chtěla bych nabídnout 2 lístky na pražský koncert, 1 za 500Kč...Bohužel mi cesta na koncert nevyšla...kdo by měl zájem tak ať se ozve na e-mail:plevovamisa@seznam.cz -
-
Re: Prodám lístky na koncert!
Lístky už nejsou
-
-
Oučč...žereeem :D:P
Ouuu.....Jared has most fuckin' beautifull blue eyes, which i ever seen >]] Best group 4ever *14* -
Všechno nejlepší Shannon hodně zdravi štěstí lásky