Přejít na výpis diskuzí

Sidney Crosby

OSOBNOST 31.12.2006 
162 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pickwick

Re: Ne ne!!

Jdi se vycpat..
  • ovie

Ne ne!!

Mno Crosby!!!Toho fakt nesnasim!!!!Je naprosto hroznej *1* !Nechapu jak nekdo muze tvrdit zhe je nejlepsi!!Pac nejlepsi na svete je jedine Sasenka!!!Mno celej Pittsburgh je hroznej!!!!Washington Forever *14* *14* *3*
  • nejlepší

Dion Phaneuf z Calgary je jedním z nejlepších beků v NHL.Za každý zápas odehraje přes 26min. je výborný v obraně ,rozdává pořádně tvrdé bodyčeky,neváhá a nebojí se porvat,když je potřeba ,je produktivní.Je paráda, že s flames podepsal dlouholetou smlouvu.
    Řekl bych, že Dion je lepší hráč než Crosby.Doufám, že Mikka Kiprusoff už konečně se mu vrátí forma jak získal Vezina trophy,je to taky klíčový hráč flames.Crosbyho moc nemusím Dion je mnohem lepší!!!!! *16* *16* *16* *16*
  • Sid

Musím uznat, Sidney je doopravdy hokejový bůh, je to můj nejoblíbenější hráč z mého nejoblíbenějšího týmu (pens forever!!!)Mno, hokej je dokonalý sport, stejně jako tučňáci, loni jsem viděla všechny finálový zápasy Stanley cupu (i přes to, že se mi pak ukrutně špatně vstávalo) a dost mě sebralo když jim to nakonec nevyšlo... Ale i přesto, sqělej výkon, jen tak dál, hoši!!! *14*
  • sidney

sidney je fajn hokejista a vůbec celý Pittsbourg.Když prohráli s Detroitem,bylo mi ho moc líto.Proč ho tolik lidí nemá rádo?Protože je mediální hvězda?A nedotlačily ho snad k tomu média?
    Pens,Sidney,hodně štěstí
  • trofej

no.. já myslim, že tu individuální torfeje ho moc neberou.. jasně, každýho potěší, ale jemu de hlavně o tu jednu trofej - Stanley Cpup
  • Sidney Crosby

Sidney je ten nejlepší hokejista na světě. Doufám, že vyhraje s Pittsburghem letos Stanley Cup. On je hokejový bůh!!! Jen je škoda, že se v lednu zranil, to mohl dotáhnout na druhou Art Ross Trophy!
  • borec

*16*
  • hviezda

sidney crosby je hokejovy boh.
    myslim, ze o tom niet pochyb.a osobne dufam, ze prekona rokordy aj takych osobnosti ako gretzky ci supermario.
    drzim mu palce... *4*
  • happy b´day ! =D

Tak jo, tak já mu taky virtuálně popřeju *15* *3* všechno nejlepší k narozeninám Sidney, už je z tebe docela velkej kluk, tak si to užívej a mysli občas i na něco jinýho než na hokej *3* *14*
  • Re: Sid a jeho baba

povětšinou na růzenj americkejch forech
  • Vsechno nej k narozeninam

Co je to za buznu? *7* *9*
  • Sid a jeho baba

Hustz a kde berete ty informace o tech jeho babach ??? *1*
  • Re: Re: sid a jeho baba

no, ja ctu tak 3x tejdne, ze ma sideny nejakou holku, ale pokazdy to je nejaka jina =D takze bych to uzavrela asi tak, ze dle me je single
  • Sid The Kid

Tak tohle je ten nejlepší hokejista na světě,hrát tak jako on!! *1* Myslím, že jednou bude lepší než The Great One(Wayne Gretzky).Možná ne v bodech ale herně určitě.
  • Info

Po odchodu Maria Lemieuxe to je nový tahoun Tučňáků.

Info z předávání cen:
    http://www.hokej.estranky.cz/ clanky/nhl/crosby-hvezdou-vecera

Videa
    http://www.hokej.estranky.c z/clanky/videogalerie/sidney-crosby _-nejlepsi-akce
    http://www.hokej.e stranky.cz/clanky/videogalerie/sidn ey-crosby_-video-mix
    *3*
  • Re: sid a jeho baba

viem , ze malkin ma priatelku , je to jedna ruska , blondina , nizka , ale neviem , ci bola za nim v pitsburghu a sid ma tez urcite frajerku som aj to ctala , ze na toom prip kempe mal nejaku babau , neviem , ci este niuekoho ma , ale som pocula , ze chodi uz treti mesiac s niekym z colorada *7* *9* *9* *3* *5*
  • sid a jeho baba

prosim vas neviete nahodou či ma Malkin a Crosby priatelky .please
  • Re: Re: to vera

*1* *4* echm... ja se mocinky omlouvam, ale ja dneska jedu na to soustredeni a prijdu tam az v pondeli... ja nevim, jak to bez naseho kecanicka preziju *7* sem nervní už teď *9* *1* *14*
  • Re: to sipulka

dovbre tak dnes vecer ta cakam v kandskej miestnosti *5* *1* , p.s. mozno , ze tam bude aj jordie so sidom *14* *14* *14* *14* *15* *15* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit