Přejít na výpis diskuzí

Sidney Crosby

OSOBNOST 31.12.2006 
162 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chat... - to vera

hl, me to nechce pustit do naší oblíbený místnosti... nevíš proč ? a kdy mě to tam třeba bude chtít pustit ? všechny ostatní místnosti mi fungujou kromě tý jedný... sry...
  • Re: Re: Re: chat... - to vera

dobre , tak ta tam cakam *4* *1*
  • Re: Re: chat... - to vera

tak třeba v pondělí ve stejnou dobu ? *7*
  • to bondigirl

inak bondgirl , nechcela by si nahodit tu dajaku diskusiu niekedy ??? hmm *15* *1* *1* *3* *3*
  • Re: chat... - to sipulka

ok a inac kedy budes mat cas si nahodit diskusiu o nejakom hokejistovi ??? *1* *7*
  • chat... - to vera

hl, já sem jaxi zapomněla, že du zejtra večer do divadla, tagže tam zejtra nebudu... *4*
  • lecavalier

http://www.sptimes.com/2005/03/27/L ightning/Rough_translation.shtml
    tu je kopec fotiek o nom *1* *1* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: to vera:chat

já už jsem sem tu fotku dávala, ale probíhá nějaká ta kontrola či co - už by se to alemohla objevit...

dobre ak chces , by sme si mohli dat diskusiu o sidakovi , inak ako to vyzera s tou fotkou s crosbym a stym dievccatom , ak to sem nemozes dat , tak mi aspon popis , ze ako vyzerala , ci je stihla , vysoka , skratka jej vzhlad , aspon budem vediet , ze ake si sidak vsima *15* *1* *1*

nechci bejt vlezlá, ale kdyby se ti to (kde bereš ty info) chtělo sdělit i mě, byla bych ráda *14*

ok tak dneska po osmý tam budu jako bondgirl a nějaký číslo...tak to mi budeš muset prozradit odkud jsi tak informovaná.. *15* *5* zatim

dobre tak zajtra budem na chte tom czech room o 20 00 a napis mi , ci tam budes alebo nie , budem mat nick vera , takze cakan na tvoju odpoved , inak sid ma zevraj u lemiexo vlastne cele druhe poschodie *15* *15* *1*

cauky vera!!no tak jsem na chatu každej den a ještě jsem tě tam nepotkala,myslela jsem,že dáme nějakou diskuzi... *3* *5* *15*

dobre tak ta tam cakam *3*
  • Re: Re: Re: Re: to vera:chat

tak na tom icq.com v českej místnosti tak po osmej hodině večer?já jsem na netu každej den aspoň chvíli..tak se tam snad potkáme..jsem "ivik".tak zatim pa *3*
  • Re: Re: Re: to vera:chat

ok takze mysli tan Czech chat na icq.com , tak napis , ci nechces nahodou zajtra tak cez vecer?? alebo napis , ze kedy vyhovuje ??? oki , poveceroch vecsinou vlno mam *7*
  • Re: Re: to vera:chat

ok tak se sejdem tam..ale jak budu vědět,že seš na netu?
    *3*
  • Re: to vera:chat

bohuzial icq nemam , ale mam skype , inak ak ty nemas skype , tak potom by sme sa mohli vypravat aj o takychto veciach na www.icq.com a tam je myslim si ze kolonka chat a tam sa daju vybrat cht room a tam je aj Czech chat room , tak si rozmysli a napis *7*
  • to vera:chat

tak jsem se koukla na tu diskuzi na tej slov.nhl-stránce...no bojim se tam pomalu něco napsat česky,že mě vyrubete.. *1* nemáš isq?
  • sorry

dívčiny omlouvám se, ale momentálně mi tam ta fotka nejde dát... Tu oranžovou holku fakt nemyslim *1* Slibuju, že jakmile mi to pude, tak sem tu fotku dám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší