Přejít na výpis diskuzí

Sidney Crosby

OSOBNOST 31.12.2006 
162 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: k tej babě

Inak cau zase , zabudla som povedat aj to , ze exist . stranka s nazvom www.slovaknhl.sk , a tam by sme sa o takychto veciach mohli porozpravat priamo ako chat ja by som si dala ten isty nick aky mam tu , vera . Tak porozmyslaj , ci by si mala zaujem navstivit tu stranku a ak by si tam sla tak si daj diskusiu a tam sa da chatovat , inak sa tam da aj registrovat , mam tam par kamosov co tam chodia *1* *7*
  • Re: Re: Re: Re: Re: k tej babě

Ja viem , ze colby ma babu , bo ked som raz patrala , ci nema nahodou Sidak , tak sa mi tam objavilo , ze colby Armstrong and his girlfriend Melissa , inak nikomu to ehovor , ale vraj je to velka slabka , tak sa vyjadril o nej Colbyho brat *3* , inak Sidaka si viem Predstavit s takym typom zeny ako je napr . Nathalie Portman *1* ale ja neviem , ci fakt on nechce nahodou modelku bo hokejisti mavaju vecsinou modelky *5* inak v jednom intewiev sa vyjadril , ze nechce babu , kt. by mu roahadzovala money a musi byt nezavisla , v sportoch a trpezliva , sidak che mat 4 deti *15* to je co
  • Re: to twispy

teda tak to ho už věro asi doost podceňuješ..podle mě je zhola nemožný aby se skoro dvacetiletej kluk v životě nelíbal.. *8* a ani to,že je singl nezmění můj názor.. *5* *4* pa
  • Re: Re: Re: Re: k tej babě

cauves!teda jestli on holku nemá,tak mu ji přinejmenším my tady uplácáme *15* No já nevim proč,ale vidim ho s brunetkou,menšího vzrůstu,delších vlasů,modrejma a nebo zelenejma očima a nebude určitě vychrtlá.. *5* jak ho vidíš ty?aják víš ,že colby má babu? *7*
  • Re: to twispy

inak podla mna je panic , ale s tym bozkavanim ... *7* kedze nema frajerku tak ja neviem , s kym by sa asi bozkaval ked udajne je single *7* *15*
  • Re: Re: Re: k tej babě

ja si nemyslim , ze by mal babu , i ked nepochybujem , inak ja by som ho brala jako sidaka , i ked ma podla mna iba pekne pery a vlasy a ramena , ale ostatne partie ma nemusia , inak co myslis ake typy zien vyhladava , t . j. blondin , brunety , modrooke , zelenooke , hnedooke , vyskou aky , buclate , vychrtle , chude , skratka , ake podla teba ??? hmm inak viem , ze jeho naj kamos je colby armstrong a ten ma na 100 percent babu *1* *1*
  • to twispy

wow,tak to je shocking...trochu neobvyklá otázka to teda je *15*..zkusim věštit ze své křišťálové koule*5* ..no to jestli se líbal je jistý,že se líbal..vždyť je mu 19.. *3* a jestli je panic..no nechci nijak snižovat jeho mužství,ale můj osobní typ je,že je...a to čistě jen proto,že mu sport zabírál a zabírá hodně času..a podle mě není typ na jednu noc..on by na 99% holku "zpracovával"dýl... *1*
  • Re: Re: k tej babě

hoj!no já myslim,že je singl,protože v jednom rozhovoru prásknul na fleurryho (nevim přesně jak se to píše,ale je to ten brankář pittsburg penguins),že má babu a on přesto,že seděl vedle něj,nic neprásk ani se nijak nepousmál..tak já hlasuju pro singl.*3* Nevim jestli by měl chodit s nějakou dcerou maria..ani nevim,že nějaký má..*1* no je těžký říct jestli bych ho brala jako sida a nebo crosbyho...zatim ho beru jako krásnýho hokejistu sidnyho crosbyho,kterej se na veřejnosti prezentuje způsobem,kterej je mi sympatickej.. *14*P.S.:jo rty má k zulíbání..*15* A co ty?sid a nebo crosby?
  • Re: Re: Re: sidy

Chcela by som sa vas vsetk . opytat , aj teba vera , aj teba Bondgirl , ci nahodou co si myslite , ci sid je este panic , alebo , ci sa uz s niekym bozkaval , ja viem , ze je to hlupa otazka , ale co si myslite ??? *7* *7* *1* *1*
  • Re: k tej babě

Cau , vies v tom mas asi pravdu , ze pre nehp najst babu to nie je malina , ale vies ja si myslim , ze on je prilis vybercivy *15* , inak ty y si ho brala jako sidaka nebo jako Crosbyho ???hmmmm *7* Inak ma napadlo , ze by aj mohol zacat chodit s 1 z Lemieux . dcer , bo si myslim , ze najst . ma 14 ... *3* Inak babu nema podla mna , bo vo vsetk . nedavn . rozhovoroch hovori , ze nema nikoho, tk neviem , ci iba klame , nebo hovori pravdu , inak mysli si , ze ma pekne pery ?? *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: to vera

hoj!myslim,že s jeho platem a popularitou si najít holku,která by ho měla ráda jako Sidnyho a ne jako Crosbyho-hokejistu asi neni zas tak lehký... *9* no cruise a holmes taky nejsou zrovna ideálně výškově..a prej jak jsou spolu šťastný...a co třeba holku má,jen to netahá do novin... *5* pa

no ja si myslim , ze sa mu modelk . typy urcite pacia , ale ja ho nechapem , sak tolki dievcatam sa paci , a nevie si vy brat nejaku babu , mimochodom ja si myslim , ze je vybercivy , inak podla na modelku by sa mu nechodila pretoze sidak mam iba 176 cm , a modelky su vysoke , a tak keby s nou raz niekam isiel a dala by si vyasoke boty tak by bola od neho vyssia a to by moc dobre nevyzeralo ??? sak ???hmmm *1* *15*

cau!modelko-typy?!?no jestli myslíš pěkný holky se souměrnou postavou..no tak ty se mu určitě líbí,jako snad každýmu,ne?!?já si taky při pohledu např.na Evu Langoria řeknu,že se mi líbí.. *1* ale jestli by s nějakou takovou chodil,tak na to ti nedokážu odpovědět... *3* ty si myslíš co?
  • Re: Re: Re: Re: to vera

cau bondgirl , nasla som o Crosbyn 1 video na tejto stranke http://kdka.com/video/?id=24776@kdk a.dayport.com
    Inac co si myslis , ake typy zien sa mu pacia , pacia sa mnu podla teba modelko . typy ???? *7* *1* *1*
  • Re: Re: Re: to vera

som zabudla dodat...ty stehna a zadek má od hokeje..to bude mít i ten tvůj "hokejovej polobůh"..to je skoro stejný jako by jsi o sprinterovi řekla,že má na tvůj vkus moc vypracovaný stehna...*13*holt sport nejen dává,ale i bere..a myslim,že on ze svého svalově vyvinutějšího pozadí a nohou asi neskáče dva metry vysoko... *4* pa

ahoj!no říct o někom,že je hnusnej je celkem lehký..kór když ty jsi v anonymitě.. *7* tvoji krasavci nejsou zrovna extra-hlavně placentu pojídající tom cruise *9* no a nakonec bych ráda dodala-jak ráda užíváš:"nic ve zlym"... *4* *1* ale každý máme jiný vkus..čus..

http://www.geocities.com/crosbyconn ection/misc.html
    navstivte tuto stranku , tam najdete kopec fotiek o nom , vela stastia *15* *1* *1* *1* *3* *4*
  • Re: Re: to vera

Jo a este som zabudla povedt , ze ak ste boli na tej stranke , t. j. www.sidney360.com , si mozete vsimnut , ze ake ma nechutne velke stehniska *10* a velikansky zadok *1* ako 10 slonov *8* , sorry , ze takto rozpravam m, ale je to pravda . *15* *15* Inac jedine , co mozno celkom ujde na nom je to , ze ma kucerave vlasy , a plne pery , ale na tom tlstom ksichte , to nie je bohvie co , os[pravedlnujem sa za tie moje reci , ale staci sa na neho kuknut *3* co chce on od Evy Mendes , ked ta si moze vyberat *1* *1* urcite nie jeho *1*
  • Re: to vera

Ja si tiez myslim , ze je tuctovy a urcite to nie je ziaden Vincent Lecavalier alebo co ja viem Tom Cruise , a mne sa dokonca nepaci ani to , ze ako vystupuje na tych ozhovoroch , bo mi pripada tak namyslene ako prdel , bo naposledy , keds nim bol interwiev na zapase hviezs v Dalase tak OVI sa ako usmieval a on sa tam tak namyslene tvaril , mimochodom ja hokejistov moc nemozem , pretoze su vsetci namysleny , a jedine o com im ide je mat dokonalu zensku , inak siu robui blbe ucesy *1* *15*
  • to vera

prosim tě a když se ti tak nelíbí,tak proč chodíš koukat na stránku o něm a chatuješ o něm-nic ve zlým-*4*nevim jestli je tuctovej..no neni to clooney,ale je hezkej a ve všech interview milej,chytrej a navíc talentovanej..a myslíš,že je to málo?!?Jo promiň ta strašná druhá brada..no co...já mám prdel jak brazílie *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit