Přejít na výpis diskuzí

Sidney Crosby

OSOBNOST 31.12.2006 
162 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: k tej babě

Vsimla som si , ze rozoberate Sida Crosbyho , no ja sa vam musim priznat , ze sa mi moc nepaci , skratka nie je moj typ , a okrem toho je maly inak neberte to v zlom , hovorim len moj nazor , inak vam sa co na nom tak strasne paci ??? *4* *1* *1* , vsak je to uplne tuctovy chalan , dokonca ma aj dvojitu bradu a tucnuckt ksicht ak ste si to nevsimli , sorry , ze to takto hovorim , ale je to fakt *1* *15* *4*
  • Re: Re: Re: Re: k tej babě

jo tak jsem mrkla a jestli myslíš to oranžový s divnejma vlasama,tak to je zřejmě jen špatně opálená fanynka.. *8* jo jinak jsem viděla rozhovor z léta 2006 a tam říká,že nemá babu a pochybuju,že by v sezóně měl čas prolejzat kluby.. *5* já mu holku přeju,jen ať má zdravou barvu.. *15*
  • Re: Re: sidy

Trocha opravim, sid nema 180 cm , on ma presne povedane 176 cm , staci ist na www.sidney360.com , ak mi neverite *15* *3* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: k tej babě

bondgirl , ty si ma asi zle pochopila , ale ja ked som psala mail , tak som sa ho nepytala , ci alebo nema babu , ja som len napsala , ze ak bude mat cas alebo chut nech mi nieco o sebe napise , mimochodom ja by som si nikdy nedovolila sa ho opytat az na taku sukr . vec *1* *1* , mimochodom kukala si si jeho fotky aj na yahoo , takl tam so m ho videla odfoteneho s jednou babou , neviem ci to nebola nahodou iba faninka , sak sa kukni a posud to *1* *1* *5*
  • Re: Re: k tej babě

no ty jsi nějak rozjetá... *3* no já bych ti bejt jim taky neodpověděla jestli mám babu a už vůbec bych ti neposílala její fotku... *7* nic ve zlým *4* !!
  • Re: k tej babě

cau bongirl , tu je crosbyho mail adresa
    sidney_crosby87@hotmail.com , mozes mu napsat , ale asi ti neodpovie , pretoze ja som munapsala vyse mesiaca a stale nemam odpoved , sorry nic v zlom , ale je to sebec , rasista *10* , inac podla mna babu nema , myslim si
  • k tej babě

myslim,že jsem na googlu prošla snad už všechny fotky,ale tu babu jsem tam nenašla...tak nám to "nadrženejm" *15* ulehči a ulož ji do fotogalerie..dík!! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: sidy

inac ja som niekde zase citala , ze nema frajerku , lebo nema na to cas koli hokeju , okrem toho byva u Lemieuxo , co by mu podla mna nedovolil , aby sa tam denno denne obsmietala nejaka cudzia baba , takze ja si nemyslimm , ze by mal niekoho *4* *4* *3* *15*
  • Re: Re: Re: Re: sidy

1. joo, méno tý holčiny vim
    2. stačí se zeptat na nějaký stránce nebo si to prostě najít
    3. a každá holka je snad pěkná, ne ???
  • Re: Re: Re: sidy

Chcela by som sa opytat , ze ak ste videli tu fotku , tak urcite poznate aj meno tej dievky , tak potom ako sa to da najst , teda aspon bola pekna ???? Ak ste ju videli ??? *7* *15*
  • Re: Re: sidy

ááá - stačí si zjistit méno tý holčiny, zadat ho tam společně se "Sidney Crosby" a nejde se pár fotek...
  • Re: sidy

http://www.thepittsburghchannel.com /nhl135/11063667/detail.html#
    to som ja zase niki , vstkym odporucam navstivit tuto stranku , je fakt dobra *15* mimochodom , kde v googli , ja som si kukala v googli fotky a som ta ziadnu babu s nim taku nevidela *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Sidney

jééé *7* našla sem to na googlu a ta holka má tmavý vlasy a je menší než von a fakt netušim esli s ní někdy něco vůbec měl...
  • Re: sidy

má něco okolo 180 cm
  • sidy

zdravim vsetkych , nevie mi niekto z vas povedat , ze asi aky vysoky je sidney? bo ma to zaujima , napr . lecavalier ma 193 cm *1* *15* *8* *7*
  • Re: Re: Re: Re: Sidney

Mozem sa opytat , ze kde ste videli tu dievku s kt . ma alebo mal vztah , mimochodom ako vyzerala ??? len pre zaujimavost *1* *1*
  • Re: Re: Re: Sidney

"Je to slušně vychovaný kluk, který na sobě nedává znát, že už něco dokázal," ujistil Zbyněk Hrdel. "S každým se pozdraví, neschovává se, je ochotný. A nevytahuje se." - tohle o něm prohlásil jeho kámoš a moc z toho nevyznívá, že byl namyšlenej a k těm ženskejm - nejsem si jistá, ale myslim, že sem viděla jakousi dívku z kterou měl/má vztah a žádná prsatá blondýna to fakt nebyla *13*
  • Re: Re: Sidney

Nerada vam do toho kecam , ale sidney *16*
    praveze je strasne namysleny , bo ked este k tomu odmietne dat podpis jednej obycajnej babe , akoze nech sa nehneva ale je to obycajny magor *5* , z toho vypliva , ze ma rad iba dokonale zenske a ostatne su pre neho vsetky spaty, a jedina vec , na kt . mu hodne zalezi je mat plny balik preachov a dokonalu zensku , po nicomm inom netuzi , skratka je to obycajny sebec namysleny *8*
  • Re: Sidney

A este neco, k ty dovolene v Pisku..:)) na to bych se taky vyprdla davat podpisy, myslim si ze mila sestrenice se na nej mela radsi usmat a ne po nem chtit fotky a podpisy.. Nemyslim si ze je namyslenej, je to mladej kluk kterymu se splnil jeho velkej sen:) dyt sam Mario si ho vzal pod svy kridla.. o Sidnemy toho este hodne uslysime!!!! *1* *5*
  • Re: Sidney

Dyt tady byl na Mistraku za Kanadu ne pokud vim..a dal nam nejaky kusy:)))) Ja bejt z Prahy tak sem taky silena fanynka a cekam na nej na letisti:)))) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit