Přejít na výpis diskuzí

Sidonie von Krosigk

OSOBNOST 31.12.2006 
27 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • láďa piskor

sidoniaVon Krosigk je mrtě zeru ji je pěkná mám ji rád ve filmu tajemstvi modrych sov ale miluju ji i tak *14* *14* *14*
    je fakt bozi
  • Sidonie

ahoj hele nevite jestli Sidonie hraje jeste nekde jinde teda krome bibi
  • krosigkismylove

Sidonie

Ahoj, Sidonie von Krosigk je prostě úžasná a bezva herečka.Moc se mi líbil Film:Bibi Blocksberg a Tajemství Modrých Sov.
    *5*
  • Jméno

Hele nejsem tak blbej, že bych nevěděl jak se jmenuje, ale Korsigk mi nešlo :( Newim proč, protože newim o tom, že by tu někdo měl takový jméno :(
  • Sidonie

Já jí prostě žeru!Je to největší kočka pod sluncem a i když je o necelých děbet let starší-hodlám se s ní seznámit přes naší skupinu The HoRRor, která vstupuje do světa Ro(c)ku a doufám, že mi to s ní vyjde *1* *3* No sny jsou sny a činy jsou činy.....Přidal jsem pět fotek do Galerie *3*
  • VÁM SE LÍBÍ?! *10* *5* *7* *7* MNĚ TEDA ROZHODNĚ NE!!! *13* *16*
    • skih

Re:

no tak at! *15* *3*
    • Re:

tag to jsi pěknej magůrek!!!! *16*
      • Re: Re:

mam i dvd a je nej nej nej mululu ju juk svuju butu a to fakt nekecam!!!!!!!!!!!
        • breakout13

Re: Re: Re:

hele viddela jsi Bibi Blocksberg 2 Bibi a létající škola ???
        • breakout13

Re: Re: Re:

Já takkyyy............. Sidonie je proste nejjjjjjjjjjjjj a nikdo na svete na ni nema.......... *14*
    • seaways

jo ja jsem ji jsem dal a docela jse mi libý .... jako dalši bezva holky jako je Emma W. Rachel Hurd,Ewa F. a pod. *3*
      • Re: seaways

Sidonie von Krosigk jeee superrrrrrrrrrrrr *3* *4* *5* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit