-
Simon s mentalisti je sexy chlap kdyz jdu spat tak se mi o nem zda.Kdybych mohla zulibala bych ho od hlavy az k pate.Simon je tak sexy,ze bych ho sezrala *7*
-
Taky jsem viděla všechny serie v AJ. Na jedněch fanstránkách byly nepovedené záběry z první řady... Na to se podívejte. *1* Simon je bezva ve všech dílech, ale nemá to na to, když dostane záchvat smíchu a vyprskne, nebo zdrhá před včelou *2*
Co se Lisbonové týká, nic nebude. Ona je spíš na Mashburnetyp a on na Kristinatyp. Určitě tam bude nějaký Patrickův flirt s jinou, ale pochybuji že to bude nějak divoké.
Jinak nemůžu si odpustit poznámku:Na netu se lidi dost hádají, jestli zabil pravého Red Johna. Sakra lidi přestaňte! Jasně, že to byl on. Kdyby ne, stalo se by se to překombinovanou hovadinou, což snad nehrozí. Mimochodem doufám, že nebude sedět ve vězení moc dlouho... *9* *9* -
-
Jo asi mají oba jiný vkus, ale i tak se mají hodně rádi a myslím, že něco bude, né nic extra,ale polibky jo :D
-
Nebyl to RJ Patrick to i přizná ve 4. serii v 1. díle...
-
No, víš on to jaksi RJ nebyl, ale i tak doufám že to bude pořád kokatelný a dobrý seriál ;D
-
-
Viděla jsem 3. sérii mentalisty v angličtině, super.Simon je úžasný, sexy, skvěle udělaná postava. Konečně dobrý trochu jiný krimi seriál.
-
O mentalistovi
Simon je krásný okouzlující týpek a jeho úsměv je povznášející... Myslím si, že s Teresou Lisbonovou chodit nebude, na konci třetí série zabije Rudého Johna, takže bochybuju, že by se přenesl přes smrt svojí ženy a našel si novou. Má ji sice rád, i jako ženu, ale cítí se stále ženatý, ne? Ta jeho vina bude stále dost velká, podle mě to má vypadat, jakoby si Patrick nechtěl dovolit žádný příjemný nadstandartní požitek, jelikož to cítí jako nespravedlivé a připadá si provinile. Jako senzibil bude vnímat nepatrné nuance, které ostatní necítí, proto svou "osobní krizi" prožívá možná ještě hůř, než by ji prožívali jiní. To je můj názor. -
Tak co,kdo pořád miluje
Tak co, kdo pořád miluje Simona?Bude mít brzy narozeniny a doufám, že mu pořád zůstáváme věrné a milujeme ho.To je neuvěřitelně sexy chlap co má charisma a jak se usměje, tak jdu do kolen.Je pro mě ten nejpřitažlivější mužskej.Tak,ať nám dobudoucna pěkně zraje jako víno a my ho budem milovat a obdivovat.Tak SIMONE, 30.7.ti připijeme na zdraví a neztrácej ten svůj neodolatelný úsměv. -
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Upe šíleně ho žeru, je tak nádhernej, krásnej a když se směje... *14* Bože, vážně *KRASAVEC* to se nedá jinak říct *14* na svůj věk nádhernej *14* a lidi, ještě, kolik má Mentalista sérií??? -
-
Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tak to sme dvě prostě rozenej Australan *3* odtamtud pocházejí vždycky pěkní kusanci *14* -
Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
3 *3* -
-
Re: Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Fakt, jenom? Já mysela teda, že víc... to je škoda. slyšela jsem, že jich bude ale prý víc, ale Simon chce hrozně moc peněz -
-
teď už jsou 4 a doufám že tačnou i s 5.
-
-
-
-
Narozeniny
*14* At´ růže na cestu sypou se Ti,
*14* at´ Tvá přání splní se Ti.
*14* Vítr aby Ti vál do cesty štěstí,
*14* abys dobře odbočil na rozcestí.
*14* Aby jsi uměl lásku dát,
*14* a říci větu:"MÁM TĚ RÁD"!!
*3* VŠECHNO NEJLEPŠÍ SIMONE!
přeje Tvoje největší fanynka -
narozky
vsecno nejlepsi *3* hlavne at usmev jeste dlouho vydrzi -
Narozeniny
Všechno nej Simone a hodně štěstí při dalším natáčení, ať ti tvůj úsměv vydrží ještě dlouhá léta *3* -
Doufám
Doufám doufám,že po prázdninách se znova Mentalista rozjede se svojí poslední řadou......čeká nás to nejnapínavější! Chytne Rudého Johna? Já myslím,že ano jen doufám,aby přitom sám neumřel,když už se na to dívám bůhví jak dlouho....... *3* *14* jo a VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!!!! *14*